![]() |
Volkswagen Polo negru-verde mat
8 Attachment(s)
Salutare!As dori sa va prezint masina mea recent terminata....Un Volkswagen Polo 6N,motor 1.0i,4cilindri,vopsit in MAT
Masina l-am adus din germania in stare aproape originala si proiectul de tuning a durat in jur de un an.... -faruri Angel Eyes Sonar,cu lupa,becuri HD Xenon -stopuri negre FK Tuning -folie autorizate fata-spate,parbriz cu tenta verzuie -toba sport cap-coada -Jenti cromate R15,cauciucuri Sonar 195/45/R15 -Tub de leduri 2x120cm+2x90cm,8culori disponibile,telecomanda,ultima technologie pe leduri,in tub de silicon,nu se sparg,rezista la socuri,apa -stroposcoape in grila fata cu variator de tensiune -DVD player ecran 3inch +LCD 7inch incorporate in bord -Amplificator Blaupunkt 4x800W -Boxe Magnat 2x800W incorporate in fibra de sticla -Sunet inalt 2x130W boxe Sony -bara fata cumparat din Germania Si cum e noua moda cu masinile mate....m-am gandit ca il fac mat....si am si pus in aplicare planul.... Partea superioara a fost vopsit cu negru mat,lacul lucios a fost indepartat cu hartie abraziva,si toata masina a fost lacuita cu lac mat. Urmeaza sa ii montez praguri si eleron.......astept pareri privind jentile...unii imi zic ca este un contrast elegant intre mat si jenti cromate...altii ca este neispirat....ce ziceti? |
Re: Volkswagen Polo negru-verde mat
frumusica masina. daca ai, pune si poze din timpul lucrului la masina
|
Din pacate nu am poze....din timpul lucrului....
|
dar domnisoara cine este??
|
foarte frumos , singurul lucuru care il am de obiectat este spoilerul fata , parca e putin cam exagerat(ca oricum da bine) ,in rest e perfecta !
|
bara de fata este cam mult pentru mine. dar cea de pe spate si culorile ia care ai vopsit-o imi plac foarte mult
despre jante, cred ca ar merge niste jante tot o culoare mata ! |
Frumoasa masina si mai ales frumoasa domnisoara !!!
|
Quote:
Este prietena mea... :) |
16 ani?
|
Obiectul forumului este masina si nu fata din imagini...va rog sa va conformati :)
|
frumoasa masina.s-o stapanesti cu noroc a meritat efortul.
jante???.....mat desigur. bafta in continuare |
Foarte frumoasa masina, culoarea si domnisoara :P
|
nu imi place spoilerul fata.mai bine ii faci si un bad boy din capota cu fibra.
|
bara imprumutata de la calibra.nu prea mere.Cat despre gadjika nu am nimik de comentat.
|
masina ai adus”o din germania, nu ”Masina l-am adus din germania" . si parerea mea sincera ai praduit vopseaua ,culoarea mata e la moda pe masinile de clasa mare in general da daca tot ai vrut ceva inedit mai bine nu te chinuiai un an sa ii faci kitsch ala de spoiler, si il lasa clasic si ii faceai un bad boy cum ti sa scris intr un mesaj anterior.
