![]() |
E coupe ;)
1 Attachment(s)
am sa fac o prezentare dupa ce ma familarizez si eu mai bine cu ea. deocamdata doar o poza.
|
Re: E coupe ;)
Ce forme are:shock:
Sa o stapanesti sanatos |
wow, cum arata. hai cu detaliile mai repede, motorizare, dotari, pret:D
|
Ce bandit esti espi, ti-ai tras o bijuterie si nu spui nimic la nimeni :) Foarte frumoasa , ce motorizare ?
|
super tare sa o stapanesti sanatos , vad ca are pachet amg :) asteptam mai multe poze :)
|
foarte frumoasa.. sa o stapanesti sanatos si hai mai repede cu mai multe detalii si poze.. :D
|
Superba!Felicitari,s-o stapanesti sanatos!
|
:| No comment!
|
3 Attachment(s)
poze noi :)
|
Chiar azi ma uitam la semnatura ta si am vazut Mercedes E Coupe :)
Masina arata criminal, este una din putinele masini la care albul merge chiar perfect. Interiorul este foarte frumos in opinia mea, mai ales ca este asortat cu liniile masinii, lucru care nu-l vezi la toate masinile. Singura chestie care nu prea-mi place la acest model este ca in spate aduce putin cu E92, de la usa in spate. Oricum, sa ai parte de ea, si grija de ea :D |
Sa o stapanesti sanatos.Primu mercedes din noua generatie pe forum.Foarte frumoasa si culoarea si tot sa o stapanesti sanatos inca odata.Inca nu ma pot opri din salivare :lol:. Si ce interioooor.La vara cand vin la bunici in vizita la dorohoi ma tin de capu tau pana ma tragi si pe mine o tura :lol:
|
da.. duce un pic la e92 dar nu in sensu ca l`au copiat. adica eu nu cred.
masina e 350 CDI Blue EFFICIENCY. ca optionale mai importante sunt :Tapiterie Piele roşu flamenco/neagră, Pachet ADVANCED AGILITY, Trapa panoramica, KEYLESS-GO, Pachet memorie, Scaune multicontur, Scaune faţă încălzite, AGILITY CONTROL, Pachet sport AMG, Pachet "light", Interfaţă media . Sistem de sonorizare Harman Kardon Logic7 5.1, COMAND APS cu magazie pentru 6 DVD-uri, Cameră pentru mersul cu spatele si inca cateva mai mici :) ms pt aprecieri ;) |
de curiozitate are consumu cum e dat de la constructori ? .. adica 6,8 l/100 km mediu :)
|
aproape imposibil sa scoti consumul dat de producator in Romania, totusi dupa rodaj eu cred ca va fi undeva la 8 - 9 dupa experienta mea cu 3.0L CDI. Avand in vedere puterea masini, eu zic ca e in limite rezonabile.
|
Foarte frumoasa masina, am stat in dreapta tatei la lansarea noului E-class, la lansarea de la "Casa Auto", cand a facut test drive-uri. Pacat ca nu era si versiunea coupe, am mers doar cu "limuzinele", si anume 220cdi, 250cdi, 300Bluetec si 350cdi, cel de 3.0l benzina si 350cdi-ul (tot 3.0l, dar motorina) erau intr-adevar cele mai reusite, echilibrul perfect dintre o masina economica, puternica, eleganta, spatioase, confortabile, s-o stapanesti sanatos, ai o bijuterie in adevaratul sens al cuvantului;). Masina daca nu ma insel are in jur de 230cp, si 560Nm(cel putin asa avea varianta limousine), foarte frumoasa, numa' bine, sa te bucuri de ea:d.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
exact cum a spus cristi :)
i`am facut si rodajul si am fost sa`i fac un test sa vad cum se comporta, masina trage foarte bine inca de la 1600RPM. imi plac foarte mult clapele de dupa volan, chiar le poti folosi foarte bine, nu ca la X6 unde sunt puse aiurea si trebuie apasate amandoua sa schimbi o treapta sau sa le tragi sa`i dai inferioara, aici stanga e inferiora, dreapta superioara, motorul raspunde destul de rapid la aceste schimbari. sta foarte bine si pe curbe datorita directiei parametrice. si plusuri ar mai fi multe. 4 defecte am gasit la ea. 2 la interior si 2 la exterior. la interior comenzile pt clima desi sunt foarte placute ca design, sunt puse prea jos si e destul de incomod. ai nu am cotiera pe bancheta din spate.... nu stiu de ce s`a renuntat la ea. la exterior imi displac acele 2 gemulete din spate. si linia de jos a portierei trece de linia de sus a pragului... insa am observat chestia asta la mai multe coupeuri printre care si e92. per total super multumit de ea. si o poza alaturi de fratele mai mare si negru :)) |
Espinoza, vizavi de minusuri, nu crezi ca esti cam exigent? :))
|
cand dai atatia bani pe o masina, cred ca iti permiti sa ii gasesti cusur nu ?
Felicitari pentru masinuta, nu sunt Fan MB dar asta noua chiar arata bine. |
E coupe ;)
Si generatiile merg mai departe :-> frumos exemplar bun venit in familie :)
|
1 Attachment(s)
ieri am foliat`o , sunt multumit de cum a iesit, cred ca o sa ramana singura modificare pe care am sa o fac masinii
|
eu as face si jantele negre
|
Eventual alte jante? :D
Stiu si eu :rolleyes2 Numai bine si ai grija de ea |
Interesant, insa cu folie parca iese rama cromata de la geamuri prea in evidenta. Hmm , probabil si poza este de vina ..
|
Quote:
|
pune domnle niste poze kalumea :D:D :>.
|
Prea frumos exemplarul!Sa te bucuri de el la maxim!
|
Foarte frumoasa masina !
Sa o stapanesti sanatos ! |
E coupe ;)
Mai vrem poze cu avionuuuuu :x :-))) sa vad predecesorul meu :X:X:X
|
nu amc e sa iti zic,superba din orce punctd e vedere,mai ales poza cu interioru imi palce,ila e altar.Superbaaaa la mai multi km fara incidente
|
leasing :( ? :D nu conteaza :P ii surba :P multi kilometri si din partea mea ;)
|
superba masina felicitari...ma mai uitam la ea impreuna cu baetii de la club cand treceai pe bulevardul eminescu sa o pastrezi sanatos si ai grija de tine
|
1 Attachment(s)
8)8)8)
|
foarte frumoasa masina!sa o stapanesti santos! e criminala pe alb!oricum am eu ceva cu.culoarea asta:D
|
superba............:shock:
|
da de pamant cu avionu, doar sunt strazi bune in boston :D
frumoasa rau..so stapanesti sanatos |
ce frumoasa este
|
Ti-ai cumparat masina din Targu Mures?
|
Superba !
|
Superba! Un model Mercedes care probabil va face istorie. Sa o stapanesti sanatos.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:30. |
- Copyright 2026 4Tuning