![]() |
Best Works |Discutii|
M-am gandit cu shantzu ca din luna octombrie sa facem un nou topic unde vor fi postate cele mai bune 3 lucrari ale lunii postate pe topicurile de virtual tuning (comentarii lucrari , Challenge, Battle s.a.m.d) .Va fi locul 1 2 3 .
o sa fie un topic unde voi posta eu si shantzu lucrarile fara sa se discute despre ele , discutii vor fii aici. Se va posta doar lucrarea fara poza stok. Eu si shantzu vom juriza lucrarile postate pe respectiva luna. La inceputul lunii octombrie vor fi postate cele de pe luna septembrie . Spor la tunat. Suntem cu ochii pe voi. |
Re: Lucrarile lunii
Maine 1 octombrie va fi primul post , inca asteptam sa vedem poate mai posteaza cineva vreo masina .
|
o idee foarte buna! de acum vom fi mai motivati cand vom face o lucrare! :-)
bafta |
e o idee buna......sa vedem ce iese
|
Re: Best Works |Discutii|
interesanta idee....sa vedem rezultate
|
da chiar buna si interesanta...Sa vedem care castiga:X:X!!!!!!
|
deabia astept..sa fie si vt urile noastre apreciate d cineva
|
Treaba e foarte simpla.
In fiecare 1 a lunii o sa ne uitam pe toate lucrarile din luna trecuta si o sa alegem un top 3 ( alegem cele mai bune 3 lucrari din luna respectiva) :) |
super tare....o sa ma apuc si eu da fac ...ca de incepe scoala:DD si am timp destul
|
deci..se face si pe luna Septembrie?
|
Da si pe luna septembrie , topicul sa facut . cele mai bune 3 lucrari sunt -> Best Works Of The Month
|
O idee f buna !!!
|
as avea nevoie de niste pareri... ce ziceti , topicul sta bine unde e acum sau vi se pare ca nu la vedere si ca e putin ascuns ..sa il mut la concursuri & provocari ? ar fi mai la vedere , ...
pana la urma e o provocare nu? |
eu zic ca sta desul de bine aici..cred ca ar merge acolo si la alte sectiuni de virtual tuning facut cate un topic cu linkul acesta si cu cel cu lucrarile castigatoare:D
voi ce ziceti?:D |
la topicul cu castigatoarele ma refer
|
Quote:
|
Dupa cum stiti urmeaza Lucrarile lunii octombrie :D
|
feicitari celor 3 https://forum.4tuning.ro/548-virtual-...the-month.html
|
Best work - am nevoie de putin ajutor de la voi.
Din cate puteti observa, a aparut pe prima pagina o sectiune cu "V.t", cu doua masini care vor sta pe prima pagina o saptamana. Am nevoie de voi sa imi trimiteti saptamanal doua masini (link) cu urmatoarele date - user, link catre poza si doua trei cuvinte despre masina. Altfel, ramane la alegerea mea sa iau poze, aleatoriu, si incep deja sa ma incurc in ele... Nu stiu ce sa aleg :D Deci, acceptati provocarea? :) Most_Wanted, Ace Axel , astept un semn din partea voastra! Se poate face chiar o sectiune de vot saptamanala, cu un numar de masini, si voturi - cele mai votate doua masini vor ajunge pe prima pagina 4Tuning. |
imi poti lasa un id de mess pe privat ?
putem discuta mai detaliat |
Apropos am mutat topicul BW la Concursuri & Provocari , mi se pare mai expus , unii nu gaseau topicul ...
https://forum.4tuning.ro/161-concursu...provocari.html |
am luat si eu un loc 2..... mersi....felicitari tuturor celor de pe topicul ala
|
Urmeaza sa se anunte castigatoarele pe luna noiembrie
|
Gata , pe luna noiembrie ,... https://forum.4tuning.ro/161-concursu...the-month.html
|
nu am nimic cu omb` dar totusi nu a facut nimeni intr-o luna o lucrare mai buna ca aia pentru locul 3????.......jante blury....cauciucurile sunt f f inguste.....e quickie.....anyway
|
Quote:
Daca ai alta propunere pt locul 3 , putem schimba ... |
aha....bine atunci..imi cer scuze.....nu vin eu cu alta propunere am intrebat doar daca nu era nici o masina mai buna........
|
Felicitari MW pt locul obtinut ;) Chiar reusita lucrarea!
|
Multumesc , rares ....
In luna ianuarie o sa facem Best 2009 , din lucrarile puse pe topicul Best Works se aleg 4 lucrari |
Pai daca se numeste "Best Works 2009" ar fi trebuit sa se aleaga 4 cele mai bune lucrari din 2009 nu doar din lunile sept-dec.
intradevar e greu sa stai sa rascolesti atatea pagini dar asa mi s-ar parea normal. |
Da Geox'... asa ar fi corect, dar nu cred ca iti ajunge o zi intreaga sa stai sa rascolesti forumu dupa vt-uri, si nu se merita, mai ales ca MW nu este platit sa faca asta, o face din placere.
|
Ca sa nu iasa discutii o sa facem asa , ... dar cred ca o sa alegem 6 , deaia am si zis 4 .
|
Quote:
Daca vrei Best works 2009 esti invitatul nostru sa rasfoiesti tot forumul dupa lucrari bune :-P Sau cine stie lucrari bune , eventual salvate in calc-ul lor sa le posteze aici sa putem sa le punem in top. E ok ? |
Eu am specificat ca e greu sa stai sa rasfoiesti atatea foi in cautarea lucrarilor bune dar e si asta o solutie shantzu,eventual sar putea sa se mai aleaga si lucrari ale membrilor din Design Team ... si cine mai are sa mai posteze lucrari bune ale altor membri.
|
Best "desembår" https://forum.4tuning.ro/161-concursu...the-month.html
|
Quote:
|
Quote:
Nu conteaza mai deloc timpul in care a fost facuta lucrarea , conteaza cum arata al final ... |
pot sa iti dau 2 exemple doar de la vtl , geox ,wlady ,unde chiar se vede ca s-a muncit... nu doar doua jante si geamuri negre,ploape etc.... Inteleg perfect ca nu e vorba de timp. Parerea mea sincera, e ca au fost alte lucrari mai bune decat cea care a ocupat locul 3 ,nu stiu criteriile pe care se aleg lucrarile,dar timpul/munca/ideea cred ca ar fi trebuit sa fie printre ele... inca odata ,fac abstractie ca e lucrarea lui Raresh ,as fi zis acelasi lucru daca ar fi fost lucrat de jonsibal...
|
A lui Geox e muncita , dar nu arata chiar bine.Pluteste in back-ul ala si unele componente de pe masina sunt off.
Polo-ul lui wlady a fost facut public luna trecuta ,tin minte ca am discutat de ea cu MW |
Quote:
In fine , nu sunt in masura sa fac eu clasamentul. Respect deciziile facute , stiu ca sunt facute cu cap... off topic : ca tot am apucat sa postez pe anul asta ,vreau sa urez tuturor ,un La multi Ani sincer ,la cat mai multe realizari pe 2010 !! numai bine! |
| All times are GMT +2. The time now is 10:20. |
- Copyright 2026 4Tuning