Cat despre prietena ta ,cum naiba ai vrea ne conformam cand tu cu manutza ta ai uploadat pozele? ..trebuia sa te gandesti ca iti asumi riscu ,asa ca fata-10 masina-2,5 , si 2,5 pt vopsea ca in rest...iar jantele punele negru mat daca tot ai demarat proiectu. bafta in continuare |
Prietene masina ca masina...fata ca fata...da sedinta foto din padure...GENIALA!!! Sincer daca as putea tias da un premiu, mia placut la nebunie! Si vorbesc la modu cel mai serios...chiar daca pozele nu sunt profi made (desi ai incercat tu asta)...cum ai pus tu fata in chilotei...cum iai pus tu cheia de roti in mana...treci langa roata...pac...fa asa...stai asa...pac pac...hai sus pe masina...pffff...o adevarata distractie sa mor daca nu mia placut! De cand ma uit la proiecte pe forum (de vreo 3 ani) cred ca esti singurul care lam vazut cu o prezentare asa inedita sa ii zic. Si acum legat de masina, ma e misto, mie imi place. Desi bara fata de la NTC e putin exagerata...ca si majoritatea produselor de la NTC (adevaratii cunoscatori stiu ca bara nu e imprumutata de la calibra...NTC face acest design pentru o gama larga de masini), masina e ok...parca as mai coborao putin...(sincer am incercat sa ma uit mai atent la masina dar ma tot distrageau picioarele fetei, aici e greseala ta)...e a 3a oara cand deschid pozele...si cam atat vad..jante ok...masina e ok, serios :)
P.S. Prietena ta e model...sau...? Ca eu personal daca ma duceam la prietena mea si ii ziceam "ia'ti si tu o pereche de chilotei mai misto pe tine...o bluzita sexy ceva...eu spal masina si mergem in padure facem o sedinta foto babe&car...adik tu si polo" si dupa bagam pozele pe 4tuning imi luam o cheie de aia de roti peste cap...exact in timp ce se uploadau pozele :))...de aici trebuie sa tragi concluzia ca esti un norocos (...ca ai apucat sa traiesti sa mai faci si al 2lea post :) )...aaaaaa...sau nu stie ? =)) Succes maxim pe viitor! |
Foarte frumoasa masina, bv, bara fata e prea exagerata pt asa o masina micuta, putea-i sa o lasi mai jos, in rest e superba.
Spor la modificari !! |
Se vede ca vorbesti fara sa te uiti...unde ai mai citit tampenia ca matul este la moda doar pe masinile de clasa mare?Daca luam un ARO si facem mat era mai faina?Si daca zici ca bara este kitch si imprumutat de nu stiu unde...dute frumusel in bazar pe 4tuning si vezi cat costa o bara exact acest model pentru Polo...daca nu esti in stare sa te informezi tinet-i comentariile
|
Uitati-va frumusel in bazar..si o sa vedeti ca bara nu este imprumutata de nici unde ci este o bara pt Polo 6N la un pret ff piperat...
|
morpheusmaster....doar atat vreau sa-ti zic....ca stie de poze.....si daca vrei sa faci asemenea poze...hai in mures...aici domnisoarele adora masinile tunate :) Sigur nu-ti iei cheie in cap....
|
@ morpheusmaster - frate unde vroiai sa faca pozele? in fata blocului? nu cred ca se dezbraca acolo. cred ca este cea mai potrivita locatie pe care majoritatea o iau in calcul cand fac astfel de poze. ar mai fi si alte zone dar nu asa multe, hale dezafectate....in spatele casei, in curte... . oricum...eu unu mi-am pus prietena sa pozeze astfel dar nu am urcat pozele pe un forum. e aiurea...doar daca este o prietena de moment, cu care n-ai de gand sa o lungesti prea mult.
|
Quote:
|
pacat de bara fatza ... nu prea se leaga cu restul masinii
|
Up.......................................
|
baratom, bafta in continuare!:))
|
Foarte frumos a iesit nuanta de verde-negru...cat a costat vopseaua si de unde?
|
Nu ma pricep deloc la masini, las pe alti care se pricep sa o faca, dar pot spune caci spoilerul din fata e cam exagerat putin iar cand ma uit la poze sincer nu imi pot dezlipi oki de la fata, adica cam atrage privirea, mai bine face-ai poze la masina fata fara, si nici jantele parca nu se potrivesc dupa parerea mea, in rest e totu oki
|
Lacul m-a costat 300euro litrul.....a fost necesar 1.7L ....si manopera 300 de euro...
In legatura cu jentile...asa se pare ca le voi schimba cu un unele de 17 negru mat... |
Quote:
|
MASINA SE VINDE PENTRU CA MI-AM GASIT ALTA....PRET 3200 EURO
|
3 Attachment(s)
POZE NOI
|
Quote: