![]() |
Lucrarile mele -R3cHin
11 Attachment(s)
Buna tuturor .Am sa postez poze cu lucrarile pe care o sa le fac pentru ca vreau sa ma pun pe treaba si vreau pareri de la voi si ajutor ....
De desenat nu am mai desenat de vreo 2 ani si nici atunci nu stiam asa ceva...acuma am inceput sa ma chinui sa vad ce iase... Pareri va rog:P si inca ceva ..nu imi palce sa fac un desen dupa masina fixa....ci of ac din cap cum cred ..iau de la mai multe si vad apoi ce iase:) Ms all |
Re: Lucrarile mele -R3cHin
tinete de treaba omule
desenele sunt foarte bune pentru inceput cu timpul o sa devina tot mai bune si nu o sa iti vina sa crezi ca astea au fost desenate de tine;) sfaturi acuma: la vederea de dedesupt,nu trebuia sa mai desenezi plafonul iar la primul desen,ce's chestiile alea de langa aripi?(sau sunt chiar aripile ?-chestiile alea inchise la culoare) |
Quote:
chair aripile am vrut sa fac sa fie:)) ca un body kit intreg.... |
frate,chiar imi place roata aia..ai facut'o misto
misto desene:D |
5 Attachment(s)
Am inceput constructia unei alte masini sper sa iase bine:D
o mica poza... o sa revin ...dar deocamdata am capsat si lipit cateva foi....sa o pot termina in totalitate...astept comentarii :)) Am mai pus ceva(ultimele 2)...dar mam plictisit rau...:( |
ehe :D foarte tari desenele, imi plac mult rotile ( io nu pot sa le fac) :(
|
Quote:
sincer si eu ma cam chinui.....dar traseaza cateva lini....si ghideazate pic...imagineazati in cap...cum o vezi roata dintroparte... |
le faci cu compasul sau cu pana libera ?
|
1 Attachment(s)
Quote:
cu compasul am facut o schitza sa vad ce forma sai dau ...doar:P restu le incadrez intr-un dreptunghi vazut dintroparte sau depinde cum e pozitia masinii...si trebe ochi mult:)) ca numi iase de prima data..si si asta nu pot zice ca sunt perfecte:( ...si mie cel mai groaza mie de rot iasa ca acum incep cu ele:) Ui si o poza cum lucrez eu daca vreau sa arate mai exact...pot face si direct..da imi palce sa lucru asa mai nou |
frumoase desenele ;)
|
1 Attachment(s)
mrs....mai revin cu continuarea dupa schita de mai sus
nu e perfect ca e in graba....si nu am trasat toate linile bine..si roata spate a iesit mai mare..etc....daca ai rabdare faci frumos:D |
fain fain ma...da cat trebuia sa ma rog de tine la scoala sa imi faci un desen ca de nu imi dadea 2:)))
|
Quote:
=))) apoi noh....depinde de ce chef am ..:))) invatza si tu ca nui greu:P |
2 Attachment(s)
Revin cu inca un desen , asa mai rapid! Dacia Solenza
|
Am observat ca folosesti liniarul , compasul..ia incearca sa le lasi de'oparte..fa tot cu mana libera.
|
Pai auzi...la el fac cu liniar si compas cum zici tu....pot sa le fac si cu mana ..dar compas nu folosesc....doar ca am vrut sa vad un model de janta...sa vad cum ar arata....ca linii de ghidare duc si fara liniar oricum da vreau sa ma obijnuiesc sa le fac mai exacte ...ca vreau sa invat si desen tehnic pentru la anu....!
si inca o data unde am folosit compas:D?inafara de alea 2 roti vazute de sus...sa imi fac o parere despre ce spite sai bag la janta:) Deaia am facut si o schema la cum fac rotile...le incadrez intr-un patrat vazut din anumite unghiuri maximele cercului ajungand in jumatatile laturilor patratului ... si iase cerc perfect si fara liniar si compas:) Cam asa fac eu:P Si deci: Vreau sa invatz:) |
eu zic ca poti folosi linistit compasul sau liniaru' ..fiecare cu parerea lui
adica si elipsele..rotile sa zic asa vazute din unghi se pot face cu ajutorul compasului si chiar recomand.. ..despre liniar e bun..si eu il mai folosesc uneori..dar nu ma bazez pe el |
Quote:
cum se fac rotile cu compas din unghuiuri..:|?ca acuma nu merge minta sa aplic pe foaie.... |
va arat altadata :P .. acum chiar nu is in stare de desen :)
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:26. |
- Copyright 2026 4Tuning