![]() |
Mitsubishi EVO IX: project car
16 Attachment(s)
Mitsubishi EVO IX: project car
Despre Mitsubishi EVO IX se stie ca e rea din nastere, chiar foarte rea. Insa proprietarul exemplarului de mai jos s-a gandit sa o faca si mai agresiva, asa ca a dat militaria jos din pod. Motorul de 2.2 L a primit interne noi, dintre care amintim biele Eagle, pistoane Wiseco, turbina FP Red, pompa de benzina Walbro 255 LPH, axe cu came Brian Crower Stage 3, injectoare de 780cc, prezoane chiuloasa APR, supape si arcuri Brain Crower. In ceea ce priveste partea de racire si evacuare, intercooler-ul si tubulatura acestuia au fost inlocuite cu elemente OBX Racing, radiator Koyo Rad cu furtune siliconice Autobahn88 si evacuare Tanabe de 76mm, invelita in banda termoizolanta. Trenul de rulare nu a suferit prea multe modificari, kit-ul de frane fiind inlocuit cu unul Brembo cu 4 pistonase si discuri ceramice DBA Racing. Urmatorul pe lista este un soft asigurat de SPA Racing, iar mecanica masinii o va face Eduard Stan. Cu atatea elemente schimbate, datele tehnice se lasa inca asteptate, deoarece masina este in lucru. Asteptam, asteptam… |
Re: Mitsubishi EVO IX: project car
cred ca la final va avea undeva pe la 500 ponei!:lol:
|
probabil vrea sa decoleze cu ea:twisted:
|
600 CP zic eu ..
|
peste 500 de hp parerea mea dar orcum va fii o racheta ! bafta
|
cred ca bate spre 550 CP lejer
|
dupa munca si rasplata!
|
Proprietarul este din Tg JIu si masina la fel :) ,cunosc masina ,o sa iese o bomba, si sa speram cat mai curand .Bafta
|
Masina lui bikks ... Bravo:twisted:
|
iese o bomba .....cu un incepator la volan! aveti grija de voi
|
..sa tot urmaresti asa proiecte!! 2.2t 4wd---"sparge shaua"
|
bate spre 450-500 cp...deci torpila!:D
|
Oricand te asteptam pe strazi sa vedem ce si cum e cu masina. Avem ce pune langa fara probleme.
Team SKN |
Cel mai mult imi place semnul de incepator de pe parbriz :D...
|
Quote:
|
de asemenea masina a mai primit la lista de sus o cutie de viteze in 5 trepte rs mai fiabila si mai scurta precum si barii rigidizare fata spate.mai urmeaza o suspensie pe masura normal si bucsi pe masura, un diff mecanic spate in curand.lista mai mult ca sigur nu se opreste aici.da zik ca e destul de inceput normal ca si centralu si fata vor fii inlocuite.........a uitasem de kitul de ambreiaj xtr stage 3 care e sus pe masina si este un single plate.
|
cum ati spus si voi sigur o sa iasa o bomba :lol: bafta cu proiectul si fara incidente :d
|
Mult succes!
|
Quote:
|
Purcel am o supernova 1.4mpi... ne dam????
|
BRAVO Purcelu tine-o tot asa .... TATI TE IUBESTE :D:D:D
|
radu il cheama pe propietar ?
|
radu il cheama pe propietar ?
NU |
Quote:
|
mai multe poze pe parcursul evolutiei te rugam...
|
Masina nici eu nu stiu exact cat va avea la roata, dar daca mihai elspa a scos 423 la roata cu fp red'ul pe interne stock eu ma gandesc ca inclin spre 450-480 whp in regim safe. Asta ca idee...e posibil si mai jos, dar si mai sus. Multumesc tuturor pentru suport(in special lui Mihai ELSPA,EDU STAN si Kenzo de la PPR pentru ca fara ei nu cred ca se ajungea aici, ), si la cat mai mult tuning!
|
ai dino unde sa o testezi dupa ce o termini, dupa cate stiu eu nu prea sunt dino-testuri 4motion in romania
|
Quote:
|
Multumim!
https://forum.4tuning.ro/175-dyno-tun...acingcode.html Nivelul standului este de top in lume. Deschiderea oficiala nu a fost facuta dar clientii care au dorit sa faca masuratori nu au fost refuzati. |
racheta :X
|
Quote:
|
Din pacate nu o sa poata sa mearga cu ea....:arrow::arrow:..doar dupa ce isi ia brevetul de pilot:twisted::evil:, neaparat si masca cu oxigen din cate stiu eu. felicitari:workout:
|
EVO..... respect pt norocosii care sunt proprietarii unei astfel de bijuterii!!!
|
Masina e bomba. Proprietarul la fel.
|
Sa o stapanesti sanatos :D bafta si fara incidente :)
|
Quote:
Tare asta :)) Cam in ce sens e bomba el asa ? :)) |
Bafta cu masina si sa speram ca semnul de pe parbriz nu are nicio relevanta.
|
dap, felicitari !!! cred ca am facut o mica confuzie cu un baiat radu mm de la dolj parca care are un proiect asemanator
|
o sa fie o bestie pe 4 roti
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:59. |
- Copyright 2026 4Tuning