![]() |
Dezmembrez E30
*ABS
*jambe fata groase cu etrieri si discuri ventilate (cu ABS) *punte spate cu discuri (cu ABS) *scaun Recaro (tapiterie rupta) *parbriz original BMW (are colantul de fabrica de rodaj) *capota motor *amortizor capota motor (ff bun) *aripa stanga *usi stanga + dreapta fata *usi stanga + dreapta spate (touring) *macarale geamuri fata + motorase electrice + butoane *macarale mecanice spate *geamuri fata *geamuri spate (6 buc) - touring *faruri *bara fata + armatura + bandouri *amortizoare bara fata *coaja bord *ceasuri bord (4 si 6 cilindri) *jante aliaj (5) stare F BUNA BBS originale pe 15 *diferential autoblocant 3.25 carcasa mare *diferential 4.27 (a fost autoblocant-se poate repara) *oglinzi electrice complete + buton reglaj *inchidere centrlizata originala BMW - completa *stopuri *aeroterma *volan airbag *instalatie air-bag completa (calculator, senzori, volan) *coloana directie *caseta directie + pompa servo *contact + cheie + 2 broaste *capac delco(ruptor distribuitor) m40 + fise *coarba prezoane originala (17) *pana roata *tapiterie podea stare f buna *ornamente, plastice, elemente interior, brizbriz-uri, bandouri, etc. Tel: 0730.725.356 Mail: [email protected] |
Re: Dezmembrez E30
uppppp , multe piese de e30 !!
|
Un pret pentru aeroterma si volanul cu air bag te rog, ms.
|
Aeroterma completa (radiator si motoras si butoane) 150 lei, volanul cu airbag ok..tot 150 lei. Daca te intereseaza iti pot da toata instalatia de airbag (volan, senzori, calculator si fire eventual..)
|
Ma intereseaza doar volanul, e rupta spirala. Merge 100 ron?
|
hmmm...fie, merge. Mai vrei si aeroterma? Tu vrei volanul pt ca ai spira rupta de la airbag? Sunt sincer: si eu am avut-o rupta dar am reusit sa o refac, am lipit 2 fire acolo pe bada aia..si e ok. Volanul arata f bine, nu e taiat, zgariat nimic. Si airbagul e f ok.
|
Apreciez sinceritatea si multumesc de oferta. Mai caut pana gasesc unul cu spirala fara probleme. Cu aeroterma ramane inca in stand-by pana demontez ca sa vad ce model e, sunt 2 dimensiuni. Fa o poza eventual si posteaza ca sa le comparam. MS.
|
4 Attachment(s)
Asa arata aeroterma mea, te rog sa o compari cu ce ai tu si sa imi zici. Ms.
|
ok, cu placere. trebuie sa dau jos coaja de bord mai intai. nu pot inca pt ca nu am timp. dar iti voi spune cand voi face si operatiunea asta
|
Baie ulei M40 318 urs exista ? ..Pret ?
|
da-mi si mie un pm cu pretul oglinzilor ..poate le iau eu dc le mai ai!! ms
|
Baia de ulei exista, dar din pacate nu prea as dezmembra motorul, pt ca il dau celui care imi va cumpara si caroseria ..pt recarosare, si i-l dau cu totul, intreg.
Da, am oglinzile, 150 lei amandoua complete si perfect functionale, intregi din toate punctele de vedere. |
pune cateva poze cu caroseria te rog ca m-ar interesa pt recarosare? ai si acte?
|
la ce pret e diferentialul 3,25
|
1000 lei.
|
Quote:
|
Salut.
Ai o caseta de directie e30 cu servo care sa nu curga si sa aibe joc? |
Quote:
|
[QUOTE=zever;2729558]Am o caseta dar cred ca pierde lichid. Nu stiu sigur daca ea in sine sau se scurge pe furtun din bidonas, si a udat-o. Oricum o dau cu tot cu pompa de servo, conducte si bidonas la 3.5 mil.[/QUOTE
Este pe masina? |
*bara fata + armatura + bandouri
pret si poza te rog |
uppppp, multe piese de e30
|
Sal...mi-am luat si eu un e30 coupe de curand si ma intereseaza mai multe....Mocheta interior si portbagaj,coaja de bord,parbriz punte spate cu discuri,consola de sub volan,interior recaro din textil daca ai ( toate bineinteles de coupe ) etc etc....Daca ai un id de mess si daca stai pe mess lasa-mi si mie!!!MS
|
uppppp, multe piese e30!
|
faruri pentru e30 la ce pret? si o bara fata si o bara spate
|
Quote:
|
un pret pentru tapiserie? te rog! multumesc! merge pe 4usi?
|
salut, prag(bandou) mai ai ptr coupe ?
|
Ai ceasuri in 6 cilindri? Sa nu fie dupa touring, ca nu arata benzina cum trebuie!
|
*scaun Recaro (tapiterie rupta): Se pot face totusi niste poze sa vad starea? :)
Sunt interesat de un schimb. Scaunele mele (normale cu tapiterie rupta) + ceva diferenta pt scaunele tale cu tapiterie rupta :)...acu facem schimb de poze si vedem daca ne intelegem :D *amortizor capota motor (ff bun) : PRET! |
mai e valabil anuntu asta??
coloana aia de directie merge pe servo? |
Quote:
ANUNTUL NU MAI ESTE VALABIL, SE POATE INCHIDE Multumesc |
ceasuri de 6 cilindri...
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:15. |
- Copyright 2026 4Tuning