Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce faci daca prietena ta ramane insarcinata? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/143011-faci-prietena-ta-ramane-insarcinata.html)

r0xanicutza 14-09-09 02:04

Ce faci daca prietena ta ramane insarcinata?

Dupa cum spune si titlul, va invit sa votati si sa va argumentati parerea daca simtiti nevoia.

Ce faci daca prietena ta ramane insarcinata?

pt fete: ce faci daca ramai insarcinata?

darrian 14-09-09 02:15

Re: Ce faci daca prietena ta ramane insarcinata?

ai ramas roxanica?

DTH 14-09-09 02:26

Cred ca mai bine se incadra la ..."Femei" decat aici...da in fine ...

In legatura cu cerintele topicului ...nu pot sa ma exprim intr-un sens adevarat , pentru ca nu am fost in cauza si nici pe viitor nu vreau sa fiu pana pe la 25-26 de ani ...cine stie ...

Avortul este pacat de moarte , nu e bine sa avortezi decat in cazuri extreme ...
Sa pastrez copilul ( la varsta mea nu este cazul ) deci mai bine nu ma gandesc...

Sa-l dau spre adoptie ...nici atat , nu as putea sa fac asa ceva unu la mana si doi ori imi traiesc frumos tineretea si imi fac un viitor ca sa pot sa am un copil...ori mai bine nu-l fac , de ce sa il fac si daca nu am bani sa-i iau o bomboana sa inceapa sa planga cu fetisoara lui de ingerash , sa ma doara sufletul ca nu-s capabila sa-i ofer un trai bun , asa ca mai bine astept si vad ce imi rezerva viitorul

@ Tu ce ai face ? :D

darrian 14-09-09 02:28

doamne feri de surprize, eu sunt atent la asa ceva :D nu am avut probleme si am 24 ani :D

r0xanicutza 14-09-09 02:49

pff... nu mi-am dat seama ca l-am pus aici... sper sa il mute cineva...

sa fac avort... m-as simtii ca o criminala
sa-l dau spre adoptie nu as fi in stare
sa-l pastrez... nu stiu...
nici n-am ramas si nici nu stiu ce as face. desi sunt o fire previzibila... pentru asta nu am deja un raspuns. si d-aia m-ar interesa ce pareri au alte persoane. cred ca raspunsul cel mai corect ar fi daca as fi in fata faptului implinit... dar asa... nu stiu...

bine... multi vor spune ca n-are nimic sa faci avort, cat e embrion nu conteaza, dar eu care nu am trecut prin asa ceva, acum spun ca nu as fi in stare... dar cine stie...

nea_gogu_de_la_gaze 14-09-09 08:07

Pana la testu de paternitate nu recunosc nimic =)) glumeam...oricat de neortodoxa ar fi metoda votez avortu

Psycho 14-09-09 09:53

nu am avut asemenea probleme dar daca se intampla asa ceva cu fosta la varste fragede avort , desi o termina psihic , dar ...

este o intrebare , cu un aspuns la care trebuie sa te gandesti profund

Mustang 14-09-09 11:15

Depinde foarte mult de varsta. ;)
Si cu asta se raspunde clar.

Eugen_TL 14-09-09 11:23

Am trecut prin asa cevacu fosta prietena, si primul impuls a fost AVORT...dupa care ea a inteles ca nu poate de la doctor din anumite motive, dupa care ajunge pe la mai multi doctori si a reusit.. Avortul e baza. De ce sa chinui un copil aiurea? Un copil trebuie facut in momentul in care este si dorit. Un copil nu se face din greseala. Avortul daca e facut cand trebuie nu as vedea de ce s-ar considera crima.

ps: dupa 25-28 ani pot vorbi de o familie, in cazul meu... pana atunci n-am de gand nimic.

MihaiS 14-09-09 11:39

cred c este ce-a mai grea intrebare care se putea pune... imi plac foarte mult copiii dar la varsta mea mi se pare prea devreme. am avut o cunostinta care a recurs la avort. intradevar te distruge psihic. am vazut efectele pe fata ei. pur si simplu te schimba complet. acum mai depinde si de femeie / fata. in general sunt foarte atent si daca s-ar inatampla sa mi se rupa prezervativul(caz concret) as opata pt pilula. nu am fost pus in fata faptului dar cred c depinde foarte mult de varsta la care ti se intampla si sentimentele fata de persoana respectiva. de exeplu dk mi s-ar inatampla la 25 d ani si sa zicem as avea o relatie stabila(acum avem 5 ani) cred c l-as pastra.

