![]() |
Lamborghini Gallardo VS Ferarri F430
Lambo Gallardo :
Engine Type: V10 Displacement cu in (cc): 303 (4961) Power bhp (kW) at RPM: 520(362) / 8000 Torque lb-ft (Nm) at RPM: 376(510) / 4500 Redline at RPM: n.a. Brakes & Tires Brakes F/R: ABS, vented disc/vented disc Tires F-R: 235/35 ZR19 - 295/30 ZR19 Driveline: All Wheel Drive Exterior Dimensions & Weight Length × Width × Height in: 167.7 × 74.1 × 45.4 Weight lb (kg): 3153 (1430) Performance Acceleration 0-62 mph s: 4.0 Top Speed mph (km/h): 196 (315) Fuel Economy EPA city/highway mpg (l/100 km): n.a. (17.0) Base Price: 2006 Lamborghini Gallardo - $165,900 / 139,200 € (last update: 2/3/2006) Ferrari F430: Engine Type: V8 Displacement cu in (cc): 263 (4308) Power bhp (kW) at RPM: 490(360) / 8500 Torque lb-ft (Nm) at RPM: 343(465) / 5250 Redline at RPM: n.a. Brakes & Tires Brakes F/R: ABS, vented disc/vented disc Tires F-R: 285/35 ZR19 - 335/35 ZR19 Driveline: Rear Wheel Drive Exterior Dimensions & Weight Length × Width × Height in: 176.6 × 75.7 × 47.8 Weight lb (kg): 3196 (1450) Performance Acceleration 0-62 mph s: 4.0 Top Speed mph (km/h): >196 (>315) Fuel Economy EPA city/highway mpg (l/100 km): 10/21 (n.a.) Base Price: 2005 Ferrari F430 - $174,585 (last update: 2/3/2006) |
Re: Lamborghini Gallardo VS Ferarri F430
Personal am ales sa votez Ferrari
|
Ferrari e Ferrari... trage tu concluzia!:P
|
4 Attachment(s)
Lambo vs BMW
Ferarri o fi mai dur? |
Nici nu se compara. Lamborghini e de show-off, culoare verde si usi ciudate.
in principiu e o caroserie frumoasa + motor mare + 4wd. Ferrari e mult mai bine gandit. 430 e mult mai avansat ca aproape orice masina produsa in prezent. Diferentialul de pe 430 e luat de pe masina de f1 a lor. Si la motor am inteles ca sunt piese comune. |
Super comparatie, dar totusi Ferrari, pur si simplu o deminstratie de forta si tehnologie.
Ambele super tari oricum. |
Interesanta comparatie, sincer sa fiu sunt un fan Gallardo si F430, deci voi mai sta pe ganduri pana voi alege:lol: . (stiu ca am zis in sig ca imi place F430, dar nu vreau sa las gallardo de-o parte :( ) Hahaha ce mult se aseamana la pret si date tehnice.
|
F430 e ceva mai nou (2 ani parca?). Sa o crezi tu ca sunt piese comune cu masina de competitie!
|
Amandoua sunt super masini...deja alegerea se rezuma pur si simplu la gust, ca masina zi de zii aleg Lambo, ca masina de hardcore si circuit, F430 :)
|
430 pur si simplu.
|
F430 clar. Cel mai tare Ferrari facut vreodata si rezonabil la pret IMO.
|
Quote:
Ontopic : Ferrari are logo cumva calutul acela negru pe fond galben ? daaa ? ... atunci din acela vreau de craciun :D ... normal ca ferrari |
Se pare ca Lambo sufera o grea infrangere la capitolul po****ritate pe aici din ce vad eu
|
Quote:
daca te gandesti mai bine , ferrari are o istorie si experienta in curse mult mai mare ca lambo |
Lasa asta , dupa voting ma refer :)
|
Quote:
|
93.75% pt Ferrari , covarsitor procent:)
|
Saracu Gallardo:cry: , chiar era super-masina inainte sa apara F430. Super misto arata in spate, mai "uratzel" arata in fata:D F430. Merge un spoiler (eu nu zic niciodata eleron :D) mic, jante tip wires, culoare rosie cu stripes pe verticala :D.
Si fiindca e masina moderna, normal ca a iesit mai buna decat Gallardo (care e din 2003). |
Imi place din profil mai mult Gallardo , ma innebuneste mai mult decar orice profil de sportiva , dar in rest F430
|
94.74% F430...oh grav:)
|
Quote:
Oricum ambele sunt super masini si ambele ma innebunesc! |
Pai tocmai asta e si ideea , ca ambele sunt super masini ca altfel nu mai faceam comparatia
|
ieri am simtit pe pielea mea ce inseamna lamborghini!
deja m-am indragostit de acel sunet si de acea acceleratie...votat Lamborghini! |
CUm ai simtit Orlando? Te-ai dat cu vreuna?
|
pe langa faptu ca e o legenda Ferarri aduce anual inovatii in lumea auto de orice nivel...asa ca daca ei dau tonu ...se pare ca sunt cei mai buni...
|
Quote:
Da sandumrs m-am dat :wink: senzatia...de nedescris...nu pot reproduce in cuvinte!decat pot spune wow si adrenalina pura...nu te dezlipesti din scaun la acceleratie! |
Quote:
|
Ambele sunt mai mult decat superbe si nu stiu cum as putea sa le diferentiez dar totusi votez Lambo!!!! (din mai multe motive)
|
Orlando te invidiez man. Doar atat pot sa zic.
|
Orlando dar cu Ferry F430 nu cred ca te-ai dat sa vezi ce inseamna si ala:)
|
Quote:
|
Pai plimba-te si cu Ferry poate se va schimba:)
|
Quote:
acceleratie e asemanatoare singurele dif care le vad sunt pozitie in scaun...si sunetul motorului ... :) |
Cand masinile sunt apropiate ca performante cred ca sofeii au ultimul cuvant...
|
E greu sa faci o diferenta clara.
|
Pai nu poti sti ce te asteapta si in Ferry , glumesc evident normal ca ambele sunt super masini si diferentele intre ele sunt mici
|
sa fim seriosi, gallardo e foarte tare dar f430 e regele indiscutabil in clasa de supercaruri 'accesibile'... nici nu e nevoie sa o spun eu sau voi ci o spun toti test driverii, pilotii de curse si presa auto mondiala.
voi reveni cu poze cu mine - e adevarat nu in F430, ci in F360 in Anglia... senzatii tari? cam asa le-as numi :) cu gallardo nu am fost in viata mea. |
Deja vorbim de doua vise.
|
Quote:
Lamborghini fara indoiala :D |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:13. |
- Copyright 2026 4Tuning