![]() |
Dacia Logan SK Tuning
3 Attachment(s)
nou sk tuning pentru Logan destul de marfa
|
Re: Dacia Logan SK Tuning
deci arata super... parerea mea..! pt mine e cel mai misto logan --- simplu,finutz tuning... jentile sunt minunate--- dar parca mai trebuie lasata un pik masina ca in spate la roti parca prea iesite sutn ca sa stea asa ridicata!
|
frumoasa masinutza
|
frumos dar mie unul nu imi place ceva la eleronul ala
|
eu unu asa as l-as fi facut! : niste neoane verzi la negru! geamuri tot! peleu beton.. interior negru frumos cu verde un pik de tot-- doar o linie la bord metalica... kit interior de neon cu verde , mai coborat, kit de faruri dinalea care se aprind si se sting, un sistem audio misto si gata ! :)
la asta rosu nu-mi plac: culoarea si manerele alea |
WOW..frumos, e finutz..nu e asa incarcata... parca la spoileru spate nu prea da bine dar in general e marfa ..
|
frumoasa frumoasa :lol: asa da...
|
frumoasa, parca e mai cu still...Mie unu imi place! dar cat e halatu, halatu cat e halatu??? :))
|
este frumoasa parerea mea...
din lateral da super bine...se putea scoate ceva mai bine din eleron...parerea mea! |
nu`mi place ... mergea pus un xenon pe ea o suspensie port nu e deosebita dar e o incercare .. .merge
|
sincer numi place asa mult. poate ma acuzati, dar nu ma atrage chiar deloc.
|
iti trebuie o inteligenta mare sa pui un asemenea eleron...nici nu mai zic de mers cu spatele, dar soferul nu mai vede nimic in spate
|
Foarte reusit, mai putin eleronu.Dupa ce k abia vezi in spate, au mai pus si ditamai eleronu k sa nu vezi deloc.
|
chiar nu arata rau masina.Si eu sunt de parere ca nu e mare vizibilitate cu eleronul ala,dar chiar crezi ca ai timp sa te mai uiti in spate cand tot tipul o sa fi in depasiri :)
|
misto imi place
cat costa??????? <<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>> https://img204.imageshack.us/img204/9...ledoors9id.gif |
Arata chiar super de tot! :|
Frumos kit...:) |
frumusica masina simpla si frumoasa cum ii sta bine la o dacia
|
imi place f. mult eleronul !!!!!!!!!!!!
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> https://img204.imageshack.us/img204/9...ledoors9id.gif |
9 Attachment(s)
...super...
|
niste praguri..si gata ...:shock:
|
se vede ca neamtu face tuning . visiniu .Imi place
|
super tari loganurile tunate, dar pretul la kit nu il stiti? :D
|
fara alte link-uri te rog! b-69-tau |
imim plac jantele de la cel rosu
|
no comment la ce face neamtu masina arata de nota 10
|
misto rau kitt-ul pt logan! Ar fi fost mai misto cu niste aripi un pic mai evazate pe spate! mult mai misto dar si asa e bestial!
|
cel mai tare logan !
|
Loganu' asta chiar arata bine! :shock:
|
Drahut Logan ....eleronul e prea mare...
|
Dap...destul de intresant mai baieti...
L am vazut Marti sapt. asta , pe Stefan cel Mare pe cel visiniu ....exact cel din poza...acelasi nr. de afara...exact ala...era condus de un tip mai in varsta. Spatele e clar ceva nou in materie de tuning logan...iar fata ...e absolut normala...cel putin pt. mine , sunt adaugiri care le am mai vazut. |
fratilor mi-am pus pe loganu meu proiectuare Angel Eyez care pe pozitie sunt albastre... am auzit k risc sa ami ia zdrentele astea de gabori talonu...:cry: :?: :!:
|
Quote:
|
Quote:
|
o sa le las asa... dak pun faza scurta nu se mai vede albastru deloc... si inka ceva as vrea sa-mi pictez o femeie pe masina pe partea dreapta in stilul Giger(Alien) unde ar trebui sa umblu,ce acte as avea nevoie k sa nu am probleme.... ? ms frum
|
arata misto masina!
|
Quote:
parerea mea:;);) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:28. |
- Copyright 2026 4Tuning