![]() |
10 Attachment(s)
atasez cateva poze astept pareri si noi idei de la voi .va multumesc
|
Re: Berlina mea CL 02 DCB
spor la munca...pare ingrijita..dar depinde ce vrei sa faci cu ea...nu ai cam multe stickere pe ea?:)
|
bine ai venit.pt inceput ar trebui sa dai ornamentele alea nichelate jos de pe ia,ca tare urate mai sunt ,la fel si scrisul de pe spate.in locul la parasolare ai putea pune colant negru sau folie neagra.grilele se vedeau mai bine negre;).astea sunt cateva sfaturii de la mine,in rest arata a masina intretinuta,bafta pe viitor.
|
sal,frumoasa masina...o poti lasa mai jos si cam multe dungi...
|
salut ! .....mai jos zici s-0 las ??? doar ce am inaltat-0 si eu azi pe spate cu inaltatoare de amortizoare :D
|
arata bine masinuta... scoate toate cromurile de pe ea..pune-i o grila fara semn si eventual bad bay look ..in rest e ok..
bafta:-) |
Quote:
LOW LOW |
HIGH HIGH
:lol: :lol: Ati rupt in 14 cu low,low si cu alte tampenii.....mai bine i-ati zice sa fie in regula din punct de vedere tehnic(motor,frane,directie,etc)si apoi sa isi tunareasca masina |
1 Attachment(s)
salut
azi i-am pus si un volan sport.........da foarte bine volanu e ca cel din imagine |
frumos volanul? cat te-a ajuns cu tot cu butuc?:-)
|
volanul s-a potrivit exact in locul celulilalt fara sa-i pun alt butuc si practic l-am luat mai mult de pomana de la un tovaras am dat ;)
|
1 Attachment(s)
si apropo i-am dat jos semele "rider" dupa aripile din spate si i-am pus pleoape din autocolant pe geamurile din fata ;)
am revenit cu poza cu noul volan |
Arata binisor masina..dar nu are nici o legatura Volanul ala sport MOmo PE CARE L-ai aratat u fata de asta care l-ai pus tu...nu e sport;)
|
alex4u uita-te mai bine si nu ma contrazice.........volanul este unul SPORT de dimensiuni MULT mai mici
|
Daca tu consideri ca volanul pe care l-ai pus tu este identic cu acela MOMO eu sunt No Comment..si crede-ma din poza aia nu se observa ca e cu mult mai mic decat volanul original de dacie 1310 ..
|
4 Attachment(s)
ca este facuta de-aproape si nu se observa ca e mai mic asta-i alta treaba .......dar iti spun eu sigur ;)
|
cateva poze.....comentarii:rolleyes2
|
scoate sigla de lamborghini de pe capota sau ce o mai fi si incearca sa o faci cat mai "curata" fara briz briz-uri:Dbafta
|
4 Attachment(s)
revin dupa lung timp cu poze noi cu prelungirea de bara atasata
|
daca ma apuc sa scriu de "masina" ta, imi iau ban instant...
strange banii de mancare pe 2 saptamani, si du-te ia-ti masina din bulgaria mai bine, ca ai luat-o pe panta gresita...;) |
cu cine vorbesti ma?......nu e nimeni langa mine........jos cu tine
|
si mai bine ai vorbii doar intrebat.....ca tine am cunoscut destui...sunt satul de habarnavisti in halul asta ca tine..tine minte
|
Quote:
referitor la masina... incearca sa o mai "cureti" si tu, scapa de sticarele alea de prost gust si de vopseaua aia gri in bara fata si semnele alea cu reno unde vin proiectoarele... lista poate continua... sa nu zic de capace:-P ideea e sa cauti sa faci masina sa fie cat mai curata si mai placuta la ochi, nu este bine sa o incarci cu toate prostiile posibile ca dupaia sa se considere ca ai facut o mare tiganie:) bafta cu masina |
Intr-adevar din ce am vazut, cata_tm2, are o Dacia draguta, dar ar putea sa ii sugereze baiatului intr-un mod mai placut, ca nu este bine daca o incarca cu atatea detalii inutile.
In definitiv sunt banii lui, treaba lui. Daca urmeaza sfaturile primite pe forum, este partea a doua. |
cat de curand .... in zilele imediat urmatoare o sa-i vopsesc capota fata negru mat....curios sunt insa cum o iesi...astept opinii
|
Quote:
si daca tot ai de gend sa o vopsesti poti sa ii tragi si un bad-boy ca vad ca ai lipit folie pe faruri |
1 Attachment(s)
azi mi-am luat un set de jante sh de aliaj....nush dupa ce masina sunt.....maine o sa le pun....si app (sir_sanjei) am dat semnele alea cu renault jos si poimaine sigur o sa colantez capota...nu o mai vopsesc...cat despre bad boy look mai tarziu.....jantele sunt ca cele din imagine 3 prezoane 13 inch
|
1 Attachment(s)
asta e una din jante maine urmeaza sa le pun ...... spune-ti-mi voi cum se numesc
|
nu stiu cum se numesc dar stiu ca acelasi model sa pus si pe renault 5 alpine, bineinteles cu alta distanta la prezoane.
|
Frumoase jantele.
P.S incearca sa vezi ce scrie pe ele...si da-i cautare pe google, dupa orice reper si cine stie, poate le gasesti;) |
Au aceasi distanta intre prezoane precum Dacia??
|
stiu modelul de jante ca astea,cumva buza aia neagra din margine e din tabla ?daca da ai o mare posibilitate sa nu le poti echilibra.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
secretosuleeeeee ..... aratane.. poze?????
|
asta e
|
Mai trebuie sa dai jos de pe ea..ca ai multe chestii...
Baieti nu fiti rautaciosi cu el dar poate inca nu are o idee exacta ,dupa ce o sa mai traga cu ochiu pe threadurile de aici eu zic ca o sa gasesca ceva idei bune.. |
2 Attachment(s)
haideti...criticati-ma
|
Asa vravo! arata mult mai bine sper sa o ti tot asa cu modificari de bun gust ;)
ar mai fi palasolarul si in rest e frumoasa Bafta! |
| All times are GMT +2. The time now is 10:19. |
- Copyright 2026 4Tuning