![]() |
Logan Tuning/// Max performance //
4 Attachment(s)
Salutari tuturor colegilor de forum, eu sunt nou pe aici si m-am gandit sa-mi prezint golanul, este un logan preferance, din 2006, motor 1.6 16-veu insa un tovarash mi-a dezlipit actzibildul cu 16-veu si am cumparat cu 1.4...cam kitsh insa pe masina nu am alte elemente nasoale gen kitsh doar modificari de calitate si tuning impins la limita, va dau cateva exemple : oglinzi laterale duble(superioare) gen cromate, spinare la roti(am inlocuit capacele originale deoarece is hidoase si am facut o investitie in aceaste spinare-skimba total aspectul), i-am pus o evacuare cap coada cu leduri, la motor s-au schimbat multe lucruri, am filtru sport, bujii cu 4 electrozi, chiuloasa rectificata cu 1.3 mm, injectoare mai mari(care chiar isi fac simtit efectul, vreau sa spun ca dau linii doar cu masini adevarate gen skoda rs pe care o las in urma destul de mult, mai am o boala pe golf 3 ghe t i pe care le dovedesc din nou) sapt viitaore imi comand o turbina garett de la reprezentanta unde lucrez( service piese dacia ) si apoi sa vad vreunul care incumeta sa ma incerce :D . pe plan estetic sunt foarte multumit, masina arata bine si am mai puso eu la punct cu niste flacari si alte abtibilde care skimba total aspectul banal al loganului stok...sunt mandru ca am o masina modificata! sper sa va placa si voua va salut.
|
Re: Logan Tuning/// Max performance //
ce caterinca...
|
Parerea mea sincera...Mai bine o lasai stock...
I-ai pus o groaza de abtipilduri,cozi de rechin,benzi cromate si capace din vitan... Ai facut-o Kitsch. |
halal descriere :)) nu se prea potriveste cu numerele ..
|
Multe chiar multe accesorii care nu isi au rostul!Incearca sa adopti un stil clasic;clean nu sa o incarci cu diferite stikere;nu ele iti dau putere!Pastreaza cat mai clasic adica un tuning elegant simplu si de bun gust!
PS:Schimba titlul topicului ca nu e nici pe departe MAX PERFORMANCE...sunt multi pasi pana sa ii dai un asa titlu! |
Deci e 16 veu, dar era mai ieftin sigla cu 1.4. ESTI PRAF. Dc te ducea capul iti dadeai seama ca 1.6 16v a fost pus doar pe Prestije.La chelitura ta nici 1.6 8v nu cred ca puteai sa pui.
|
Si faci un Golf 3 Ghe t i?Mi-am spus parerea despre masina, dar sper ca tu nu esti unul dintre cei carora le faci flash-uri repetate sa sara pe prima banda si ei dau blana la 16 veu.. . :))
|
nu trebuie sa faceti mijto de mn ca i-am luat insigna de 1.4..... doar ca nu am gasit de 16-veu, masina e pericol oricum, astept provocari de la orice tip de masina, pana in prezent a fost de neinvins si nu spun asta doar sa ma aflu in treaba.
|
1,6 16valve a fost montat doar pe Prestige.Eu cred ca tu iti bati joc de noi.
|
Pai nu o fi fost invins daca te ai dat cu logane la fel....1.4;1.6 pe gaz:))
Chiar ma uimesti cand zici ca astepti provocari de la orice tip de masina!Te crezi cam "raiser" tu de fel din ce vad! Baga si u o dovada un filmulet cu masinile la care zici tu ca le ai facut fata cu al tau golan! Nu facea nimeni de tine misto daca nu stricai masina si nu fabulai atat de mult! Eventual asteptam si o fisa DYNO sa ii vedem adevarata putere la golanul asta! |
Quote:
|
Quote:
|
Eu te sfatuiesc sa inveti sa scrii...
16 valve, Gti,... |
Quote:
|
Quote:
|
Eu din ce stiu un motor dupa un megan din 97 are undeva la 90 de cai nici gand 150 cum presupui tu ca ar avea!Eu nu te cred nici in ruptul capului ca ai avea tu acesti cai sub capota la un logan dar in fine....posibil ca tu sa ai lumea ta e si asta o treaba mai sunt destui pe forum care fabuleaza nu ma mir de ce nu s.ar mai adauga unul!
Hai baga o fisa dino sa vedem noi de unde reiese acesti caluti care tu ii afirmi ca ii detii!! |
posesor de Logan (cred) care isi doreste un Vectra B...
acest topic ar trebuie să fie închis şi şters :-j dacă am ajuns să ne batem joc în halul ăsta, pff.. ce să mai
|
ai spus ca ai un logan 1.6 16valve nu? este un motor pe benzina deci nu vad unde o sa pui tu turbina aia pe care ti-ai comandat-o?
si in orice caz numai prin marirea chiuloasei nu ai cum sa obti jumatatea in plus din puterea stock din cate stiu eu 1,6 16valve are 101 cai daca vrei sa isi merite numele topicul punete serios pe treaba si nu mai abera cand te-a tras toata lumea de limba ai inceput sa zici ca ti-ai schimbat motorul(nu de alta da te-ai incoltit singur) numai bine |
Aici trebuie neaparat sa ia masuri un moderator!Oricum tu nu ai deloc 150 de cai cat ai vrea nu o sa ii poti avea asa ca ori vii cu dovezi clare ori continui sa fabulezi in continuare!Aici e un forum unde fiecare isi prezinta masina in felul in care doreste dar nici ca tine cu asemeni afirmatii neadevarate!Daca tot spui fa o poza la motorul de "150" care il detii!
