![]() |
Masinile noastre, detalii, modificari....
hai sa vedem ce fiare aveti, modificarile si planurile de viitor
|
bun subiect
eu am o bitigla in garaj care sta pe un raft, cu furca rupta planuri de viitor: sa-mi cumpar o alta furca (alti bani alta distractie :( ) :P |
:twisted: Hai sa pun si eu.
O bitigla in boxa ... cu pana. Planuri de viitor ... fac pana :D VW Scirocco 18. 16 V 137 HP. Modificari: - suspensii reglabile KW (ce dracu se regleaza la ele inca nu am reusit sa aflu ... da mai e timp) - genti OZ Racing (albe) - injectoare schimbate, tacheti, fise, bujii, pompa benzina - volan si schimbator (Momo Racing) - evacuare modificata (Sebring). Planuri: - sa imi iau o Dacie :( |
adica modificari
1 Attachment(s)
la PUG modificari :
pozitii albastre :shock: cheva ghit pe capota un far crapat masca din fata rupta Pe viitor: doua variante: ori facem cheta 3 shi cumparam o janghina de beamveu cu motor peste 2.0 ca so forjam . . . da nu gluma pana moare ! sau imi pun chip pt 90 cp :roll: |
mosu ... sterge repede ce ai scris acolo cu Bemveu ca daca te vede care nu te vad bine!!! cred ca intri langa Akimoto in Hall of Fame (BMW users).
|
pai cu siguranta nu imi iau sirocco sau golf ca NU IMI PLAC
jos VW :evil: |
Re:
Quote:
si ce, esti nebun sa mai intri in Dacie dupa ce te-ai dat cu Scirocco ? auzi, unde ti-ai facut motorul ? cum mai merge ? Ca si eu l-am facut si mai bine nu-l desfaceam ca acum am o groaza de probleme cu el, suna aiurea si a inceput sa si scoata fum... mecanici romani... a, si pentru TM82NOS, gusturile nu se discuta deci cu chestii de gen jos VW esti copil. Urca tu intr-un Scirocco 16V si dai 6000 de ture si o sa vezi ca incepe sa iti placa, asta daca iti plac masinile. |
scuze sincere ... incercam sa fur la cantar :D ... 139 HP.
pai motoru e facut la niste mecanici de aici din Timisoara ... un arab ... si momentan merge bine. si chestia cu Dacia nu o fac ca imi doresc asa ceva ... ci dintr-o cauza mai personala. :P mie imi limiteaza la 6700. nu la 6000 :P |
pai ...
mah nu de aia ziceam ca nus masini bune doar ca nu arata bine :D
(pt gustu meu) no disrespect pai cine se ofera yo fac cu placere testdrive |
hmmm ... eu nu! ca esti chior si nu te uiti dupa dacii :D
|
ca sa nu o dam prin balarii si aici, hai sa-mi prezint si io tigaia cu care ma dau:
beamve 319, pardon 316 cu motor de 1.9 are vro' 105cp fara clima, cu clima mai raman vro' 85 fabricatie 1999 extrase: climatronic, jamuri helektricus, airbaguri si minunatele jante de tabla cu capace |
planuri de viitor??? :evil:
|
dat la ea mortu' intr-o saptamana
|
Tomberonu' argintiu il stiti cu totii.
Modificari: - pedale racing :P - niste muzica - fo doo zgarieturi in tabla - bucse bara stabilizatoare schimbate - sistem urmarire GPS (demo, ca vreau sa-l vand - sistemu', nu tomberonu') Pe viitor: - chip - ce mai da buzunaru dupa ce iese din garantie... |
n-are rost :(
|
Tu Speedy5 ceva modificari noi pe la dacie in afara de alarma :?: :P
|
sa zic shi io ce am....
