Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Renault Logan 1.4MPI vs orice pana in 120cp (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/142857-renault-logan-1-4mpi-vs-pana-120cp.html)

pilaf_Logan 13-09-09 10:11

Renault Logan 1.4MPI vs orice pana in 120cp

pt k ca nu stiu cine mi-a mutat treadul vechi am facut altul asa ca va rog sa mi-l lasati in pace fiindca nu am incalcat regulile forumului si sa le dati ban celor care comenteaza aiurea fara sa aiba habar despre masina mea.

DECI eu cu Renault Logan 1.4MPI+modificari...nu conteaza cati cai are e treaba mea... provoc orice masina pana in 120cp

hai sa vad care se baga ca din fata calculatorului sunt multi shumahari :lol:

monk 13-09-09 14:47

Re: Renault Logan 1.4MPI vs orice pana in 120cp

vreau sa stiu te rog ce modificari are masina si cati cai aduce fiecare din modificari.

pilaf_Logan 13-09-09 15:39

Te bagi sa te dai sau aduni posturi?

Alexey 13-09-09 16:23

Filtru sport Yed Racing Turkey 4 cai, toba sport de scuter Rieju Toreo 5 cai, lipsa banchetelor 6 cai, sticker 4tuning cu n si g rosii 10 cai, volan mai mic, 10 cai (prinde 200). 110 cai cu totul cu un sofer excelent :lol::lol::lol:

Kiki 13-09-09 17:54

cataline morr de ras:)))) prea tare

kidu2006 13-09-09 18:20

Pilaf_logan te lamuresc eu in caz ca tot o tii intruna ...
Kiki tu mai bine abtine-te,ca oricum tre sa purtam o discutie curand!
Deci pilafule,aici majoritatea ne cunoastem intre noi,nici nu stiu cum sa incep mai bine .. cert e ca nu se da nimeni cu tine pana la urma si gata!Tu ii spui lui MONK ca aduna posturi cand e full de ele tu fiind la inceput :)) asta e de amuzament :-j
Te rog frumos,cere sa ti se inchida topicul si nu o mai incerca aici k o incerci degeaba,poate doar sa cardesti 2-3 batuti in cap cu permisu de ieri ;)

pilaf_Logan 13-09-09 18:29

si pe matale te-a bagat cineva in seama? vezi-ti baietel de treaba ta :poke:
fugi si polueaza alte threaduri, aici e doar pt oameni seriosi nu pentru amatori ca voi.

BC-20-LET 13-09-09 18:57

Loganul tau e unul albastru inchis, lasat ? Erai cumva in zona Marriot-Unirii miercuri sau joi seara ?

Alexey 13-09-09 19:00

Pilaf cu umbre de boabe de fasole, hai sa te intreb ceva ca sa te simti in elementul tau: ce e mai greu? un kg de fier sau unul de fulgi? Raspunsul pe Pro TV dupa publicitate!

L.E.: Va rog sa intelegeti ca acest topic a fost facut la misto si este normal sa raspunzi tot la misto!

pilaf_Logan 13-09-09 19:36

bc-20-let - nu. e lasat si al meu dar nu este albastru :)
alexei cred ca 1kg din prostia ta ar cantari cel mai mult! Acum JET de pe thread-ul meu!

Undying_Renault 13-09-09 19:46

Sincer toata balacareala de pe thread-ul acesta este prea de tot.. Nu conteaza ce crede unul sau altul.. As cere fie ca proprietarul sa vina cu dovezi cu referire la masina sa fie ca un moderator sa inchida acest thread.. Nu vad sensul unor discutii de acest gen pe aceasta sectiune..

Alexey 13-09-09 20:00

Asta ar insemna ca trebuie inchis topicul... nu va dati seama ca e la misto?

Ce modificari se pot face la logan sa ajunga la 110 cai, avand in vedere ca, chiulasa NU se planeaza, cu ce cunostiinte si ce costuri? Omul care are aceste cunostiinte, alege macar un 1.6 8valve.

