![]() |
E39 - black bmw
Fabricatie :2003
Motor :2000cc , 136cp Masina o am din 2005 , am luat-o din germania cu 63.000 de km acum am 158.000 si singura problema care am avut-o cu masina a fost la 153.000 km cand am parcat masina am intarziat vreo 2 ore iar cand am vrut sa plec sa auzit un troncanit .... picase fulia ....din ce cauza nu stiu reparatia m-a costat vreo 250 euro dar am fost surprins cum in aproape 100 mii km nu am avut nici o problema cu ea ... Recomand tutoror acest model sunt f rezistente cunosc persoane care au bmw e 60 si deja intampina ff multe probleme la nr asta de km .... |
Re: E39 - black bmw
frumoasa masina
de ai de gand sa mai faci la ea? bafta |
din poze vad ca ii trebuie un polish... pozele sunt foarte proaste calitativ, inainte sa citesc am crezut ca e 1996 si facuta facelift..
Husele de pe scaune sau pielea pusa este urata...incearca sa dai jos..in rest frumoasa...si ca orice bmw..foarte fiabila. |
Arata bine . Dar arunca pielea aia de pe scaune . Niste jante, un shadowline, o suspensie si e gata masina .
|
Quote:
gelu : nu ii trb polish din contra pozele sunt facute dupa polish ... dar calitate pozelor e foarte proasta :( bn si sa pun un eleron de luneta unu de portbagaj si am gandeam la ploape da nus unt sigur |
Caut sa cumpar un M-Packet pt masina , stit p unde gasesc si la ce preturi ? ofer cash sau scuteru de la semnatura in schimbul unui m-Pack |
Frumos 5-arul, o folie niste jante si suspensii, mai mult nu ii trebuie la exterior..nu il strica cu eleroane, nu prea se potrivesc pe seria 5:) inca pe atatia km fara incidente si bafta la modificat.
|
frumoasa masina,kit m gasesti si pe 4tuning la bazar:)..jantele sunt urate in rest masina e foarte frumoasa
|
Quote:
Folie are , eleron ma refeream la ala subtire asa p buza la portbagaj Quote:
Dap nici mie nu imi plac jantele , da vine iarna si sunt super pt zeonu asta !!! Apropo i-am sters stopurile alea negre , nu stiu ce a fost in capu meu cand le-am vopsit , atunci pe moment chiar imi palceau dar bucuria nu a durat decat 2 sapt :)) |
Foarte frumoasa masina, Sa o stapanesti sanatos!
Cred ca stii cn sunt;), doar sunt din sat cu tine:-P |
ai masina din 2005 si permis de un an???......anyway frumoasa masina sa o stapanesti sanatos
|
Quote:
Quote:
|
frumoasa masina:D...ca doar e BMW.ce ai de gand cu ea?:D
|
pai cum am scris si mai sus un m-pack , shadow line , jante cu buza si neeaaparat schimbat interiorul ala .. ma gandeam si la un paint in 2 culori da nus cum ar da pt ca e39 e o masina destul de serioasa pt 2 culori :-?
stie cineva ce acte imi trebuiesc daca o sa o fac jumatate alba si jumatate mov , exact cum e a lu chinezu dar in culorile astea ? |
las-o neagra ki mai bine asa...interiorul a l-ar prine un rosu sau un crem dar incearca sa o tii pe linia de plutire a unei limuine nu incerca sa o fac sport ...bn ca ai refacu stopurile ca erau oribile:)multa bafta cu masina
|
2 Attachment(s)
Quote:
cat despre stopuri ai dreptate erau oribile mi-am dat si eu seama intr-un final si le-am sters :D cel mai mult ma bucur ca nu sau matuit :D Exact asta vroiam sa ii fac sa o tin asa p linia d plutire :D un shadow line , jante mai mari (maxim 18) un mpack , si sa o las putin mai jos ... dar sunt foarte nemultumit d vopsea e zgaraiata in unele locuri , si oricum trebuie revopsita .. de aici si ideea in 2 culori dar nus exact ce sa aleg am avzut aici p forum poze cu una rosu cu negru (cea din pozele d mai jos) mi-a placut foarte mult cum arata , dar nus stiu ce ar trebui sa fac in leg cu actele .. trebuei trecut in talon daca o fac exact ca cea din poze ? |
din cate stiu eu trebuie trecut in talon ca sunt 2 culori....arata bine cel e mai sus
|
Quote:
Cel de sus e intradevar frumos , poate reusesc sa il fac si eu pe al meu :X |
frumoasa masina......
