Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   "Politia nu pandeste, ea vegheste." (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/143279-politia-pandeste-vegheste.html)

oltcit_aveo 15-09-09 14:27

"Politia nu pandeste, ea vegheste."

Propun creerea unui topic( sticky) in care sa regasim locurile unde politia vegheaza in bacau. Incep eu cu cateva locuri.

- la ciupercute in centru.
-la catedrala ortodoxa, langa sensul giratoriu ( aici sta numai pt cei care vin din piata si fac stanga spre statuia lui st. cel mare)
-inainte de scoala de soferi contact, pe I.L. Caragiale, acolo sunt niste autobuze mai mereu parcate si se pitesc printre ele.

Acum nu imi mai vin in minte altele. Mai bagati si voi daca va amintiti.

segundo 15-09-09 23:19

Re: "Politia nu pandeste, ea vegheste."

in fata prefecturii, mai stateau pe varianta margineni-hemeiusi in intersectia cum intri pe varianta dinspre hemeiusi

Racky 16-09-09 12:06

Dupa podul de la Serbanesti si cand au chef de "ciupeala" : in fata la CET si pe drumul de la Narcisa spre Magura.

micut_zu 16-09-09 13:36

Acolo la bariera la Politie la sensul giratoriu sau ocolire,dupa podul ala mic de la Gheraiesti(acolo dupa ora 00),in Ura dupa statia peco ROMPETROL mai sta radar,in cartierul CFR unde e parcarea de tiruri pe dreapta radar iar ! + multe alte locuri ...

aleyx_oltcit 22-09-09 08:10

pe strada mioritii oleaca mai la vale de benzinaria OMV stau de multe ori si chiar opresc multe masini... [ mau prins si pe mn :(( ]

Frizz 29-09-09 14:44

Quote:

Originally Posted by aleyx_oltcit (Post 2658950)
pe strada mioritii oleaca mai la vale de benzinaria OMV stau de multe ori si chiar opresc multe masini... [ mau prins si pe mn :(( ]

Subscriu, si putin mai sus la vreo 200 de metri la intersectia de la Everest. Si tot mai sus la intersectia de langa Billa iara-si stau... aveti grija pe acolo.

Numai bine.

KisS_a4_b5 13-02-10 21:53

R3.... M-au oprit si pe mine. langa Rustrans la prima trecere la nivel cu calea ferata ei stau undeva pe o straduta la stanga... sunt bine ascunsi.. de curiozitate cand treceti pe akolo sa va uitati.... putina lume stie de acel loc.. akolo sta sa vada daca opresti la stop... ;) bft

idmobb 14-02-10 18:18

In statia de autobuz Nicu Enea fata in fata cu spalatoria auto sau fostul club steaua si opresc pe cei care trec pe galben ;)

kobra_bc 15-02-10 08:09

si la coltul universitatii mai au prostul obicei sa stea in ultima vreme cu fata spre parc, mai ales seara. abia i-am observat aseara :rolleyes2

micut_zu 15-02-10 09:52

Si chiar langa Universitate mai sta,pentru ca e sens unic cum vii dinspre Ambiance spre Universitate si e interzis cand faci stanga cand vii dinspre Cornisa spre Universitate si sta la ciupit permise !!

KELBURTOS 16-02-10 17:08

Quote:

Originally Posted by idmobb (Post 3085773)
In statia de autobuz Nicu Enea fata in fata cu spalatoria auto sau fostul club steaua si opresc pe cei care trec pe galben ;)

Acolo deja mi-a intrat din reflex,ma uit de la BCR,daca-i vad stau linistit in coloana.

aleks 18-02-10 23:53

La colţ a Politie, unde-s craterele alea mari cum vii dinspre gară, lāngă poarta de intrare la Dedeman, noaptea īn special, la alcool, asta e ok.
Dar la barieră la poliţie, la pāndă după orice greşeală, că doar drumuri bune şi fără gropi sau bălţi avem, benzi de selecţie, aşteptare, acces, sunt şi ele din plin, iluminarea e perfectă, aglomeraţie nu e 15 ore pe zi acolo de crăpi, iar tu īţi permiţi să calci liniuţa şi traiectoria imaginară perfectă.
Milţieni ipocriţi şi obtuzi ce sunteţi...

markizu 25-02-10 13:36

locatie noua : pe strada care duce la RAR .la intrare intre baracile alea .. aici se prinde ceva viteza pt cei care merg spre bucuresti

KELBURTOS 25-02-10 17:07

O sa o incurcam noi cand vor aduce radarele noi.

Racky 25-02-10 19:33

Sunt deja, dar cica sunt in teste, sa se familiarizeze cap de creta cu el.

r@dy 06-03-10 17:26

care stiti unde mai stau....."lei" dupa prada....??