DoDo NSL 14-09-09 15:06

votat avort ...
de ce?
de ce sa ne distrugem vietile dintr-o greseala ?

Leutzu_ 14-09-09 23:08

Subscriu...

Cristy65 15-09-09 21:29

ca tot se voteaza pentru avort.cati ati vazut ce se intampla in momentul avortului? :rolleyes2 .eu am auzit doar, si imi este groaza.

Mustang 15-09-09 21:35

Daca din ce am citit...totul se intampla, adica zdrobirea embrionului... e ceva terifiant.

sergiuhusca 15-09-09 21:46

Nu ar trebui sa postez aici, pentru ca iar voi auzi vorbe ca sunt disperat si incerc sa agat pe 4tuning si ca ma tin dupa initiatoarea polului...Dar imi voi expune si eu parerea, incercand sa fac abstractie...Aici depinde cat de responsabil esti tu ca om...Depinde cat de mult esti dispus sa lupti cu viata...Sincer, un copil poate aparea in urma unor 2 posibilitati majore...Ori a ramas insarcinata femeia pe care o iubesti, si atunci trebuie sa-ti asumi responsabilitatea acestui lucru, fara echivoc...Ori ai f....o pe una fara sa te protejezi si in cazul asta esti prost, si iarasi trebuie sa-ti asumi responsabilitatea faptelor tale...Cert este ca avortul e o solutie care trebuie sa vina de comun acord...In cazul in care nu se intampla asa ce poti face in afara de a fi un las si a fugi spalandu-te pe maini de responsabilitati si a accepta lucrurile ca a tare incercand sa te organizezi pe viitor...Cat despre conceptia ca un copil iti distruge viata eu sunt de alta parere, si aici consider ca un copil facut la o varsta prea tarzie iti distruge nervii...De ce?Va exista intotdeauna un conflict de generatii intre voi...

22VIN 16-09-09 09:09

Quote:

Originally Posted by sergiuhusca (Post 2642963)
Ori a ramas insarcinata femeia pe care o iubesti, si atunci trebuie sa-ti asumi responsabilitatea acestui lucru, fara echivoc

O iubesti, o iubesti, daaaa'... totusi... daca ai 20 ani poti s-o iubesti pan' la luna si inapoi ca tot degeaba

sergiuhusca 16-09-09 09:27

Bun...daca ai 20 de ani, deja esti o fiinta matura.Deja trebuie sa incepi sa-ti asumi anumite responsabilitati.E absurd sa ti-o pui fara sa-ti asumi consecintele unui act sexual...
Intr-o alta ordine de idei, sa mergem pe premiza ca o pui sa faca avort...Da?
Si daca ea nu vrea ce faci???

bmwm5 16-09-09 09:30

Sunt tata,am un baiat si o sa mai am in iarna inca unul.Insa am ales avort pentru intrebarea Roxanei.De ce?Simplu...un copil la o varsta frageda iti distruge tineretea.inseamna 2 ani de zile pierduti pentru fata,mai ales daca nu are un serviciu bun,inseamna bani dati in prostie la doctori pana la nastere,la nastere si dupa,inseamna la revedere viata de noapte,pentru ca bebelusul are ritmul lui,inseamna colici,scutece,lapte praf,ceaiuri,hainute si multe altele.Sfatul meu:inainte de a face pasul asta,stati macar o saptamana cu o mama tanara,vedeti cum se descurca si daca puteti face fata.cam atat...

sergiuhusca 16-09-09 09:32

Mah baieti si daca dai de una care nu vrea sa faca avort ce faci?

bmwm5 16-09-09 09:42

o sustii sau o lasi...e simplu

Eugen_TL 16-09-09 15:52

Doar tampita sa fie sa nu faca avort; sau sa nu poata dpdv medical. Acum spunem O LASAM sa fie sanatoasa, dar cand vei ajunge pe la 30ani iti va fi probabil f naspa sa te gandesti ca ai un copil care a crescut fara tata... e cu dus si intors, e bine sa nu se ajunga in situatia asta oricum ! :)

Mustang 16-09-09 16:21

Bombeu... sa-ti traiasca amandoi. :D

22VIN 16-09-09 18:01

Quote:

Originally Posted by sergiuhusca (Post 2643828)
Mah baieti si daca dai de una care nu vrea sa faca avort ce faci?

