![]() |
VOLGA vs Bentley
Asa cum majoritatea vs de pe aici sunt fara sens am gasit potrivita aceasta comparatie pe a carei tema va rog sa aberati la maxim.
|
Re: VOLGA vs Bentley
Am votat Volga pentru ca se vede foarte clar ca e mai lunga...;)
|
Volga pt ca gasesti piese de schimb :0
|
Dupa indelungi cercetari shtiintzifice ... dupa multe drive testuri shi multe ore petrecute in tunelul aerodinamic , doctori docentzi shi savantzi de renume mondial au declarat Volga mashina mileniului!
|
5 Attachment(s)
Volga asta ar merge.......
|
Dupa ce am vazut ce pregateste Volga pentru viitor: VOLGA TOATA ZIUA!!
Eco Diesel Concept http://www.pictures-of-cars.com/Vaux...oncept-Car.jpg Volga GAZ modelu nou: http://sensoryimpact.com/imgsrc/pininfarina-01.jpg La interior bate clar pe Bentley: http://www.leblogauto.com/images/mx4.jpg |
Denumire tipica secera shi ciocanu: GAZ :)) e doar un concept totushi da uite ca din caterinca topicu ajunge la ceva serios :D
|
Lol....acum chiar ma gandesc ca poate ca este o comparatie potrivita....:)
SEBASTIAN face comparatii bune fara sa isi dea seama...;) |
foarte tare asta da subiect sper sa bata tot
|
Russia vs UK .... aaa Germany :D
|
Volga are clasicul look de agent KGB-ist infiltrat,pe conducta de gaz. Cand spui Volga,spui automat AK-47 si vodca Imperial :D Pe cand spui Bentley spui Irinel Columbeanu si Monica Gabor :D Votul meu sa dus spre Volga.
|
Quote:
|
intrucat nu s-a specificat din ce punct de vedere se face comparatia e cam greu sa aleg,
.............................. gandesc ................................si ma gandesc si in final aleg volga pt ca pe asta mi-o permit sa o cumpar |
Quote:
|
aici e liber, dar uite ca in gluma lucruri serioase se spun si nimeni nu se contreaza si nu se everveaza.
|
Quote:
p.s. vreau sa te intreb ceva private |
cine te tine?
|
Volga va revolutiona industria auto.
Colaborarea lor cu Porsche va introduce pe noile modele sistemul VSM(Volga Stability Management). De asemenea discurile ceramice vor fi standard pe toate modelele. Pe bord vor aparea cate 3 logo-uri pentru a indica gradul de incalzire a motorului. Cand se aprind abtibildele cu Lenin Stalin si Hrusciov atunci motorul este la temperatura optima de functionare. Genial! |
CU VOLGA 300ПO BCTPЧHOЙ, :D dar din gluma in gluma se pare ca VOLGA ..... revine in forta ;)
|
Quote:
|
mai multe poze si date tehnice va rog
|
De data asta aleg Bentley insa, se pare ca, asa cum au spus si multi altii ca Volga revine in forta.Sincer intotdeuna mi-au placut inginerii rusi, au fost singurii care au tinut piept americanilor si a lumii intregi cu tehnologia moderna si postmodernista.Cine mai facea avioane ca rusii?Cine au fost cei care au fost primii in spatiu? Sa fim realisti....in nici un caz americanii....rusii aveau tehnologii mult mai avansate decat americanii.De ce americanii foloseau sistemele de propulsie avansata de la rusi?Asta ca o paranteza (off topic) apropo de aberatii :) (Sebastian don't kill me please).
