![]() |
Top Gear - nervi si blocaje pe strazile din Romania
|
Re: Top Gear - nervi si blocaje pe strazile din Romania
:)) Sunt curios in ce fel va promova imaginea Romaniei emisiunea....
|
se numeste figuri si impresii;)
|
sunt criminali...cica manusi verzi pentru a verifica nivelul de poluare :))))))
|
super tare
|
nu pot sa ii suport pe astea* 2, pt ca au un grad de superioritate, parca le stiu pe toate..au multe basini in cap.
sincer nu stiu ce va place la emisiunea realizata de ei!? este mult mai bine realizata 5 gear! |
Sunt foarte tari oamenii . Zici ca au un grad de superioritate , te-ai gandit macar un moment ca SUNT SUPERIORI? Oamenii au venit aici sa-si faca treaba si lingaii nostri de reporteri au lasat violurile babelor si s-au pus pe capul lor.
Imaginea romaniei oricum e nula ,pana si in Honduras suntem confundati cu tiganii. Tot ce pot ei sa faca e sa promoveze Transfagarasanul, care intradevar merita. |
Quote:
|
Quote:
Aia de la Fifth Gear mi se par gay, sunt prea oficiali....trebuie si putina caterinca intr-o emisiune |
[QUOTE=dreaq;2668317]..., te-ai gandit macar un moment ca SUNT SUPERIORI? ...QUOTE]
poate iti sunt superiori tie!? |
Quote:
este un lucru bun sa avem gusturi diferite de la persoana la persoana. |
umorul englezesc este diferit fata de ceea ce intalnim pe la noi.
ironiile fine nu pot fi percepute de oricine. nu degeaba sunt atat de apreciati. |
Quote:
|
Quote:
ps: si manelele sunt apreciate de multi, dar... |
Prietene intotdeauna va fi cineva mai superior sau mai inferior ca tine la diverse capitole . Ei sunt mult superiori aproape oricarui show-man din romania.
Niste oameni care isi fac bine meseria, exemple de urmat. |
5 gear este o emisiune cu cel putin 2 clase peste prostia asta de emisiune.
+ cei de acolo sunt soferi mult mai buni decat clovnii astea 3. dar gusturile sunt diferite de la o persoana la alta. |
Quote:
|
Cand incepe noul sezon top gear??:twisted:
|
a aparut episodul ca ei la romania? tare sunt curios sa vad ce comenteaza despre tarisoara noastra si impresia lasata. sper sa fie una buna
|
Quote:
|
The BBC has confirmed that filming for Series 14 has started and will air from November 15, 2009 at 9:00 pm. The new series will also be filmed entirely in High Definition. Exact in primul episod o sa fie challenge-ul cu vizita in Romania,masinile care o sa fie testate in primul episod sunt BMW 760i si Mercedes S63 AMG.
|
Quote:
|
pe antena 3 dadeau duminica seara!poate or sa dea si episodul cu filmarile din romania:)
|
La ce ora pe Antena 3?:rolleyes2
|
nu or sa dea garantat pe antena 3 episodul din romania pentru ca sunt in urma cu 1 sezon sau 2 parca. mai avem de asteptat pana e lansat pe net.
|
oricum eu astept sa apara pe torente...de obicei pe la ora 23 e deja uploadat...
|
https://www.220.ro/58Naaodrnh/Romania...rel=libertatea ia ghiciti ce este oare aici???
un singur lucru am apreciat la jeremy si acela e ca in ultimul filmulet a zis ca transfagarasanul este cel mai bun drum din lume si ca ar vrea sa ramana in Romania pentru totdeauna |
hi hi: https://www.youtube.com/watch?v=LpJdrEfGxSY ce mai tare parte? minutul 9
|
http://www.peteava.ro/id-469099 aici se vede f. bine!
|
am vazut top gear aseara pe bbc si chiar a fost una dintre cele mai frumoase emisiuni.
o mare placere sa vezi transfagarasanul in aceasta emisiune... mai ales ca il parcurg si eu cu masina in fiecare an. |
si eu am vazut azi de dimineata, si mi-a placut!