Nu-mi iau naroade care sa vrea copil de la 20 ani. Simplu. Nici macar nu fac bani ca sa aiba ce sa scoata de pe c*ru meu.
Iar cu asumarea consecintelor... si daca nu ti le asumi, ce te faci? Te plimbi cu 2 mingi de baschet dupa tine?:lol:
Daca e sa fie ceasu' rau, sa fie. Dar macar sa-ti cauti fata care sa gandeasca rational.

BC-20-LET 16-09-09 18:46

Avort, fara drept de apel.
Been there, done that (nu eu, fata in cauza).

Cat despre precautii, am fost destul de precaut si ea cica`si lua pastilele .

Daca nu vrea sa faca avort, o obligi ;) .

Eugen_TL 16-09-09 18:54

o bati nu? :)) o impingi pe scari :))

riv_gms 16-09-09 20:27

Reprezinta o intrebare cu doua taisuri,depinde de relatia din cuplu,depinde de varsta,depinde de multi factori si ceea ce se doreste din relatie;un copil este cea mai buna cale de apropiere in cuplu de cunoastere a ceiluilalt;dar pana la o varsa de 23(fete)-25(baieti) multa atentie...
Sanatate la fete si atentie la baieti...
Era o vb "fao cu cap nu din graba

sergiuhusca 16-09-09 21:00

BC-20-LET Cum o poti obliga?De curiozitate?

riv_gms 16-09-09 21:25

Quote:

Originally Posted by BC-20-LET (Post 2645326)
Avort, fara drept de apel.
Been there, done that (nu eu, fata in cauza).

Cat despre precautii, am fost destul de precaut si ea cica`si lua pastilele .

Daca nu vrea sa faca avort, o obligi ;) .

crezi k te ajuta cu ceva ca obligi sa faca asa ceva? ai putin sange in tine,poate nu stii ce inseamna pt o fata sa faca un avort...citeteste .... documenteazate ,exista www.google.ro ...
Quote:

Complicatiile unui avort la varsta adolescenteivizionat

Conform statisticilor, din ce in ce mai multe tinere cu varste cuprinse intre 12 si 15 ani apeleaza la avort. Desi in acest moment exista multe solutii de contraceptie, cadrele medicale sunt de parere ca la mijloc este o problema de educatie.

"La ora actuala, femeile isi pot planifica momentul cand vor sa aiba un copil. Sunt foarte multe tinere care apeleaza la avort si intreruperi de sarcina fara a cunoaste riscurile la care se supun. Cred ca este o carenta in educatie. Dupa 1989, numarul fetelor in jurul varstei de 15 ani care apeleaza la avort a crescut ingrijorator. Pot spune chiar ca e dezastruos. O parte au inteles gresit democratia si libertatea", a declarat dr. Carmina Schaas, din cadrul Maternitatii Cuza Voda. Aceasta a adaugat ca riscurile unui avort la varste fragede sunt foarte mari, si pe langa infectii, perforatii uterine, hemoragii, se poate ajunge la sterilitate. Medicii ginecologi sustin ca prima sarcina trebuie pastrata, deoarece sunt multe sanse ca femeia sa ramana sterila. De asemenea, cu toata mediatizarea facuta metodelor de contraceptie si in ceea ce priveste viata sexuala, tinerii au lacune serioase la aceste capitole. "Indicat ar fi ca viata sexuala sa inceapa la o varsta matura, dupa 18 ani. In cele mai multe cazuri, educatia lipseste cu desavarsire. Si aici ar trebui pus accentul pe familie si scoala. Tinerele nu constientizeaza bolile cu transmitere sexuala care se pot lua si ale caror repercusiuni sunt foarte importante. Prezervativul este o metoda foarte buna de contraceptie, mai ales pentru tinerele care au parteneri multipli. Acesta protejeaza atat impotriva unei sarcini nedorite, cat si impotriva bolilor cu transmitere sexuala. O alta metoda buna este cea a pilulelor contraceptive, dar aceasta are ca rezultat doar evitarea unei sarcini", a mai adaugat dr. Carmina Schaas.