|
cu toate modificarile aduse ( power box, chip tuning, injectoare marite(renault clio rs), chiuloasa planata, ECU renault clio rs, cutie viteze renault clio rs, filtru sport, evacuare cap coada inox 45 mm, finala remus full inox)si alte mici nimicuri masina a scos astazi pe dyno test exact 168 de cai putere, un cost total al investitiei fiind in valoare de 2800 Euro. maine voi atasa si fisa dyno si sper sa va convingeti de adevaratul potential al masinii...apropo inca o victima la liniutele din seara aceasta : AUDI A6 2.5 TDI QUATTRO 180 CP. pun si filmul tot maine, pana atunci va salut numai bine.
|
Nu stiu de ce bateti capu. E caterinca pe fata :lol: Face misto si omu de masina vreunui amic si voi nu-l ajutati cu nimic :D
|
ai grija ca te vor cauta cei de la N.A.S.A curand.....
caterinca maxima si culmea noi il bagam in seama;).... |
Quote:
apoi zici ca l-ai atasat cutiei de RS:!: |
Nu pot sa zic decat:doamne apara si pazeste....fugitiiiiiiiiiiiiiiii vine racheta!!!!!
Bafta!:yikes: |
curat murdar...dovada!!! o poza cva un filmulet?? din joc daaa..nfs:D ''print screen'
|
Hai sa nu fim off topic:)) O sa ne demonstreze baiatul maine ce si cum.O sa ne arate si o fisa dino si un filmulet!!Ce imi e frica ca de maine nu o sa mai posteze nimic sau o s.o dea cotit!Hai sa vedem ce ne pregateste pt maine:)) Vezi ce victime mai faci pana maine!
|
Quote:
o fisa dyno photoshop-ata si un filmulet facut cu nokia 3310. :lol: |
Bine zis Andi!Hai sa nu mai poluam topicul acestui "raiser" care detine la ora actuala cel mai puternic logan din tara 150 de cai!Din ce stiam cel mai puternic logan din RO era BFF al lui Felix...dar poate ia luat locul acest logan!Iti dai seama o sa ii ceara multa lume reteta de acuma incolo daca el a ajuns la 150 de cai pe logan neramforsat si fara rollcage!Vise placute MihaiHI30 in noaptea asta sa visezi numai ilegale si motoare in V.uri
PS:Eventual daca vrei liniute anunta poate te dai si cu primul Nissan GT-R din RO!!! |
esti penibil frate :) nu cumva ai vreo 10-12 ani :) si aia e masina lu taticu care te`a facut cumva poftele ? dute si plimbate "reisare" - uite si parodiile :) pentru reisarul din tine https://www.youtube.com/watch?v=XWdhatxV3J4 https://www.youtube.com/watch?v=rw19V...eature=related bafta , atat am avut de spus
|
topicu` asta e o caterinca totala si voi ii dati avans :)
vorbim despre o masina cu spinnere de plastic si prize de aer lipite cu super glue... bine ca nu zice ca are nos, e tractiune spate , are suspensii de drift si in weekend-uri pune suspenii hidraulice si se vede low-rider.. stickerul cu nike de pe luneta..unde e ? tu, student la liter, ok. nu stiam ca accepta oameni carora limba romana le este straina. uite, vin eu cu un astra vai de mama lui din 92 cu 58 de ponei s ne dam. iti dau si 2 masini inainte. e bine ? :) dar inainte sa pun si eu motorul de skyline pe ea ca asta de 1.4 consuma prea putin si nu imi place...:( ne dam ? |
sfat: trage apa, si baga capu in buda sa'ti revii mai schumi, vai de capu si de zilele mele cati ****** sunt pe mama Terra
|
cu fisa dino ce se mai aude? :))
|
Eu spun sa nu mai asteptati nici o fisa dyno , nimic....pt. ca acest "tip cul" am impresia ca este unul dintre acei pusti de 11-12 ani care s-a plictisit de spartul cosurilor de pe fata si vine aici sa se dea mare cum niste poze ale masinii veciunului .....
Eu iti spun sincer , mai bine mai joaca-te umpic cu masinutele din plastic...Ca daca te intreb acum unde este roata de rezerva la un Logan habar n'ai ;) Cred ca mai bine s-ar inchide topicul :x |
Offf..chiar nu intelegeti ca omul face caterinca de bun gust :) !
|
doamne cat am putut rade citind topicul,tare tipul:):):)chiar ar fi tare sa fie adevarat,cred ca as lesina de ras.bafta.
|
IPul celui care a deschis topicul este acelaşi cu al altui user de pe forum care, culmea, este din Alba Iulia (iar Loganul din poze are numere de AB).
Aştept ca cel care se simte să-mi dea un PM cu o explicaţie referitoare la motivul acestei glumiţe. PS: nu este primul topic caterincos căruia i se acordă atenţie, tocmai de aceea apar şi mai multe. |
este un forum public unde se leaga prietenii si multi sunt prieteni virtuali sau reali ... dar se pare ... ca multi iau in gluma acest forum si ar trebuii luata o hotarare cu privire la asa zisi " glumeti " si sa scapati de ei ... definitiv pacat ca uneori se strica forumul cu astfel de glumite :)
|
Problema e ca se gasesc din ce in ce mai multe specimene ca el!!Se aseamana cu userul "FXF" care si el la fel debita un motor biturbo pe un bmw compact care dupa el avea 420:))
O sa urmeze si fisa dyno:)):)) asteptam pana la infinit ca nu o sa mai apara nimic!! |
Foarte tare:)), "vreau si eu un golan ca al tau, cum facem?capace cu spinar nu am gasit nici in vitan nici in alt targ, actipilde am si io dar inca nu leam pus,sa imi lasi aidiul tau de messinger sa vorbim.norok:)))"
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:00. |
- Copyright 2026 4Tuning