![]() |
mopedeauto care se conduc de la 16 ani cu atestat de scooter
aceste masini sunt pentru persoane cu dizabilitati sau pentru cei fara permis
www.mopedauto.webs.comhttp://www.mopedauto.webs.com |
Re: mopedeauto care se conduc de la 16 ani cu atestat de scooter
parca trebuie permis la orice agregat cu motor , chiar si sub 49 cmc , pe permisul de conducere arata ca trebuie A1 , la cele sub 49 cmc , asta cred ca include arice se poate misca cu ajutorul unui motoras , cat de mic ar fi el
|
un simplu curs de legislatie;)...si minim 16 ani.
|
ASA ERA acuma orice ce are limitare de viteza de 45km/h si 4kw se conduce cu atestat de scooter daca imi lasi un cont de e-mail iti dau legea in baza careia se poate conduce
|
eu stiu ca B1 iti trebuie la astea.
|
citi kilowati are???? in functie de aia ii categoria daca are 4kw si limitare de viteza la 45km/h ii ok
|
Quote:
Eu stiam ceva cat de cat sigur, in legatura cu, cursul de legislatie, dar daca cineva stie un caz concret, nu ma contrazic. |
au 505cc si 4kw=6,cv cp
|
La asa ceva trebuie B1 sigur.
|
1 Attachment(s)
GRESIT DOMNU NU TREBUIE CAT B1 UITE NUMA CA DIN MOTIVE PERSONALE AM STERS NUMELE DE PE RASPUNS
|
mai bine strangi bani si la 18 ani iti iei o masina buna decat sa mergi cu prostia aia cu 45 la ora
|
DACA TE UITI PE SITE INTELEGI CA NU SUNT NUMA PT CEI SUB 18 ANI SI EI AU DREPTU LA O VIATA NORMALA NU????
|
Se merita si la 16 ani sa ai asa ceva, cine o sa mai fie asa de smecher ca si tine? :)
|
daca t uitai pe site iti dadeai seama desppre ce categorie de oameni era vorba nu de pustani www . mopedauto . webs . com:idea:
|
man ai dreptate pentru oamenii cu handicapuri e numai buna si nu am nimik cu ei,eu mam referit la pusti de 16 ani ca sunt mai teribilisti
|
asa zic si io nu pentru nebuni cu scootere care ii doare'n cot de restu din trafic fara nici o ofensa pt cei care conduc corect indiferent ca ii scooter motor sau masina incaodata spun ca nu am nimic cu cei care conduc corect
|
am si eu intrebare
am 16 ani si vreau sa imi achizitionez un Axiam (microcar) merita investitia (si la 18 ani sa o vand) as mai avea de intrebat ce perimis imi trebuie ca sa conduc un Axiam 400 cmc? B1? sau ce...? astept niste pareri aaa si inca o intrebare mai am pe ce drumuri se poate circula cu asa ceva? europene?... ca exemplu Alexandria - Bucuresti se poate? |
UITE UNDE GASESTI DETALII SI MASINI AICI
|
Quote:
Daca o cumperi SH merita, cel putin io asa o sa fac ca nu ma dau banii afara sa o iau de noua. Carnet trebuie B1. Se poate merge oriunde. Pe mine ma bate gandu dupa ce capat experienta 6-9 luni poate ies inafara Bucurestiului. :D |
Quote:
ca nu ma intreseaza nr km si cat de veche e... ma intreseaza sa fie buna si sa ma tina un an jumate cam asa ca veni vorba.... cat costa examenul pentru B1? mai trebuie vre'o scoala... si din ce carte trebuie sa invat legislatia rutiera ...nu prea as avea tupeu sa ies din oras pentru ca mie ca daca intra un motociclist in mine ma face praf:)) glumind dar tosui e mai bine afara ca e traficum altfel in bucuresti exista riscul sa o lovesti... esti incepator si mai uiti ca trebuie sa te uiti si in oglinda... dar tu cati ani ai de vrei una ca asta...? |
Quote:
Examenul am inteles ca este cat este si cel pentru B de la 18 ani. Am 14 ani....inca 19 luni si am facut 16 :D |
aha banuiesc ca vreo 5 mil...
bafta mai vorbim :twisted: sa vad ce imi rezerva banii si ce pot face cu parintzi mei ca sa ii comving... ca aprilia rs ma lasa da porcarie dasta nu ma lasa |
Pai nu prea inteleg...Aprillia te lasa sa iei da o masina dasta nu te lasa?
Zile si tu ca masina e mai sigura...nu te ploua....si tot asa. Bafta |
pe dracu examenu ii 100ron numa depinde cit esti de fraier si cum poate sa te inbirlige instructoru pe la 1400-1500 se gaseste
|
Quote:
Mai greu o sa fie cu banii pentru masina.... |
adica la examen se mai si plimba dusu ala de politzai cu mine?
credeam ca se da doar testul de la sala.... nu si traseul lucianbenu tu te ocupi cu masini dastea? |
Deci din ce am inteles eu ar fi de dat numai legislatia nu si prin oras.
|
DA MA nui ase de greu ii relativ usor
|
Salut.Nu trebuie B1.Am un Aixam 400 de jumatate de an.Ce sa zic,o mare bataie de cap...piese scumpe[ex:aripa de plastic 250 de euro],deloc fiabila,abia poti sa te tarai cu ea pe o raza de 10 km.Daca vreti sa cumparati unul uitati-va inainte la cadrul de fier,sa nu fie rupt.Rugineste foarte repede,si ca sa-l sudezi e naspa.Daca aveti intrebari contactati-ma.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:06. |
- Copyright 2026 4Tuning