Я7B. 02-11-10 22:54

Am vazut in seara asta pe la 11 ca erau la autogara parcati langa fotul magazin fidel;io nu stiu ce urmareau ... noroc , ca am, pus stop pe partea derepta ca altefl sigur ma trageau pe dreapta

oltcit_aveo 11-12-10 21:50

Mai nou stau la sensul giratoriu de la real pe partea dreapta cum iesi din oras. m-au prins si pe mine azi cu 82.

Apropo am nevoie de un sfat. Deci m-au prins azi cu 82 km/h. In timp ce scriau procesul verbal eu ma gandeam in masina "sa semnez sa nu semnez, mai bine nu semnez". Si vine la mine si ce se gandeste el ca tot vine craciunul, sa fie mai ingatuidor. si imi spune ca mi-a trecut in proces 78 km/h ca amenda e mai mica. mai ca am si semnat procesul. dar imi aduc aminte ca ma dau punctele de penalizare afara din casa si ii zic ca nu doresc sa semnez. atunci el imi spune ca sunt liber sa plec. din cate stiu eu trebuia sa opreasca un martor care sa l treaca in proces. nu a facut acest lucru, (probabil pentru ca nu corespundea viteza). Ma gandesc ca probabil o sa scrie alt proces cu viteza reala si o sa si gaseasca un martor pe care sa-l treaca in procesul verbal, apoi o sa mi trimita procesul prin posta. am sanse sa contest procesul si sa ma leg de aceasta situatie cu martorul?? banuiesc ca pentru a putea contesta procesul trebuie sa-l ridic intai de la posta cand o sa vina. daca nu il ridic ce se intampla? am inteles ca daca nu il iau la evidenta in 30 de zile de la data la care a fost scris se anuleaza. astept sfaturi. multumesc

Boasa 12-12-10 11:13

Quote:

Originally Posted by oltcit_aveo (Post 3889432)
Mai nou stau la sensul giratoriu de la real pe partea dreapta cum iesi din oras. m-au prins si pe mine azi cu 82.

Apropo am nevoie de un sfat. Deci m-au prins azi cu 82 km/h. In timp ce scriau procesul verbal eu ma gandeam in masina "sa semnez sa nu semnez, mai bine nu semnez". Si vine la mine si ce se gandeste el ca tot vine craciunul, sa fie mai ingatuidor. si imi spune ca mi-a trecut in proces 78 km/h ca amenda e mai mica. mai ca am si semnat procesul. dar imi aduc aminte ca ma dau punctele de penalizare afara din casa si ii zic ca nu doresc sa semnez. atunci el imi spune ca sunt liber sa plec. din cate stiu eu trebuia sa opreasca un martor care sa l treaca in proces. nu a facut acest lucru, (probabil pentru ca nu corespundea viteza). Ma gandesc ca probabil o sa scrie alt proces cu viteza reala si o sa si gaseasca un martor pe care sa-l treaca in procesul verbal, apoi o sa mi trimita procesul prin posta. am sanse sa contest procesul si sa ma leg de aceasta situatie cu martorul?? banuiesc ca pentru a putea contesta procesul trebuie sa-l ridic intai de la posta cand o sa vina. daca nu il ridic ce se intampla? am inteles ca daca nu il iau la evidenta in 30 de zile de la data la care a fost scris se anuleaza. astept sfaturi. multumesc

Ceva de genul am patit in Iasi cu semnatul, numai ca eu nu am semnat in amandoua partile, l-am pus pe politai sa scrie la obiectiuni si a oprit pe cineva ca sa semneze ca martor, ala nu a fost de acord si a plecat, a mai incercat sa opreasca si vazand ca nu prea vrea cineva mi-a spus ca pot sa plec si ca voi primi amenda prin posta. Eu nu am primit nimic prin posta si din cate stiu eu da tre sa-l ridici ca sa-l poti contesta si vei castiga in cazul in care vei primi ceva desi nu cred.

markizu 12-12-10 12:01

Quote:

Originally Posted by oltcit_aveo (Post 3889432)

la tot de mai sus 2 puncte penalizare si 100 amenda la 78 KM/h
la 82 km/h e alta poveste
eu am ales sa platesc amenda si sa iau cele 2 puncte penalizare care daca va vine sa credeti erau primele puncte penalizare primite vreodata :))

Racky 16-01-11 21:34

Aveti grija pe unde parcati prin zona mall-ului ca s-au pus baietii pe blocat roti. E foame mare si aseara imparteau amenzi in stanga si in dreapta celor care erau parcati pe trotuarul din fata la "Cafea cu lapte" si de peste strada iar dimineta am zarit vreo 2 masini cu 'caracatite' pe roti in statia de autobuz din acelasi loc.

All times are GMT +2. The time now is 18:48.

- Copyright 2026 4Tuning