![]() |
Vand machete 1/24
19 Attachment(s)
Sal ! De vanzare urmatoarele :
1. Chevrolet Bel Air 1950 - producator necunoscut , made in China , super detalii , 55 ron fara taxe; 2. BMW 507 1955 - producator necunoscut , made in China , super detalii , 55 ron fara taxe; 3. Dodge Charger 1969 - producator Maisto China , 45 ron taxe postale incluse; 4. Lamborghini Diablo 1990 - producator Bburago China , usor customizat , 40 de ron taxe postale incluse . |
Re: Vand machete 1/24
bmw 507 ce scara e?
|
1/24 sunt toate machetele ( am scris in titlu :P ) singura exceptie o face Charger-ul care e 1/25 , dar are aceeasi dimensiune cu cele 1/24 .
|
ups:oops:acum am vazut....scuze de offtopic si scuze lui thunder77
|
Nu-i nimic, se mai intampla......;)
|
Cand mai lasi din pret sa imi dai un pm.
|
Ce anume te-ar interesa si cam cat vrei tu sa las ?
|
Sper sa nu te simti jignit de oferta mea!!!
Chevrolet Bel Air 1950 + BMW 507 1955....90ron Atat iti pot oferi... (astept un pm!) |
Quote:
|
Chevrolet Bel Air pleaca la geckoati128....celelalte valabile.....
|
16 Attachment(s)
Inca trei machete la vanzare......
1- 1958 Chevrolet Impala , scara 1/24 , producator necunoscut , extrem de detaliata , din serie cu Bel Air-ul si 507-le , made in China , pret 60 ron taxe incluse ; 2-1931 Ford Coupe DeLuxe , producator necunoscut , scara 1/24 , made in China , detalii excelente , din aceeasi grupa cu cele trei de mai sus, 60 ron taxe incluse ; 3- 1971 Renault Alpine A-110 Rally , 1/24 , Bburago Italy , 50 ron taxe incluse. Toate machetele de pe acest thread sunt impecabile , au fost tinute in vitrina , dar nu au cutii. |
Impala si Fordul DeLuxe rezervate momentan de geckoati128.......( m-a contactat pe mess ) .
Alpine, Charger si Diablo valabile..... |
schimburi te intereseaza?
|
scuze de offtopic,dar impala si deluxe sunt facute de motormax....un mic info;)....again,sorry de off
|
confirm ca cele 3 machete rezervate vor ajunge la mine.
|
Confirm si eu ( cam tarziu ;) ) ca Bel Air , Impala si Ford Deluxe pleaca la geckoati128. Celelalte valabile.
Darius mersi de informatie,cu ocazia asta m-am luminat si eu :D, nu am vazut nicaieri vreun nume de producatori asa ca....:)....mersi inca o data ! dolb....momentan am nevoie de bani , dar ca idee , ce anume te-ar fi interesat ? |
Hai sus cu machetele....preturi negociabile ( in limita tenului :) ) :D
|
Imi cer scuze de deranj,dar am facut coletul..il mai trimit?
Raspunde-mi,daca nu il mai vrei,macar sa le pun din nou la vanzare! |
Valabile....update la preturi : toate includ taxele postale !!!!!!
|
cele 3 machete de epoca au ajuns la mine. nota 10
|
Ma bucur. Sper ca au ajuns in stare buna si esti multumit ;) Hai cu machetele suuuuusssss.....preturile includ taxele postale si sunt negociabile !!!!!!!
|
UPPPPPPP !!!!! Preturi cu taxe incluse....si cu 5 roni mai mici la toate machetele !!!!!!!!!!!
|
ce anume mai ai de vanzare si la ce preturi :D
|
In afara de cele trei americance care s-au dat ( cele 2 chevy si fordul '32 ) celelalte - charger-ul '69 ( Maito ) , BMW 507 , Renault Alpine A-110 ( Bburago Italy ) , Lambo Diablo ( Bburago China ).
|
se apropie sfarsitul lunii,putem incheia tranzactia?
|
Hai baieti.....machetele sunt impecabile si ieftine......iar preturile includ transportul !!!!
|
ia baga un pret pe chevy si charger!
|
Care chevy ca s-au dat amandoua....mai am chargerul , 507-le , lambo diablo si alpine-ul.....s-ar putea sa mai adaug ceva , nu sunt sigur.......Chargerul e 40 cu transport...lambo 40 cu tansport.....alpine-ul la fel , iar 507 e 50 ron cu taxe incluse.....
|
daca mai scoti la vanzare ceva masini italienesti sau americane da-mi un privat. stii ca sint cumparator ca lumea.
|
sall te intereseaza un schimb pt bmw 507 cu https://forum.4tuning.ro/508-vanzari-cumparari-machete/142492-schimb-ferrari-288-gto-1984-sacara-1-24-a.html ?
|
Quote:
|
Salut!
Mai vrei sa fdinalizam tranzactia?E aproape sfarsitul lunii si iar nu spui nimic..daca nu mai doresti coletul de 115,macar spune-mi,te rog. |
22 Attachment(s)
Mai adaugam cateva machete 1/24 si un update la preturi.....
Lamborghini Countach , Bburago Italy , mici probleme la vopsea ( culoare cam neintalnita la modelul asta , de mine cel putin ) - 50 ron taxe incluse ; Mercedes SSK , Bburago Italy - 50 ron taxe incluse ; Citroen T.A. 15 CV , Bburago China - 40 ron taxe incluse ; si poze noi la celelalte valabile : Dodge Charger , Maisto China ( capota neagra , vinyl spate , "huse" albe pe scaune ) - 40 ron taxe incluse ; Lamborghini Diablo , Bburago China ( interior rosu , jante rosii ) 35 ron taxe incluse . Renault Alpine A-110 Rally , Bburago Italy - 40 ron taxe incluse ; BMW 507 , producator necunoscut , China , super detalii - 45 ron taxe incluse . |
ma intereseaza Alpine, Charger, MW, Chevrolet si ford.
Ce mai ai din ele?? Te rog da-mi un PM cu pretul ptr toate |
Mai am Alpine , Charger , BMW , Mercedes SSK , Lambo-urile si Citroenul :)
|
lambo rosu,countach rezervat mie.....are cutie?accepti 40 cu tot cu transport?
|
Am zis,imi cer scuze ca poate sunt stresant,insa eu dupa 5 octombrie nu am cum sa il mai trimit,va fi mai greu..nu imposibil,dar ti-am zis ca o sa plec si de aia,nu am incredere sa las coletul altuia,sa ii dau parola de pe forum,ca sa vada cand sa il trimita.Daca nu se poate sa il trimit pana atunci,nu am de ales,dar ziceam ca ar fi mai convenabil pentru mine sa il trimit pana pe 5..ce zici?
|
Charger , SSK si Citroen rezervate lui NECROPHORUS . Darius , nu are cutie , si daca vrei 45 cu transport , Lambo Countach e al tau.
|
Charger , SSk si Citroen vandute lui NECROPHORUS, celelalte valabile.....
|
imi trebuie charger, alpine si bmw-ul
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:40. |
- Copyright 2026 4Tuning