Metodele traditionale nu sunt sigure

O parte dintre tinere ajung sa ramana insarcinate in urma folosirii unor asa-zise metode traditionale, dar care, conform cadrelor medicale, inregistreaza cele mai mari esecuri. Metoda calendarului, coitus intreruptus (intreruperea actului sexual inainte de ejaculare), metoda temperaturii bazale (metoda prin care se stabileste perioada ovulatiei dupa temperatura corpului) nu sunt sigure deloc, deoarece fiecare persoana este singulara. "Nu poate fi aplicat un sablon care sa mearga la toate persoanele. Fiecare corp are un ritm propriu. Metodele traditionale pot fi foarte nesigure si am intalnit destule tinere care au ramas gravide dupa ce au folosit o astfel de metoda. Foarte multi tineri nu cunosc mai nimic despre metodele contraceptive. Foarte putine tinere stiu ca elevii si studentii au gratuitate la pilulele contraceptive", a declarat dr. Carmina Schaas.

BC-20-LET 17-09-09 07:39

Nu exista o regula sau o carte, cum poti obliga o femeie sa faca avort. Depinde de femeie si de circumstante.

Am chiar mult sange in mine si atunci cand o sa ti se coaca si tie o surpriza din asta nu ai sa mai gandesti la fel ca acum.
Mersi pe informatii, dar nu era nevoie.

Din carti poate sa vorbeasca oricine, practica ne omoara.

Pot doar sa zic ca fata a ramas insarcinata ca a vrut ea nu din lipsa de precautie din partea mea. Uneori e bine sa nu ai incredere in oameni.
Eu descoperind cand inca nu era prea tarziu (pe la vreo 2 luni daca imi amintesc corect) .

DiavoLLo 20-09-09 22:28

in primul rand conteaza situatia materiala.....cine zice ca banii nu aduc fericirea....le pot raspunde : dar o intretin.nu ma intelegeti gresit dar daca nu ai un servici un loc al tau...casa apartament etc....ce sa ii oferi copilului mai tarziu..."stii mama luna asta stam acolo sapt viitoare ne mutam la buzau ca e chiria mai ieftina etc....nu cred ca asta ar fi viata pt un copil...sau....cum e cazul meu...am deja unul si nu cred ca as mai face fata unuia....nu sunt egoist pt el.....dar...nici nu vreau sa se ajunga ca la atatia sa se omoare prin tribunale cui ii ramane masina sau casa.....asa ca depinde de la caz la caz....cel mai bine pui pe hartie si ce e cu + si ce e cu - si vezi ce il avantajeaza si pe copil si pe tine.

DiavoLLo 20-09-09 22:32

iar de obligat o femeie sa faca avort.......nu cred ca e o solutie...si apoi depinde de femeie....eu nu reusesc sa o oblig sa imi faca o cafea daca nu vrea atat de incapatanate pot fi...ce sa mai zic de chestii importante....sa nu uitam ca sunt mult mai rationale ca noi si desi ne dam zmei(la volan si in alte parti) in momente critice sunt mai deschise la solutii.....iar pt cel care zicea ca "o obliga" te rog eu treci si pe la mine.....poate reusesti sa o convingi sa imi faca o cafea :) fac cinste

morpheusmaster 20-09-09 22:48

Serios fetelor...nu vati saturat de chestiile astea pe Idieta? Cosmo & toate forumurile dp net care au discutii pentru FEMEI???...Ce faci??? E o chestie de cuplu...se discuta in cuplu treaba asta nu pe 4tuning...oricum...am sa va spun parerea mea...avortul e o barbaritate, necesara totusi pentru unele situatii. Amandoi gresesc si amandoi trag. De tinut atat spun, un copil nu poate creste alt copil. Iar adoptia...nu stiu cati aleg solutia asta...totusi eu as face in felul urmator: Las da spre plasament intrun centru pana cand as avea varsta necesara sa il cresc. Las vizita intre timp, ajuta...

r0xanicutza 20-09-09 23:05

din moment ce s-a facut o sectiune speciala pentru femei, tind sa cred ca acest topic, isi are locul si aici.