dar cu motorul nu ai de gand nimic??? dupa mine 2.0 mi se pare prea mic pnt seria 5```un soft ceva`` bft in continuare cu proiectu..:D |
Quote:
|
am un tovaras care are niste jante perfecte de e39 ;)
bigwheels pe 18 :D sunt mortale :D jantele :D daca vrei sa le vezi si ai bani anunta-ma:D legat de masina;) laso neagra;) punei o suspensie sport,laso blana;) jante,alte stopuri , la motor nu ai ce sa faci :D nu se merita prea multe modifiicari, si cam atat:D e39 are prestanta oricum stock ;) DA TRANTITA CU 4 JANTE:x AOLEOO :x |
intraevar niste roti pe 18 ar a bn rau pe masina ta:)...acum am obs si eu:ai navigatie si nu ai clima:(???
|
Quote:
|
pfff...pacat dar am vaut la baar panou de clima...poate gasesti
|
Quote:
Quote:
P.s nu iti merge ¨z¨ -ul ? |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
frumoasa masina!in sfarsit un "pusti" care a vrut masina mare...nu doar eu....k toti zic...a..esti tanar..iti trebuie ceva mic:D
imi place ca are de toate pe ea..e ok!bafta cu ea;) |
2 Attachment(s)
frumoasa masina .... daca vrei jante am eu unele pe 17 : 235\40\17 si 255\40\17
pret 550 e cu tot cu cauciucuri neg. |
Quote:
Quote:
|
.... vb pe mess id : domnu_gabryel
|
dap am laptop si nu imi merge litera aia:),ce interior vrei sa ii pui?las-o neagra,tranteste-o pe burta si mai iai niste jante mari cromate si gata ai o limuina:X...si jantele de la marian sunt frumoase..
|
2 Attachment(s)
pai ... interior initial vroiam rosu ... dar cred k o sa fie piele neagra ...o sa fie si un set de amortizoare ca sa o las putin mai jos .... , jante in nici un caz nu vreau cromate ... ma gandesc la ceva cu buza (EXACT ca cele din poza)...
P.S Sambata o sa primeasca un eleron de luneta ... abia ast sa vad cum ii vine :D o sa revin cu poze :D |
oricum tre sa faci ceva cu vopseaua si rotile....o strica mult...cel putin asa am vazut-o eu live
|
da asa e :D ai dreptate :D... trebuie neeaaparat vopsita ... si sper sa gasesc jante ca cele din pozele de mai sus ..
|
3 Attachment(s)
Poze cu eleronul....
|
arata destul de bine eleronul ala
|
ms ... sper sa fac si bad-boy-ul cat mai repede :D
|
7 Attachment(s)
Update trimuri imbracate in folie... momentan imi place .. dar nu cred k o sa le tin pentru mult timp :( ... am un pititc pe creier care imi spune mereu ... folie folie folie folie folie....
Am atasat si cateva poze ... voi ce parere aveti da bine ? .. o sa le tin pe moment ... ma gandesc serios sa ii fac imprimeu de carbon prin hidrotransfer.. dar asta mai spre vara .... ... am atasat si cateva poze cu masina in plin proces de hibernare :))... pe vremea asta nu prea se merita tractiunea spate :???: |
daca nu ti-ai ales inca jante eu zic ca ar da bine ceva cu buza si cu interorul negru... ar merge foarte bine deoarece si masina e neagra!:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:06. |
- Copyright 2026 4Tuning