![]() |
Primul Ford fabricat la Craiova a fost lansat oficial!
Primul Ford fabricat la Craiova a fost lansat oficial!
Oficialii Ford au prezentat primul model fabricat exclusiv la uzina de la Craiova, o utilitara Ford Transit Connect. Americanii nu se afla la prima incercare in Romania, in anul 1935 deschizand in Bucuresti prima uzina Ford cu linie de montaj operationala din Europa de Est. Anul 2009 reprezinta pentru compania americana un nou start in cursa pentru Europa de Est, planurile acesteia fiind de a atinge o productie de circa 300.000 masini pe an, destinata exportului. In uzina de la Craiova se va fabrica si modelul B-Max, inlocuitorul actualului Fusion. via Antena 3 <embed src="http://www.4tuning.tv/embedded/yPFiu4VwdBS" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" height="366" width="450"> |
Re: Primul Ford fabricat la Craiova a fost lansat oficial!
felicitari!
|
Nea Base fericit ca'ntotdeauna:D Felicitari si din partea mea
|
WOah ce tare! Eu stau langa fosta uzina ford din bucuresti. Inca mai e agatata de hala o ramasita a fostei fabrici.
|
felicitari si la cat mai multe masini fabricate
|
Corectie
Quote:
|
BRavo Ford!! Cat mai multe Connect-uri
|
Oltenia Power :)
Bravo lor, la mai mare. |
Quote:
|
Bravo, sa mearga treaba "ca pe roate"! Daca Mercedes n-a fost sa fie, macar sa mearga mai bine decat trebuie Ford-ului de la Craiova.
|
incepe tara asta sa urce ? oricum ford in romania e o realizare destul de mare cred eu...
|
Felicitari ! este un pas inainte !
|
Evoluam, maine poimaine facem si noi boeing 737 la timisoara(de exemplu):D
|
Sa speram ca nu o sa fie abureli si ca o sa angajeze romani si sa nu aduca chinezi cum erau zvonurile :lol:
|
As fi preferat un autoturism in locul acestei furgonete ... dar bine ca e si asta ... decat Oltcit si Daewoo ... Sunt curios cu cat o sa isi poate cumpara romanul una.
|
Din pacate nu prea sunt gandite pentru a fi cumparate mai usor de catre romani. Sunt gandite pentru export...
|
Quote:
|
Ce pot sa spun decat felicitari Ford, felicitari Craiova Romania. E un pas inainte pentru tara noastra. Pe ************ deja unii tarani au aparut cu critici ca e naspa, e proasta :))) romanu o sa ajunga so bage si pe asta intr-o oala ca si pe Dacia. Fereasca Dumnezeu de prostia romanului :))
|
la mai multe... :)
|
Quote:
Felicitari FORD,la mai multe. :D |
Ma asteptam sa īnceapa productia cu ceva mai serios si nu cu un MCV utilitar cu bot de Ford utilizabil ca Pizza Taxi :cry:
Mare grozavie si cu americanii astia care se laudau īn diferite simpozioane ca vor fabrica īn Köln si Craiova noul Shelby Mustang pt. Europa. Ei uite ca fabrica o caruta de 2 lei. Mustang...... din parti....... VISE :???: Cīnd am sa vad Shelby Mustang-ul Made in Romania PROMIS cu piese facute la Köln (asa cum i s-a promis si lui Angelika Merkel cīnd Ford a cersit subventii de la statul german ceea ce a si primit), atunci am sa vin si eu cu felicitari, ba mai mult de atīt am sa-mi si cumpar unul dar pīna atunci, ma abtin. Americani mincinosi nu merita felicitari :twisted: |
cand au preluat fabrica au zis ca pana in 2009 vor angaja 6000 de noi muncitori, acum se amana pt 2011:)
o mica corectie aceste masini nu sunt FABRICATE la Craiova ci asamblate, pt a putea fabrica o masina mai dureaza ceva timp, deocamdata au asamblat un numar mic de masini pt acest eveniment... sa vedem ce va fi... |
Quote:
La ce foame e aici, important e ca se misca ceva. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
