Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Campionat intre Cluburi Auto Constantene (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/14411-campionat-cluburi-auto-constantene.html)

ZET-EVO 14-03-06 15:02

Campionat intre Cluburi Auto Constantene

PoweredBYRacers doreste organizarea unui campionat intre cluburile auto locale. Va fi proba de liniutze si indemanare.
Cluburile doritoare terbuie sa prezinte minim 2 masini (maxim 5) pentru a putea lua parte la concurs.
Liniutzele se vor organiza in functie de capacitatea cilindrica a masinii (nu conteaza modificarile). Daca se intampla sa fie multe masini cu cilindree diferite se vor da la liber. In final se va calcula punctajul acumulat de fiecare club si se va decide invingatorul.
La indemanare: va fi la liber. Va participa fiecare masina in parte de la fiecare club. Timpul pe club se va calcula astfel: se vor aduna timpii facuti de masinile clubului si se va imparti la cate masini au participat (media aritmetica). Clubul care scoate cel mai putin va castiga.
Pentru ca aceasta cursa sa aiba loc trebuie sa participe minim 3 cluburi.

Astept doritori pentru a lansa acest campionat.

ERY 14-03-06 15:10

Re: Campionat intre Cluburi Auto Constantene

Quote:

Originally Posted by ZET-EVO
.
Liniutzele se vor organiza in functie de capacitatea cilindrica a masinii

.
Deci o calibra cu motor 2000 8 valve 115 cp,tractiune fata, va concura cu un Subaru de 2000 cmc,4x4, 265 cp (cel putin)..... aha...sigur o sa iasa show.

ZET-EVO 14-03-06 15:16

Da... ai dreptate.... iti multumesc ca ai subliniat acest lucru si voi rectifica.

ZET-EVO 14-03-06 15:17

Voi vorbi cu o comisie tehnica ca sa facem totul cat mai exact si corect. Iti multumesc ERY ca ai subliniat problema!

needBrain 14-03-06 15:18

bine zis ery
grupele se organizeaza dupa putere nu dupa cilindree

ZET-EVO 14-03-06 15:19

Corect. Am recunoscut greseala.

ZET-EVO 14-03-06 15:26

Pentru liniutze va fi conform LR.

Grupa A1 masini pana la 75cp
Grupa A masini intre 76 cp si 100 cp
Grupa B masini intre 101 cp si 130 cp
Grupa C masini intre 131 cp si 165 cp
Grupa D masini intre 166 cp si 200 cp
Grupa E masini intre 201 cp si 250 cp
Grupa F masini intre 251 cp si 300 cp
Grupa G masini intre 301 cp si 350 cp

Imi cer scuze din nou pentru acea greseala.

ERY 14-03-06 15:36

Momentan cred ca este cea mai buna alegere.
Si ar fi interesant sa veniti cu detalii daca intr-adevar vreti sa faceti ceva. Sunt multi dispusi sa contribuie la un asemenea eveniment si ar fii bine sa veniti cu lucruri concrete pt a nu va descredita.

ZET-EVO 14-03-06 15:45

Dupa intalnirea noastra de sambata voi anunta toate detalii si pe cei experimentati in asa ceva o sa ii rog sa-mi ofere ajutor pentru o cat mai buna organizare.

Psycho 14-03-06 16:01

bah si io care am crezut k e un concurs de mancat sau bashini .. pff nu particip :P

sunt curios ce o sa facetzi serios .. pana acu numa x team a facut :)

ZET-EVO 14-03-06 16:03

Si daca X-Team a facut, asta inseamna ca altii nu pot sau cum? Speram sa reusim in ceea ce ne-am propus si sa iasa bine.

GABBY_ 14-03-06 16:18

succes mult dar nu te astepta la nimeni de pe forum sa iti spuna ce autorizatii trebuiesc obtinute ptr organizarea curselor si cam cum tre sa procedezi.am mai intrebat eu si degeaba.fiecare e cu gasca lui si poate de aceea nu prea se agita lumea.eu zic sa te interesezi d.p.d.v legal cum poti organiza un asemenea eveniment si apoi sper sa fi ajutat de ceva lume ptr a face ceva frumos.daca ai nevoie de ajutorul meu,poti apela oricand.numai bine!

