![]() |
Praguri Oltcit ...
Salut all ,
m-am uitat pe site si 80% din oltcit-urile din poze au acele praguri frumoase care se "imbina" atat la aripa din fata cat si la cea din spate ...... poate sa-mi spuna si mie cineva unde anume se gasesc acele praguri ? am cautat in magazine de mi-a venit rau ..NIMIK , am gasit praguri de fibra de sticla dar nu sunt ca astea care le-am vazut la voi in poze.....ma rever ca nu se unesc cu aripile ..... help ?! ? :D |
Re: Praguri Oltcit ...
dai pm si vorbim
|
...sau kuta pe www.oltcit.ro/forum
|
Quote:
Cauta-ma pe [email protected]:rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
merrsi . pa |
din cate stiu eu pretul ar fi undeva la 7 mil si ceva...fara montare, ca am auzit ca a scumpit fibrocomu marfa, dar nu stiu din surse sigure, asa ca daca stie cineva mai bine sa ma corecteze...
|
Quote:
iar spoilarele erau la fel ....:rolleyes2 acuma ,,...nu ma astept sa nu le scumpeasca ;) |
Quote:
Ar fi bine sa nu le scumpeasca acum :D Poate este 2 luni :D Dar la te refereai de fapt? Doar la praguri sau cum sunt ele imbinate cu caroseria? |
Quote:
|
Quote:
Aia stiam si eu:D ...dar ziceam la ce se referea baiatu':?: El vrea decat pragurile si sa le monteze ca ale tele parca...:arrow: Sau facute cu chit sa nu se mai vada imbinarea....:rolleyes2 |
Quote:
|
1 Attachment(s)
cine vrea praguri ca cele din poza de mai jos?
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
e bine ca avem vointza...dar pragurile la care se refera omu cred ca sunt astea
nu sunt astea uitete mai bine ca nu sunt torsionate alea ;) by bodyspeed |
hmmm....bodyspeed, gresesti..io ziceam ca omu care a deschis threadu se refera la praguri torsionate, ca delea sunt pe toate oltciturile mijto de pe aici...
|
si pana la urma cat ajunge un set de praguri bara fata + spate + montat??
laure2fast de unde ai luat jantele sau de unde as putea lua un set k ala?? |
Quote:
|
si cam la ce pret ajung tha_nox pragurile acelea ???:-)
|
da cum ar da mai bine sa fie prinse cu caroseria sau nu
|
Quote:
|
Quote:
|
ms mult Nox dar cred ca nu le voi imbina cu caroseria pt ca esapamentul la mine o sa se termine in praguri nu in spate si cred ca daca le voi imbina o sa am probleme pe viitor
|
mda...ai dreptate..trebuie sa te gandesti si la partea practica.. :rolleyes2
|
dar proiectul tau cum mai decurge
|
pai am postat pe threadu meu,e in lucru dar nu a progrsat prea mult ca am fost la mare 2 sapt si mai plec la munte inca 5 zile...abea astept sa ajung acasa sa pot sa ma apuc de el...poate mai fac rost de bani acum sa o trec si raru ca sa imi pun noile jante pe ea (momo :twisted: )
|
nu uita .. ca o poza face mai mult decat 1000 de cuvinte ... ;)
si succesc cu proiectu` in continuare |
bv bv succes ca o sa ia nevoie de el
|
multumesc...acum ma duc la masina si o sa ii trag si cateva poze cu telefonu...cu noile aripi puse..si urmeaza si pragurile...torsionate bineinteles... ;)
aripile s-ar putea sa le recunoasteti..sunt cele de pe DES :D pe care le-am luat gata umflate pt jantele lui... (acum ale mele :D) |
sa le pui sa vedem si noi cum ii sta si cu aripi si cu praguri
|
pardon scuze cu noile aripi si nu noile praguri
|
ok nici o problema te ajut cum pot poate cand o sa am apuc de al meu o sa ma ajutzi macar cu niste sfaturi eu nus din craiova dar stiu orasul
|
o sa te ajut cu ce pot...eu nu prea ma pricep da am ambitie....MULTA AMBITIE! :d
|
Quote:
daca o sa vrei sami dai ceva indrumari si cam atat eventual ceva intrebari ca o sa am nevoie de raspumsurii |
a avut un vecin deal meu un oltcit consuma 14 litri la suta ........... ce am inteles eu de la masina lui e ca de oltcit sa fugi ca de drac !
|
Quote:
|
pai e bine doar 14 L eu recotrdu meu este cu un plin 198 km...deci cam 21 L ...da cand l-am dus la reglat se avansase in ultimu hal shi daia consuma asa.....da nici nu iesea din 5000 rot/min...shi mai am un prieten el a avut recordu 17 L.....papa papa da shi fuge de manaca asfalt
|
Referitor la pragurile alea torsionate...am eu un set. Daca e careva interesat, PM me.
|
man o sa vin si eu la vara in craiova si sper sa ma ajutati si pe mine cu niste praguri spoilere etc chesti dastea sa ma lamuriti si pe mine pe unde se gasesc k am fost in craiova de multe ori dar nu am vazut decat oltcituri la greu dar piese de oltcit mai putin ms
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:51. |
- Copyright 2026 4Tuning