E buna si asta macar stim ca se face ceva in tara aia si numai e atata foame, ca multa lume a ramas fara locuri de munca. Daca stam sa ne gandim si Renault ar trebui sa miste ceva la Dacia mai concret ceva mult mai imbunatatit, cu ceva siguranta, cu niste schimbari la motoare, ei merg cu aceleasi motoare, acelasi interior, sunt chiar foarte curios ce surpriza ne da pe 15 septembrie la Salonul Auto de la Frankfurt ma da spate cu ceva calumea sau si suvul ala care va fi, va avea motor ca la logan si interior de logan. Pentru Europa de Est este si normal sa faca masini ieftine si nu cine stie ce masini, nu suntem o asa tara incat sa fim in stare sa producem noi Mustanguri si Shelbi. sa zicem mersi daca ne pun sa facem Focus ST daca tot vrem sport. Vor fi si la Ford aceleasi masini ca si la Dacia putin performante si calitative si la un pretz cat sa poata cumpara cine are bani, ca nu toata lumea isi permite atata lux. Comparand dumneavostra lucru de doi lei la Ford, acelas lucru pot sa-l spun ca si la Dacia tot lucruri de doi lei au facut si fac in continuare. Inca din 99 de cand s-a cumparat dabi s-a evoluat cu loganul, astia macar facura ceva mai calumea, francezu a facut papucuri pe motorina ca sa aibe vanzari si alea niste jafuri se stricau intr-una. O sa vedem noi ce o sa faca si Ford la Craiova, s-ar putea sa dea fum astora de la Dacia in viitoru apropiat. |
Quote:
|
Quote:
PS Daca nu ma insel e Shelby. |
Quote:
|
Quote:
|
Ma da' tare te f**e pe tine grija ce fabrica O FIRMA PRIVATA. Cu ce te incalzeste pe tine ca Mustangul e facut in Romania sau in alta tara?
Vad ca obisnuiesti sa cauti insistent nod in papura la orice. ps. din cate stiu eu, Mustang Shelby e fabricat de SSC, nu de Ford. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Scuze dar e RIDICOL- Nemtii se īnghiesuie la Logan?
Germania are 80 Milioane de locuitori si cīte loganuri sau vīndut? Realizezi ca cota vīnzarilor este INFIMA si NEGLIJABILA la nivelul tarii. Ca are importanta prioritara pt. Romānia e alta mīncare de peste. Daca urmaresti putin ofertele si vīnzarile de Camaro 5'th generation DE EXEMPLU, vezi ca merg la nemti ca pīinea calda asa cu motorul lor V 8 cu tot. Dacii s-au cumparat īn De datorita programului rabla (Abwrack) de familii cu venituri medii si mici + single tineret cu venituri mici īn curs de formare + PENSIONARI care-s 5 min. īnainte de a da ortu popii nu nu mai vad vreo rentabilitate īn investirea unei sume considerabile pe termen lung, dar nu 80 de milioane de suflete sīnt īntr-o astfel de situatie materiala sa le trebuiasca MILA DE LA STAT sa-si cumpere masina. E o diferenta ca īntr-e cer si pamīnt si cred ca n-ar trebui toti bagati īn aceasi oala. ;) Īn ceea ce priveste DACIA sa sti ca va veni si sportul. Este doar chiestie de timp. La un interviu, un directoras sau ce naiba e de la Dacia / Renault cīnd a prezentat aici noua Dacia SUV a promis ca Dacia Pregateste O SURPRIZA prin 2011. Tare ma tem ca surpriza se numeste LOGAN COUPE (SPORT) sau poate chiar CABRIO |
Quote:
|
Quote:
Vad ca tu esti īn Suedia. De ce nu urmaresti stirile observator de pe webcast-ul de la Antena 1 ? http://www.antena1.ro/ |
Sa speram ca o sa fie un + pt Romania la capitolul asta...sa nu il arate si pe asta rasturnat intr`un test-drive:lol:
|
Cred ca ar trebui putin diferentiata o treaba:
Ceaa ce se face la Mioveni si Craiova nu depinde de Romānia ci de concernele straine Renault si Ford. Cei din Romānia sīnt numai un for executor iar daca concernele (Renault / Ford) dau cu batu-n balda si iese ceva prost, nu este Romānia de vina si nici muncitorii romāni ci concernele care dicteaza ce se face. Nu tot dati vina pe Romānia si pe muncitorii romāni pt. greselile altora. |
Quote:
|
Felicitari! In sfarsit o masina cat de cat buna facuta la noi in tara.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:10. |
- Copyright 2026 4Tuning