Psycho 14-03-06 16:29

ai politiarutiera.cta.ro

la forum si ntreaba acolo ce te intereseaza

leonard 14-03-06 17:43

vad ca suntetzi pusi pe treaba......cand vatzi gandit sa org cursa?inainte sau dupa 4tuning day?....succes in ceea ce vatzi propus si sper sa iasa bine

ERY 14-03-06 17:48

Inainte nu au nici o sansa.

CeReS 14-03-06 17:50

In primul rand, in Constanta nu exista decat un singur club momentan, X-team. Si nu cred ca au chef sa concureze singuri.
In al doilea rand, daca vrei si poti sa organizezi un eveniment de acest gen, cand o sa ai contractul semnat ptr locatie si toate autorizatiile obtinute, mai discutam.

GABBY_ 14-03-06 17:52

de ce nu incerci sa explici de ce autorizatii e nevoie daca tot stii.daca nu stii ,imi cer scuze ca m-am bagat

CeReS 14-03-06 17:55

Nu am zis ca stiu, ci doar sa ne anunte cand sunt obtinute

ERY 14-03-06 17:56

In primul rand sunt doua cluburi sportive din care una afiliata la FRAS.
In al doilea rand ...GABBY.....oamenii cand afirma ca vor sa faca o cursa si deja au grupe stabilite, inseamna ca deja s-au interesat si de autorizatii si acte necesare. Doar nu stabilesc mai intai castigatorii si pe urma incep sa se ocupe de obtinerea aprobarilor.

GABBY_ 14-03-06 17:57

stiu man.eu doar ma interesam de ce anume este nevoie ptr a organiza curse legale pe drumurile publice sau in afara lor

ZET-EVO 14-03-06 17:59

Nu imi dati in cap va rog frumos. Nu am zis ca org degeaba ci m-am bazat pe anumite lucruri. NU degeaba imi bat capul. In fine... barfe au fost... sunt si vor fi. Toate cele bune la toti.

Psycho 14-03-06 18:00

cred k cel mia bine intrbi p cei d la X ... eu cred k ei shtiu mult mai multe decat noi sau p sebastian

13RvR 14-03-06 18:24

Clar dupa 4tuning day, pt ca eu s-ar putea sa am masina expusa si in afara de asta toata suflarea va fi acolo ;)

x-28-TRA 14-03-06 18:27

GABBY.voi aici vb numai prostii sa mor eu .cum sa putetzi org o cursa cind voi nici nu stitzii ce acte va trebuie :))) nu avetzii nici macar un club prin care sa putetzi face cursa .asa poate spune oricine ca org cursa si psicho poate zice ca org la el in casa pe hol .:))))))).
macar interessativa ce va trebuie si dupa vb nu mai vb asa degeaba ca sa facetzii publicitate clubului vostru .va mai facetzii si de kk.
acum fara suparare dar asta e adevaru'l

Most_Wanted 14-03-06 18:37

Pai dar cate cluburi sunt in cta....din cate stiu eu doar X-team este legal.....si oricum trebuie organizat dupa 4tuningday

GABBY_ 14-03-06 18:39

TRA-ule eu nu am intrebat de ce anume este nevoie ptr a organiza curse mai devreme?de ce nu esti atent tata .eu intreb si nu imi rapsunde nimeni si tot eu cad de rahat.pacat ca fiecare este ptr el aici.de aia merge totul asa cum merge

GABBY_ 14-03-06 18:41

de ce nu vrei sa ne spui u de ce acte e nevoie ,sigur stii de ce este nevoie ptr ca tocmai voi ati organizat asa ceva.daca nu poti spune se poate considera rea vointa pe cuv meu

ERY 14-03-06 18:44

In primul rand trebuie sa fiti inregistrati ca si club sportiv....sa aveti personalitate juridica. Incepeti cu acest lucru care este si cel mai important.

GABBY_ 14-03-06 18:55

nu stiu de ce vb la plural cand eu am intrebat doar ptr mine ,fie acum ,ms oricum de raspunsuri tuturor.sunteti niste draguti

ERY 14-03-06 19:00

Am vb la plural pt ca nu cred ca iti faci singur un club. NU?

D_M_X 14-03-06 19:46

inainte sa faci un anunt trebuie sa te bazezi pe ceva si ce nu stii sa intrebi.....
Ai zis ca organizezi o cursa....deci inseamna ca stii...daca nu stii intreaba....si-ti spun eu ca vei afla.....dar inainte o sa-ti spun eu ceva....de indemanare nu neg ca nu o s-o faci dar de liniute tare curios sunt unde si cum o s-o faci ....ptr ca mai trebuie sa stii ceva ...daca nu iese treaba o sa trebuiasca sa scotii muuuuuulllltttiiiiiiii bani din buzunar........si ca sa-ti participe cate 3-4 masini din fiecare club sau adunare sau cum draq vre-ti sa-i spuneti nu o sa faci nimic...

