![]() |
Concept Audi e-Tron la Frankfurt MotorShow
14 Attachment(s)
Concept Audi e-Tron la Frankfurt MotorShow
Audi se pregateste pentru Frankfurt MotorShow, dupa cum se stie. Cateva noi modele vor vedea lumina zilei incepand de maine, sub reflectoarele aflate in orasul german. Dar cireasa de pe tort o reprezinta conceptul e-Tron, ale carui poze 3D au “scapat” pe internet zilele trecute. Desi foarte bine pazit, secretosul e-Tron apare in imaginile “spion” drept un R8 ceva mai stilizat, cu o grila diferita, faruri cu LED, alte roti si spate complet redesenat. Pozele au starnit interesul multimii, insa nu exista nici o data specifica despre conceptul celor de la Audi. Se zvoneste ca modelul va fi ori hibrid ori 100% electric. |
Re: Concept Audi e-Tron la Frankfurt MotorShow
minunat..inca un R8....aceeasi forma doar redesenate farurile.grila..dar per ansablu..un R8
|
un r8 modernizat :)...... da' interiorul face toata treaba :D
|
R8 ...
|
R8 cu camere video in loc de oglinzi laterale :lol:
|
un R8 rosu...
|
R8...
|
imi place mult si interiorul ii ridica clasa masinii
|
mai bine ii ziceau R9 mai simplu si macar respecta linia de producite...atata e-tron prostii:)))
|
cand eram mic si ma uitam la tv si vedeam tot felul de masini atunci ziceam cine stie cand vor fi asemenea masini uite ca deja incep tot mai multe sa semene cu cele din filmele de mai demult,bv audi
|
ce interior simplu si nu numai, mi se pare mie sau e prea simpla?
|
Un r8 putin modificat si la interior mai au de lucrat adica la toata masina mai au de lucrat...nu o sa fie asa varianta finala zic eu :)
|
frumos!
|
un r8 asa am zis si eu cand am vazut-o, dar daca te uiti mai atent vezi k e cu totul alta masina uitativa la detalii........are ceva special.......
|
seamana prea mult cu r8
|
,,,r8....r8 ...cu butonu de avarii luat dpe BMW ....YAK
|
"Interior simplu" ?! Poate asa se zicea acum, la cat de bine si util a fost realizat. Vad ca nu a observat nimeni oglinzile, sistemul de navigatie fix in fata soferului, cat de frumos se imbina cu turometrul si vitezometrul, forma farurilor, jantele intr`un singur prezon (care arata de milioane) si nu numai ..Toti R8 repede .. stiti voi vreunu de pe forum care sa nu vada ca seamana cu R8 ? .. Parerea mea, o sa fie o masina foarte cumparata, care o sa isi merite fiecare banut ! ! Nu sunt fan Audi, dar proiectul mi se pare frumos tare .. Simplu si frumos ! Respect !
|
ENERGIE SOLARA ;)
|
un r8 modernizat , dar mai urat dupa parerea mea
|
farurile sunt absolut bestiale
|
Doar un R8? Are 313 cai si 4500Nm :)
Acum sa va aud... |
Asta e un concept, niste poze facute in photoshop si voi vorbiti de interioare care nu va plac :lol:.
Continuati, continuati. |
Audi prezinta e-Tron Concept Car
63 Attachment(s)
Audi prezinta e-Tron Concept Car
Conceptul full-electric Audi e-Tron a prins "viata" la Frankfurt MotorShow, reprezentand una din principalele atractii. e-Tron este propulsat de „doar” patru motoare electrice, ce produc nu mai putin de 313 CP si un cuplu uimitor de 4,500 Nm. Avand in vedere ca vorbim de un automobil propulsat de energie electrica, e-Tron foloseste o baterie li-ion cu o capacitate de 42.4 kW, amplasata intre cele doua axe. Acumulatorul asigura o autonomie de circa 248 kilometrii, cantarind 470 kilograme – un sfert din greutatea totala a automobilului (1600 kg). Conceptul atinge suta de kilometrii in doar 4.8 secunde, viteza maxima fiind limitata electronic la 200 km/h. e-Tron masoara 4.26 m lungime, 1.9 m latime si 1.23 m inaltime, fiind mai compact decat actualul Audi R8. |
4500 nm si numai 4.8 pana la prima suta? :?:Vedeti :?:?cuplul nu da intotdeauna o acceleratie trasnet daca nu exista si putere !;)la cuplul asta ma asteptam undeva la 2 -2.5 sec pana la suta!;)
|
Quote:
|
preformante buna aspect fff najpa .... astea de la audi au inebunit de cand a aparut R8 ? de tot incearka sa il copieze la aspect
|
de ce nu se fac tirurile cu motoare electrice sau camioanele...pentru ca practic astea polueaza cel mai mult...4500 de nm sunt foarte multi eu zic ca daca oamenii s-ar chinui putin ar putea sa faca aututilitarele de 100 de ori mai economice, mai ecologice si mai puternice...
|
Cum ziceau si cei dinaintea mea,e varza exteriorul,plagiatura ce mai...Traiasca R8 !!! Sa speram ca in maxim 5 ani sa fie autonomia mai mare de 250 de km :D
|
Quote:
|
e timpu sa schimbe designeru
|
super crima! no comment.
|
performante fff bune da' aspectul imi aminteste de masina audi din filml "I,ROBO" :)....:rolleyes2
|
caconcept arata bine...da cum sa aibe 4500 Nm, esti nebun la cap?!
nu-mi explic de ce s-a renuntat la motoarele pe hidrogen ( n-am mai auzit in ultimu timp de vreun concept pe hidrogen ), astea electrice nu-s tocmai eficiente |
prea seamana cu r8
|
Cum dracu sa aiba cuplu de 4500 NM? un tractor are 2000, si un dragster pe metanol are 3000 max. Ceva nu-i in regula acolo.
|
Mare branza,un R8 restilizat si aburit....
|
Au facut o clona mai SF la R8...
Cred ca e o greseala Nm aia:shock:...sunt multi ai naibi:lol: |
are intr-adevar 4500 Nm...sunt date reale date si pe site-ul audi! nu acceleratia pana la 100 e cheia acestei masini ci reprizele celelalte...cum ar fi 60-120...in 4 secunde...nu sunt multe masini care sa se laude cu asemenea performante
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:10. |
- Copyright 2026 4Tuning