5gear chiar sunt gay, tiff vorbeste ca un gay, grasu ala vorbeste ca un gay, mai e unu care doar vorbeste ( langa gras ), amandoi sunt gay rau, tipa aia si-a invitat toata familia sa conduca murcielago, lotus..etc. Niciodata nu mi-a placut de ei, desi urmaresc fiecare episod al lor . Nu stiu cum poate 5gear sa fie ( cu 2 clase..auzi ).. peste topgear, atata timp cat Jeremy l-a avut in filmul lui ( Duel - 2009, care de altfel tot topgear e la baza ), pe Tiff de la 5gayer. PS: nici mie nu mi-a placut ca radeau de f multe lucruri din RO care erau cam trase de par, insa mi-a placut sfarsitul.. pe transfagarasan. Oricum le-am dat 3 lectii importante ( 1 ei credeau ca avem numai dacii..si cand au ajuns in mamaia le-a picat fata, 2 transfagarasanul, 3 casa poporului ). |
top gear este o emisiune frumoasa tocmai pentru faptul ca spun lucrurilor pe nume...tu zici ca au ras de romania si nu ti-a placut...noi romanii plangem de ce vedem si traim zilnic in romania.eu zic ca au fost foarte obiectivi in ce au spus si prezentat...romania chiar este un ras,ai vazut ce tremura james in lamborghini pe drumul de la vidraru spre transfagarasan de la milioanele de gropi din asfalt? eu cand merg pe drumurile patriei noastre injur de toti mortii,vii,ranitii si injunghiatii care au condus tara in halul asta si or sa o conduca si in urmatorii 20 de ani.asa ca prietene,impaca-te cu ideea ca romania este o tara de ras,dominata de manelisti,analfabeti,ciobani si melteni gramada.
|
Genial episodul ! Mi-a placut mult, ce sa mai...incepand cu scena din fata hotelului Rex din Mamaia, continuand cu scenele filmate la mine-n cartier (:X) si cele de la Casa Poporului si terminand cu Transfagarasanul. Intr-adevar, sunt lucruri negative trase de par...dar am facut foarte usor abstractie de ele. Bine ca in sfarsit au facut un test-drive de Dacia ! O emisiune d-asta face cat 10 de reclame "cumm visit rromania !"
|
uite ... multi pasionati o sa viziteze acu transfagarasanu:) chiar eu am sunat in seara asta cativa prieteni si am zis sa mergem in primavara pe-acolo :) E o reclama buna :)
|
Daca si-ar face fiscul datoria si la noi ca la ei nu stiu cate masini mai erau in parcarea aia. Nu vad asta un lucru de lauda.
|
Quote:
in concluzie cu cati bani mai multi la impozite cu atat se fura mai mult si noi cei de rand tot pe asfalt de 2lei mergem,tot in gropile alea ne rupem jantele.... |
foarte tare episodul. m-am uitat la el deja de cateva ori.
si o emisiune ca asta face pentru promovarea romaniei cat 100 campanii de promovare obisnuite, deci trebuie sa vedem partea buna a lucrurilor. |
Emisiunea cap-coada (in Romania) -> http://www.megavideo.com/?v=XOMSKG9S
Au cam facut misto de tara noastra...pacat de masinile alea. :lol: |
au umplut parcarea de la rex cu masini noi de la ferrari cand puteau sa vina cu 2-3 sapt mai devreme sa prinda multitudinea de masini tari din timpul verii....
|
scuze de offtopic dar am si eu o intrebare...credeti ca pagina topgear.com este vizualizata de cei 3(clarkson,hammond,may) ?
mai este activa pagina aceea sau au alt site oficial? |
| All times are GMT +2. The time now is 06:54. |
- Copyright 2026 4Tuning