![]() |
Maşina mea: 11 G S I
5 Attachment(s)
Salut!De curand am achizitionat o noua masina.Opel astra f,1996,1.6 injectie,trapa,2 airbaguri,eleron gsi,jante 15,pleoape ,grila si cam atat.Planuri de viitor:Folie fata+spate,suspensie sport,poate alte jante cu buza.Astept pareri.Bafta !
|
Re: 11 G S I
frumoasa masina!bafta cu ea si fara incidente!
app la ce jante te-ai gandit pe viitor? |
S-o stăpāneşti sănătos!
Frumoasă şi foarte īngrijită!... Păstrează-i un aspect cāt mai clean şi totul o să fie perfect!... |
Mersi mult ! Cu jantele nu mi-a ramas gandul la unele in special.Ceva de genu "ce pica pe moment".Oricum jantele nu`s prima prioritate.Prima modificare majora este 2.0:twisted:
|
Quote:
Quote:
|
c20xe pe Astra face toti banii ! (nu vorbim de let`uri :) )
|
c20xe am in plan.Eu am 1.6 injectie nu stiu exact ce model...e cu avans electronic,daca asta ajuta cu ceva.
|
Este 16v, mai exact ecotec 1,6'le tau?
|
Este 8v,nu este ecotecul.Am si eu o intrebare,am gasit pe joja ceva puncte albe pe ulei.Este garnitura de chiuloasa ? Mi-a spus cineva ca este posibil sa fi facut condens uleiul.
|
Daca nu iti intra ulei in lichidul de racire sau nu iti scade nivelul la lichidul de racire schimba uleiul pentru inceput.
8v ? cu un singur injector sau cu patru? |
e monopunct.Imi dispare lichidul de racire dar foarte mult.Cam 1 l zilnic.E posibil sa bage asa multa apa in ulei ? Sau o curge pe undeva ?
|
Ingrijita masina.... Sa o stapanesti sanatos!... Jante 9j si suspensie i-ar mai trebui!... :X
|
Quote:
|
Quote:
|
Pai ce sa zic....nu merg foarte mult (sub 50 km prin oras).Nivelul uleiului este acelas.
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
E modelul cu 72 cp.Fum la toba e negru numai cand o accelerez tare.
|
Daca nu scoate fum ca un fel de abur e cam dubiu cu garnitura de chiuloasa, la ce ziceai tu. Vezi sa nu piarda prin alt loc.
|
Mai am o intrebare.Are careva o idee daca merge bordul (ceasurile) de pe Tigra pe Astra f ?
|
ce se mai aude de masina?
ceva modificari? |
4 Attachment(s)
Pai singurele "modificari" ar fi: Garnitura chiuloasa schimbata,uleiul schimbat,placute frana si muzica.Poze :D
|
Ce s-a īntāmplat cu oglinda de pe stānga??
|
Aaa....am uitat.In fata blocului..."prietenii" s-au gandit sa imi faca un bine.Era parcata cu oglinda spre troutuar..deci nu se pune "ca a trecut unu prea aproape".Asta este,luam alta.
|
Quote:
|
Sa ii fac grila negru mat ?Si bucata de sub far ?
|
Toata ...
Uite un exemplu...si eu am capota si Bad boy look'ul + grila neagru (lucios) |
nice car man....:peace:
|
@Virus, nu stiu de unde i-ai adus 1 calut in plus X16SZ-ului.... :D
zici ca vrei sa ii pui C20XE, dar gandeste-te ca ai de schimbat si sistemu' de franare, ca fara el, degeaba pleci bine, ca de oprit.... mai greu ! Bafta ! |
Asa sunt eu darnic Hormoane :lol:
Fast_wheels ce mai face masina? |
va multumesc ! Pai masina......tot pe muzica ma axez in continuare si pe intretinere.Revin cu un set de poze :D.Toate cele bune !
|
o masina frumusica foc.
multa grija de ea si m.km.f.i. la mai mare cu modificarile |
in legatura cu pierderea antigelului...la mine a fost un dop in blocu motor fisurat (cel de deasupra filtrului de ulei) mai sunt inca 3 asemenea dopuri in stanga filtrului de ulei...uita-te daca e umed acolo
bafta |
4 Attachment(s)
Salut ! Problema cu pierderea lichidului de racire s-a rezolvat.Garnitura de chiuloasa era ciupita.Dupa cum am promis o noua doza de poze.Am incercat ceva mai diferit (banuiesc eu) pentru jante.Ce parere aveti ? Ramane dunga ?Sau cade ?
|
eehh...au meritat bateriile...frumoase poze man...moaa ce frumos este espero ala:))))
|
dunga ar ramane frumos, daca ar fi jantele negre sau de culoarea masinii !
Stopurile sunt de GSI? si innegrite partea superioara? ca tare bine da pe masina (cred ca asta va fi urmatorul "proiect" pe masinuta mea) ce dimensiuni ai la gumele din spate? |
Pai....nu prea ma indur sa vopsesc jantele.Arata prea bine (ne zgariate,neciobite).Stopurile sunt de gsi si innegrita partea de sus cu spray special de triple.Gumele pe spate 195/50 r 15 ,fata 175/55 r 15
|
schimba`ti semnatura dracee...ai opel acum;)
|
2 Attachment(s)
Dupa doua zile de chinuri si suspans s-au "afisat" si rezultatele.Ce spune-ti ? Merge sau nu ?
|
acum vad o poza mai buna !
Cu parere de rau, iti spun ca nu ai stopuri de GSI ! dar arata bine si innegrite ! cat despre leduri, nu prea imi place... de ce? pentru ca in rest ai becuri, si leduri doar de contur, asemenea "cocalarilor" care isi pun benzi cu leduri albe in fata, fie pe faruri, fie pe spoilere ! si eu am de gand sa pun leduri in triple, dar in locul becurilor ! daca tie iti place, atunci e bine... eu doar mi-am spus parerea !:rolleyes2 |
Eu asa am trait cu impresia ca stopurile sunt de gsi.Tot la asta mam gandit si eu "cocalarism" dar nu mi=am pus in faruri....am incercat sa pun becuri pe leduri dar....nimic,degeaba.Nu e absolut nici o diferenta si nu se merita sa dai atati bani pe.......nimic.Parerea mea !Bafta !
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:18. |
- Copyright 2026 4Tuning