Pe langa asta, nu exista un topic sau macar niste poze cu masina respectiva, nenea pilaf nu are date de contact. Eu propun sa se stearga orice topic de acest gen sau sa fie mutat la Bancuri, glume si alte chestii!

BC-20-LET 13-09-09 20:14

Se vede ca nu sunteti pasionati :bored:. Ar fi trebuit sa auziti de mult de acest logan, care a scris istoria.

E cumva alb cu albastru acest logan ?
:rolleyes2
Citat ( 04-10-2007)
"hai ca ma bag eu cu tine daca te tine, doar asa pt. fan, ca te fac praf!!!
am un logan 1.4 tunnat suparat rau !
dam-i de veste daca ai curaj )"

Acelasi Logan, acelasi user dar pe un alt topic de provocari.

pilaf_Logan 13-09-09 20:23

EDIT: Loganul meu este STOCK! asa cum a iesit pe poarta fabricii. are 75CP!
Provoc orice masina pana in 120CP.

Hai sa vad care se baga cu un logan 1.4 8v STOCK.
Hai sa nu-mi spuneti ca-i plecat taticul din localitate cu masina si n-aveti cu ce sa va dati :D

Quote:

Originally Posted by Undying_Renault (Post 2636234)
As cere fie ca proprietarul sa vina cu dovezi cu referire la masina sa fie ca un moderator sa inchida acest thread..

Si eu as cere sa te duci sa te culci:!: Nu te-a invitat nimeni aici, pa!
Aceeasi sugestie si pentru restul bagatorilor de seama de pe acest forum ;) :arrow:

Undying_Renault 13-09-09 20:36

Mai tarziu culcarea... Mai spune o poveste bunicule despre masinuta ta :lol:

DTEu? 13-09-09 20:40

frate nu te supara ca ma bag dar vad ca insulti persoane care totusi sunt cunoscute In ''lumea'' asta....da-ne si noua un link cu niste filmulete de la legale cu tine si masina ta sa vedem si noi cam ce face....sau ai un logan cu girofar si becuri de pozitie albastre? daca te uiti pe celalalte topicuri de provocari baietii scriu si ce modificari au.....

dolb 13-09-09 21:00

ma dau eu cu tine ! faci tu serverul sau eu ? sa imi zici ip-ul ! Ce alegem? underground 2 sau moust uanted?

pilaf_Logan 13-09-09 21:53

am spus in celalalt tread ce modificari am, nu stau sa scriu de 10 ori fiindca au adminii chef sa-l mute de colo-colo.

Alexey 13-09-09 22:46

Eu cred ca personajul asta penibil primeste mult prea multa atentie .

kidu2006 13-09-09 22:57

Ba nene da voi chiar nu v-ati dat seama din postul meu si din topicul de anu trecut despre ce Logan este vorba?
Mai sunteti si raceri si ma cam puneti pe ganduri serios;).Bineinteles ca este vorba despre un logan relativ tunat;),care fuge destul de bine pe langa un Bmw in stationare:???:
Este un Logan care a facut si va face istorie intotdeauna,printre randurile noastre si ale lor .. hai ma ce dreaq,este vb despre Loganul de politie mai baieti;)
Moderatorii sunt rugati insistent sa sterga acest Topic si sa banneze userul care a creat topicul!

aleks 13-09-09 22:58

Quote:

Originally Posted by pilaf_Logan (Post 2636201)
alexei cred ca 1kg din prostia ta ar cantari cel mai mult! Acum JET de pe thread-ul meu!

Următorul răspuns de genul ăsta īţi va aduce o limitare definitiva a accesului la forum.
Semeni vānt culegi furtună, ai functia de report post daca te deranjează afirmatiile cuiva şi le consideri deplasate, īn sensul regulamentului prezentului forum.
Ai aici un topic activ deja, datorita stilului de postare şi a faptului ca lămuririle tale sunt inexistente, fiind īnlocuite cu jigniri, el a fost mutat, cu indulgenţă, la secţiunea potrivită lui.
Drept urmare acest topic va fi īnchis, pentru că nu poti deschide decāt un singur topic pe acelaşi subiect.

All times are GMT +2. The time now is 00:29.

- Copyright 2026 4Tuning