![]() |
Opel Astra H 1.9CDTi
Opel Astra H 1,9 CDTi
· Opel astra h 1,9 cdti 120cp(160 Sport ON) · Nascuta in anul 2006 · In anul 2007 octombrie am infiat-o ,avea pe atunci 80.000km · In momentul asta, masina are 127.500km · Nivel de echipare : Sport · Pachetul sasiu sport · Sistemul IDS+ (interactive driving system : Traction control, suspensii controlate electronic, ESP+,Buton sport · Scaune sport incalzite · Cotiera · Computer de bord · Climatronic · Pilot automat · Radio CD DVD90 NAVI( navigatie-Romania, telefon-bluetooth, display color, 7 difuzoare, comenzi pe volan) · TwinAudio(Pasagerii din spate pot asculta separat diferite surse audio prin intermediul castilor) · Folie geamuri spate si luneta · Trapa panoramica · Senzor de ploaie si lumini · Oglinda interioara electrocromatica · Faruri BI-XENON Adaptive,auto leveling,sistem de spalare faruri prin presiune · Proiectoare ceata · Jante din aliaj usor 18"(5 STAR) cu anvelope(noi) 225/40 R18 Sper ca nu am omis nimic din dotarile masinii.Urmeaza o lista cu piese aftermarket si alte lucruri schimbate la masina. · Pleoape faruri si stopuri IRMSCHER · Eleron Opc · Discuri frana EBC Turbo Groove(3000km) · Placute frana EBC GreenStuff(3000km) · Distributie schimbata la 90.000km · Kit ambreiaj(disc-placa-rulment) si volanta schimbate la 120.500km · Revizia a fost facuta la maxim 10.000km(numai filtre Mann si ulei Castrol) In ultimul an masina a circulat in proportie de 90% in afara orasului,la drumuri lungi.(pentru oras am alta masina) Nu ma grabesc sa vand masina,daca primesc banii pe care ii cer pe masina o vand daca nu asta este.Nu ma intereseaza schimburi,cu absolut nimic.Nu sunt in criza,deci fara oferte aiurea,nu o vand pentru ca ar avea bube ascunse.Pretul nu este fix,tiganeala o facem dupa vizionarea masinii. Date de contact: 0727303461 / 0765466082 [email protected] Pret : 10.700 E notă moderator: imaginile se urcă pe serverul 4tuning! |
Re: Opel Astra H 1,9 CDTi
bafta la vanzare, superba masina.
mi-ar fi parut bine sa accepti schimburi ;) succes! |
multumesc.nu accept schimburi pentru ca inca nu cred ca o sa vand masina si nu m-am decis la urmatoarea,ca sa zic cam ce schimburi m-ar interesa.ma gandesc la noul 3-ar,audi a6.sau o masina noua.Opel insignia,un gti..sunt total confuz.deci... Nu ma intereseaza schimburi.!!:rolleyes2
|
Up ! nimeni interesat?
|
Hop Hop
|
Sus Sus ! ! !
|
Up :!::!:
|
Up.Revine la vanzare.9500E
|
sus.negociabil
|
Negociabil.astept oferte pentru numerar
|
Re: Opel Astra H 1.9CDTi
SUS.destul de negociabil.
|
sal...cam mare pretul, parerea mea !...sper sa o poti da la cat vrei u !bafta si sarbatori fericite !
|
masina trebuie vazuta,daca este cineva interesat,si o sa se vada dc pretul asta.momentan masina a primit roti de iarna,si un cadou de la Mosu o bara fata opc.
|
superba.. bafta la vanzare. poate pui o poza si cu bara OPC instalata.
p.s: am avut si eu una identica (jante, eleron, volan, pedale,dotari etc), dar argintie. |
dupa ce pun jantele pe masina o sa fac si ceva poze.iti stiu masina,astraforum.
|
salut ce consum are ? mod normal / sport ? mersi
|
mers normal ~5,7 mers sportiv ~7.5
|
upppppp
|
Negociabil!
|
Negociabil!
|
Negociabil
|
....
notă moderator: imaginile se urcă pe serverul 4tuning! |
Revine : Schimb cu :Skoda Octavia 2 DSG ; Skoda Superb ; Bmw E46 330d ,ma intereseaza doar masini diesel, bine dotate 2004>>
Revine : Schimb cu :Skoda Octavia 2 DSG ; Skoda Superb ; Bmw E46 330d ,ma intereseaza doar masini diesel, bine dotate 2004>>
Schimb cu :Skoda Octavia 2 DSG ; Skoda Superb ; Bmw E46 330d
Dupa o vizita in service: Bascule fata Bielete Antiruliu Flanse+rulmenti amortizoare fata Distributie Ulei cutie |
Up ! Astept oferte pentru cash !
|
UP ! ! !
|
Schimb cu :Skoda Octavia 2 DSG ; Skoda Superb
|
ultimul pret? astept PM si un pret real
|
NU stiu sa`ti zic un pret real.astept o oferta de pret.
|
Cand vedem si noi pozele?
|
au fost sterse pozele,trebuiesc urcate pe serverul 4tuning
https://img259.imageshack.us/img259/5461/pic041.jpg https://img137.imageshack.us/img137/4660/pic014f.jpg |
SUS ! negociabil
|
UP ! ! !
|
cati km are acum? si pune un pret nou orientativ, pentru ca ultimul pret al masinii era de 9500E in 2009. de atunci au mai trecut 2 ani... km au crescut iar. spor la vanzare si astept detalii, eventual si o poza cu interiorul, ziua ma refer.
|
UP ! !
|
scenic 2 si diferenta ? am anuntul postat
|
|
Up !
8000 e ! |