![]() |
VW Golf 1.8GT
14 Attachment(s)
GOLF 3GT 1.8i-90cp, prima inmatriculare 1993, EURO 2; Cutie manuala 5+1; servo-directie; trapa electrica; computer de bord, jante aliaj BBS 15"+cauciucuri noi, discuri fata/spate; mp3 player pioneer+boxe noi, scaune tip recaro; proiectoare; grila fata fara semn inchidere centralizata; cozoroc luneta; consumabile abia schimbate, bujii+altele..MASINA ARATA SI MERGE IMPECABIL, masina este neinmatriculata
1950E....negociabil bineinteles.... |
Re: VW GOLF 1.8GT
Cat mai sunt valabile actele? Schimburi?
|
Re: VW GOLF 1.8GT
s-a luat primu rand de numere valabile pana pe 15 sep,mai ai de luat inca 2 randuri, din pacate nu ma intereseaza schimburi.
|
Re: VW Golf 1.8GT
UUP!!!, anunt valabil, masina a mai primit termocupla, termostat, antigel, nu mai necesita nici o investitie....doar inmatricularea:)
|
Anunt valabil, acelasi pret, impecabila.
|
In continuare este valabil, pe langa cash 1950E ACCEPT SCHIMBURI
|
schimbi cu masina de la semnatura sau vrei doar inmatriculate?
|
Salut, daca vrei schimb pe schimb sunt interesat, dar daca trebuie si diferenta nu am banii necesari, lasa-mi un pm cu raspunsul si un numar de telefon.
|
Schimb pe schimb nu pot, oricum, ms, macar am incercat
|
Super oferta 1700E, inca 2 randuri de numere pana la inmatriculare!
|
a ramas la acelasi pret 1700E, foarte multe piese schimbate pe bune, ultimul pe lista este ambreeajul
|
1 up la 2 zile
|
A mea te incanta?
|
@jockeu20....mersi de informare/avertizare, dar incearca sa faci si tu posturi altfel, in loc de a te baga in seama...asa, nu stiu daca respecta cineva regula pe aici de up la 2 zile.... daca ai sa te uiti mai sus ai sa vezi ca dau si eu cand pot, nu traiesc din UP!!!....bafta!
@CarteluL-mersi de oferta dar am nevoie de bani Si pretul ajunge asa la 1650Euro |
cat este taxa???
|
Salut, pe majoritatea site-urilor da undeva la 800E, saptamana viitoare am timp sa ma duc pe la rar sa vad exact, trebuie sa ma interesez si cu deprecierea...sa vad daca as avea sanse la scadere, avand in vedere ca nu are abs,electrice,ac....ar trebui sa scada un pic, nu cunosc criteriile dupa care se face deprecierea...ea sigur iese Euro2 pentru ca este fabricatie 10/1992, si motoarele astea asa ies din cate am mai auzit.
|
UPP!!!!
|
UP, accept variante inmatriculate, ofer diferenta aprox 1000E, la vanzare pretul este in continuare 1600E, masina nu are defecte.
|
SUS 1600E
|
Valabil!, 1600E mp3 player nou, fara probleme tehnice, a inmatriculat un prieten unul similar si cu tot cu taxa de depreciere, cea de inmatriculare ajunge undeva la 500E, accept schimburi cu masini mai scumpe
|
acelasi pret....1600E...astazi a luat ultimul rand de numere
|
UP!!!, s-a mai schimbat pompa de apa si o rola de pe acolo...pretul ramane acelasi, 1600E
|
UP!!!!mp3-pioneer 1600e
|
http://ford.anunturi-auto.4tuning.ro...18-408430.html
Daca te intereseaza.....anunta-ma te rog Schimb pe schimb |
@gabi123ro- Ma intereseaza sa iau bani pe ea in primul rand, oricum am notat varianta si am sa ma mai gandesc, multumesc de oferta si bafta la vanzare.
- Anunt VALABIL - 1599E |
Anunt valabil...
|
salut!
Ce cod are motorul?
|
SI UPP!, anunt valabil...la pretul de 1599e
|
UP!!, acelasi pret, aceeasi culoare!
|
Anunt valabil, doar cu 1599E
|
9 Attachment(s)
Cateva poze facute de dimineata cu un telefon...
-numerele rosii expira pe 17.11.2009, deja are programare la rar, cineva interesat?, 1599E in continuare...dupa inmatriculare pretul se v-a schimba |
UPP, de actualitate! 1599E
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:30. |
- Copyright 2026 4Tuning