DTH 20-09-09 23:05

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2655620)
Serios fetelor...nu vati saturat de chestiile astea pe Idieta? Cosmo & toate forumurile dp net care au discutii pentru FEMEI???

Shhhaashhht !!! 8) E incadrat la femei domle` :lol:

:shock: eu am zis sa fie pus topicu la femei :oops: :lol:

Sa stii ca ai dreptate ( acuma nu vreau sa-mi sara nimeni in cap ) asa ca daca este cineva impotriva acestui mesaj , dati pm ! Dar ai dreptate ca sunt 10000 de forumuri pentru femei de unde te poti documenta in privinta acestor intrebari ...

Bhai ...am o idee ( creer de maimuta gandeste ) acuma cica vegetez dar totusi...inventia mea catre acest subiect duce la : avort ? or ...baby tuning :oops:

morpheusmaster 20-09-09 23:26

Roxanik draga, da, vad si eu ca e incadrat la femei...dar de ce va place sa deschideti acelasi subiecte aici...si acolo si acolo??? Pe Idieta nu sunt tot oameni? Ba chiar poate sunt "mai pe subiect" decat unu care 5 zile sta cu mainile in ulei sau altu care sparge 4 gume pe noapte. Nu stii daca exista??? da un search pe google la intrebare si vezi pareri...daca exista o sectiune femei nu inseamna ca trebuie sa deschideti tot felul de threaduri (parerea mea)...incercati sa mentineti o tangenta si cu radacina, cu baza, adica automobilismul, tuningul. Sectiunea femei ar trebui sa fie cumva "femeile in contextul auto"...nuj...e grav daca sectiunea femei ajunge Idieta2...sa vezi aici fiecare thread care exista si acolo ca deh dom'le...avem sectiune femei??? HAI SA POPULAM!!!

Nu vreau sa fiu inteles gresit, nu sunt impotriva acestui thread sau alte threaduri dar cauati ceva mai original, nu stiu...in context cu lumea auto. (Va dau un exemplu: sa interesat vreo fata dintre voi de drifteritza de la KOE??? Un interviu cu ea...un review...ceva...history...e totusi o femeie intro lume a barbatilor...e ceva...nu?)

Sau sunteti aici ca exista sectiune "femei" si trebuie si aia populata cu subiecte?!

DiavoLLo 21-09-09 00:46

upsss atac la femei :) nu te vad bine....ma dau cu majoritatea :)

DTH 21-09-09 00:51

Quote:

Originally Posted by DiavoLLo (Post 2655829)
upsss atac la femei :) nu te vad bine....ma dau cu majoritatea :)

Nu este vorba de atac , de ce sa nu-l vezi bine ? Omu si-a spus propria parere si chiar are dreptate in legatura cu ea ...

Ca s-a deschis acuma topic-ul asta si majoritatea sunt asemanatoare , asta e ...posteaza cine vrea cine nu iarasi bine dar pe viitor chiar s-ar vedea mult mai bine un topic despre femei la capitolul tuning nu la capitolul " viata privata " sau ceva care este de discutat doar cu "iubitul/iubita " eu ii sustin parerea foarte mult :D:lol:

DiavoLLo 21-09-09 01:19

eu nu am zis ca nu sunt de acord...daca citesti mai sus vezi...mi-e unul imi par chestii personale...cum spuneam....depinde de situatie si de persoanele implicate.fiecare e liber sa faca ce vrea. si apropo saptamana usoara tuturor ca ne-a prins 3 dimineata.

DTH 21-09-09 01:23

Quote:

Originally Posted by DiavoLLo (Post 2655861)
eu nu am zis ca nu sunt de acord...daca citesti mai sus vezi...mi-e unul imi par chestii personale...cum spuneam....depinde de situatie si de persoanele implicate.fiecare e liber sa faca ce vrea. si apropo saptamana usoara tuturor ca ne-a prins 3 dimineata.

Stiu :lol: dar nu te da cu majoritatea :lol: glumesc...

On :arrow: cand o sa raman insarcinata va spun ce fac cu , copilul :lol: cam in 8-9 ani :weee:

DiavoLLo 21-09-09 01:46

sa nu uiti :)

All times are GMT +2. The time now is 14:33.

- Copyright 2026 4Tuning