D_M_X 14-03-06 19:47

Decat sa te afunzi in datorii si sa te faci de kkkk

ZET-EVO 14-03-06 19:49

LUMEEEEE.... INCETATI.... voi chiar nu puteti comunica intr-un mod amiabil? Si pana la urma daca o fac sau daca nu voi face cursa eu ma fac de kko si nu voi. Si gata... incetati cu acest lucru. Doamne ce oameni. Voi nu stiti decat sa distrugeti acum vb serios. Va rog sa inchideti acest topic pana la noi detalii despre cursa. Va multumesc!

ZET-EVO 14-03-06 19:54

Si apropo... ca la contracte... nimeni nu citeste ce scrie jos : "Astept doritori pentru a lansa acest campionat.". Nu am precizat ca l-am lansat corect? Deci este in planificari. Eu am vrut sa vad daca ar fi persoane interesate de asa ceva ca sa ne apucam sa facem ceva. Dar poporul nu citeste tot si incepe care mai de care cu scandaluri si negru in fata.

ERY 14-03-06 19:57

Ideea de a organiza ceva nu este rea, dar au fost prea multi care au spusa ca o sa faca si ceva si putini cei ce au facut. De aici si reticenta tuturor.

ZET-EVO 14-03-06 19:59

Si TRA... atunci cum draq cei din BT au vb ei unde au vb si pot organiza raliul? Au obtinut si aprobarea pentru locatie. Si cum am mai zis... atunci cand poti oferi un ajutor sau un sfat... da-l... nu arunca cu jigniri... cu lucruri care baga bete in roate. De asta unii nu fac nimic... ca apare vorba "ba frate nu se poate... ca e aia... ca e aia... " daca stai dupa vorba asta NICIODATA nu vei face nimic. Si faza cu reclama... da corect... org curselor e un mod de ati face reclama... dar nu asta este intentia mea. Ci org unei curse pentru toti, pentru placerea tuturor si nu doar a mea persoanla sau a clubului. Dar aceste lucruri de comiune unii nu le pot pricepe.

ZET-EVO 14-03-06 20:01

Cum am postat si cu liga asta ERY... ca vreau sa adun mai multi din oras... iata ca unii au avut ochi si urechi si ambitie si ne-am pus de comun acord si am facut aceasta liga. Si acum am mai primit o cerere de inscriere din partea altui club tot din ctza dar nu dau nume ca inca nu sunt inscrisi oficial.

ZET-EVO 14-03-06 20:02

Si daca tot o tinem pe reticiente... atunci CHIAR CA NU SE VA FACE NIMIC. Si cu nimicul vom / veti ramane.

ERY 14-03-06 20:06

Ideea este ca ai realizat cu adevarat ceva in momentul in care transformi aceste cluburi in ceva oficial. Atunci cu adevarat poti sa spui ca ai realizat un lucru foarte important. Pana atunci vorbim de ..... grupuri de prieteni.

ZET-EVO 14-03-06 20:13

Si tu ai dreptate. Sunt perfect de acord cu tine. Dar eu stiu ca actele mele sunt pe drum. M-am apucat de ele... am platit taxe... am legalizat... acum sa vina aprobari ca alea dureaza mult. Stiu ca am fugit mult cu celalalt Team Leader si ca am dat o groaza de bani (capital, acte legalizate, copii legalizate, taxa cerere, grefier lalalalalala) si nu suport ca cineva sa-mi jigneasca clubul. Atunci cand gresesc recunosc. Dar atunci cand am dreptate nu vreau discutii. Si am dat-o rau in OFFTOPIC si hai sa revenim. Repet:

- Ar fi cineva din CONSTANTA sa participe la acest eveniment?
- Daca nu vreti voi sa ajutati... lasati ca ma voi sfatui sigur ca sa fie o corecta si bine infaptuita organizare
- Pentru ca evenimentul sa aiba loc... spuneti-mi ca sunteti interesati si eu ma apuc sa dau cu ochiul si informarea acolo unde trebuie (si da... voi apela si la relatii ca fara nu se poate)

All times are GMT +2. The time now is 00:32.

- Copyright 2026 4Tuning