am o bitza care mere cum mere :( shi un piaggio ruginit cu pana :sadblinky planuri de viitor: unknown |
1 Attachment(s)
poi sa scriu si yo chiar daca masina nu-i chiar a mea :
Bmw 520 d an 2000 albastru,xenoane.electri bla bla.. -Volan si schimbator de M5 Niste Muzica... planuri de viitor :sa schimb cumva cd-u ala de la bord ca-i prea slab si niste difuri Infinity(4 bucati)...sau in cel mai bun caz un 530 D :) |
1 Attachment(s)
Type-R+neon+statie(aia de sus lipita de plafon)
|
fain dufu' :!: :yikes:
cat ai dat pe el :?: :peace: |
cu tot cu lada vreo 180 E..fara vreo 150
|
cioli17, stai cumva prin lipovei? ca-mi seamana spalatoria aia... Si cand picsu nostru ne onorezi cu prezenta? sau ti-e frica de japonezu mic si chel??? :twisted:
|
Re:
cotetzul meu il stiu totzi dar totusi:
reno megane 90 herghelie(desi eu am senzatzia ca sunt ponei) filtru si toba(moto,sa nu uit de unde am plecat) presuri si pedale aluminiu pozitzi rosi pe fatza si albastre pe spate gentzi si sa nu uitam de cupola de taxi si ceva muzica |
8) Spalatoria aia nu e in Lipovei in nici un caz ... e undeva pe langa Vox ... pe strada ai perpendiculara pe Matei Basarab ... right? E dragut Bemveu il stiu ... l-am vazut de cateva ori. hmmm ... Cioli ... sa cresti sa il conduci !
|
Re:
Quote:
mosu ... sa nu uitam si nota de originalitate ... TUNING BY PRIMARIE! |
eu stau in Bucovina dar spalatoria e in Lipovei...mai tre' sa cresc vreo 2 ani ca sa va onorez cu prezenta(in cazu in care vin cu masina)...pe jos..pot veni oricand :) de ce mi-ar fi frica de akimoto?ca mi-a zis ca-l enervez.?..........da mah ar fi culmea :)
|
hmmm ... scartz! mi s-a parut ca e aia din Bucovina! :flamed:
|
???
sa mor yo asta tre sa vad !!!!
DIFU |
mah n0namee shi yo speram :(
|
1 Attachment(s)
scriu si io
datele: Honda Prelude 2.3i 16v 160cp 4WS an fabr. '93 modificari: Air-Intake TenzoR regulator de benzina reglabil TSS Tuning chip Digital Racing galerie evacuare DC Sports cat de raliu TenzoR evacuare cat-back Invidia Japan amortizoare gaz Weitec arcuri Weitec (-40mm) bari intre telescoape(fatza+spate) Wiechers Sport Erebuni Aerodynamics bodykit semnalizatoare IN .PRO stopuri rosii TSW Evo-R 7x16\" ContiSportContact 205/50/16 ......................................... akolo unde-s punctele mai urmeaza ceva, nu spoon ce... |
:lol: hai ma lasa-te de bancuri ... ce vii aici cu avionu ista! zi-le la oameni adevaru ... spune-ne despre BMW! ce te crezi jmecher ... uite ca te-am prins!
|
bine mai, bolidu e parcat intr-un garaj...sufera cateva skimbari !
asta e adevarul |
Lasaneeeee ... lasaneeeee!!! ce ba taticu ... dupa atatea adevaruri mai vrei sa te credem! :D :twisted: :twisted:
|
1 Attachment(s)
hehehehehe :lol:
o sa aflati luni, la Dracula :wink: deocamdata, mai o poza... |
:lol: imi plac modificarile de la masina ta ... intai un unghi apoi al doilea. acum ai bagat-o in service pentru mai multe poze cu ea?
|
poi am inteles ca ti-ai vandut masina cu 11.300 si iti iei o celica de 204 cp cu 5000... :roll: :) sau... :?:
|
Re:
Quote:
|
hai sa nu mai discutam pe 3-4 topice despre masina mea
daca aveti intrebari, scrieti aici: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=1306 cioli17, am vazut si io cutia aia cu neon albastru, era la fratetu in portbagaj...pacat ca ii vibreaza numaru' |
poi si-a pus ceva burete cu banda dublu adeziva si parca nu mai facea........eu n-am auzit-o sa mai faca :roll: ...aa da ca ieri a pus-o :) dar daca ma gandesc bine la unele melodii mai faine(adica cu bas mai tare)baraie tot portbagajul...se vede daca te uiti mai atent cum se misca in sus :)
|
cioli ... in rest ce scule mai ai prin masina ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:29. |
- Copyright 2026 4Tuning