On Topic : Volga este o masina buna insa anii de lipsa de pe piata auto isi fac simtita prezenta si Bentley totusi e Bentey cu ceva "background" in domeniul asta. |
Aleg Volga pentru ca este INDESTRUCTIBILA. Masina asta este simbolul mamei RUSIA in deplinatatea puterii ei. Am auzit ca planuiesc un come-back cu un model denumit Volga URSS. Masina va putea fi folosita pentru a DUCE (doar) lumea in Siberia si va functiona cu combustibil alternativ ( va avea in portbagaj o butelie cu Vodka ce va alimenta printr-un sistem similar celui de Nitro Dry-Shot sistemul de aerisire din masina si cu injectie directa spre motor si/sau sofer )
URSS FOREVER ... Long live the VODKA ! |
Quote:
|
daca e sa consideram toate modelele celor 2 marci as alege bentley , pentru istoria sa bogata si longevitatea ei, cu toate ca modelul de volga de mai sus se ridica la nivelul aristocratic al oricarui client de bentley.
|
hai mai sa fim seriosi .... orice Bentley este un cotez in fata oricarei Volga ... mai ales in fata modelului dotat cu Vodka
daca am fi pe cale sa avem un impact frontal ai avea tupeul sa stai cu Bentley-ul ala in fata unei VOLGA ?? ... mai ales daca am dat drumu la triple-100%-Vodka-extra-dry-shot !! eh?? |
Quote:
|
Aleg Volga....are farmecul ei aparte + ca ma simt mai in siguranta in volga decat in orice masina cu zeci de mii de air-bag-uri si alte elem de securitate.
|
ma , da ce tot laudatzi volga asta atata ? are careva personal si a ramas inpresionat , daca ii chiar asa buna de ce nu o prea cumpara lumea ?
si referitor la siguranta, de ce te simti mai sigur in ea ca intr-o masina cu airbaguri si sisteme de siguranta? asta chiar nu am intaleso, o fi ea facuta din tabla ruseasca, dar nu ii nici tanc. Oricum in caz de accident, doamne fereste , poate ca masina nu se distruge complect, dar din cauza impactului te lovesti cu capu de de volan si sigur mori |
Quote:
|
eu ma simt in siguranta in VOLGA mai ales pentru ca nu are nimeni tupeul sa se ia cu mine in gura in trafic, pentru ca isi dau seama ca nu pot fi decat un mafiot comunist ... si daca mai vad si sticla de Vodka pe jumate plina agatzata de oglinda s-a terminat definitiv smecheria ...
VOLGA ... powered by Vodka |
Quote:
- Two turbo compressor - 5,998 cc 6 liters W 12 engine with 84 mm bore, 90.2 mm stroke, 9 compression ratio, double overhead cam, variable valve timing/camshaft and four valves per cylinder - Premium unleaded fuel - Fuel economy EPA highway (mpg): 18 and EPA city (mpg): 11 - Multi-point injection fuel system - 23.8 gallon main premium unleaded fuel tank - Power: 411 kW , 560 HP SAE @ 6,100 rpm; 479 ft lb , 650 Nm @ 1,600 rpm - Four-wheel ABS - Brake assist system - Four disc brakes including four ventilated discs - Electronic brake distribution - Electronic traction control via ABS & engine management - Immobilizer - Limited slip differential - Responsive suspension - Fullsize alloy rim internal spare wheel - Stability control - Wishbone front suspension independent with stabilizer bar and air springs , multi-link rear suspension independent with stabilizer bar and air springs - Automatic rear suspension levelling |
5 Attachment(s)
cateva poze :
|
ma bentley s-au mai vazut in Bucuresti dar Volga ...... cu adevarat exclusivista :D (Volga si Pobeda navele amiral, sau tancurile .... cam acelasi lucru ;))
|
3 Attachment(s)
Volga(GAZ M21) ... in toata splendoarea ei
date tehnice : 0-100Km/h tinde la infinit 100-0 cl Vodka cam in 2 sec consum mediu cam 10L(Vodka)/100Km ... avantaj Volga |
2 Attachment(s)
atasez si eu niste creatzii Volga :D
|
1 Attachment(s)
model mai nou ....
|
Piesa Volga, acum sa nu confundati Volga cu Vodca ca nu iese bine.
|
VOLGA.. cum a spus si Vladutzzz_sv are farmecul ei aparte
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:39. |
- Copyright 2026 4Tuning