![]() |
Evenimente auto-moto in ARAD sau din alte zone
Ieri 9.03.2006 s-au facut filmarile pt emisiunea CAI PUTERE a postului INFO TV
Au fost prezente masini modificate din ARAD si din cluburile RACING SYNDICATE si ROAD RUNNERS Emisiunea va fi difuzata sambata 11.03.2006 la ora 16:00 |
Re: Evenimente auto-moto in ARAD
ROAD RUNNERS cine a fost de la iei.... ce imi pare rau ca nu am ajuns am avut client :(
|
ce piesaa ii emisiunea!!!!(nu partea cu loganu:D)!!!!
Sa traisca toti passionatii oricum cel mai dilau o fost HERMAN!!!!!(sa triasca):D |
Quote:
|
si apropo ce frumos suna TM 30 MAX:D
Quote:
|
de ex. WTL-u era prea micutz sau nu era destul de polishat?
|
:))
am zis io asa ceva?? dar wtl nu poate face ce face un bmw deoarece nu are tractiune spatee!! io la asta ma refeream!! iesirile din curbaa!!! si in plus singurul care a facut burnout a fost HERMAN(nu ca wtl nu ar putea) dar tractiunea spate e tractiune spate.. |
Si eu, Si eu l-am captat, dar nu v-il dau.....
hello, am specificat ca nu la burnout ma refer. Jos palaria, dar nu e genul meu, ca si eu am tractiune fata si mie ciuda. Am zis respect pentru ce a facut pe partie. Si asta se putea face si cu tractiune fata, cu putin noroc chiar si fraierocu' de mine ar putea iesi asa di curbe (inainte o sa-mi caut o caroserie de rezerva). Gata cu rautatile ca nu vreau sa ne certam. |
Quote:
o fo ma la 4 acuma...azi.......pacat ca mi-am dat masina ca ma dadeam si io pepista pentru emisiune:sad: oricum a mea apare in promo:D la fiecare emisiune ..heheheh |
1 Attachment(s)
Quote:
|
antrenamentele se tine vineri si concurusu sambata la ora 9 la las vegas
|
mah am vorbit cu unu ce are un motel in micalaca si zicea ca pe aeroport se tzine concursu.
|
pana la urma unde se tine?? aeroport sau las vegas?
|
Pe aeroport !!
|
bah aeroport sau las vegas ??
|
Aeroport.. m-am mai interesat si maine.. acolo e. La zburatoare.
|
bine ca la aeroport cine vine ???
|
suna-ma ca poate vin io
|
Chiar Tekin..daca tot il suni pe Calin, suna-ma si pe mine !!:lol: Poate vin si eu.
|
:) :) bine poate va sun eu
|
pe la ce ora mergeti? si eu o sa vin.. ca spectator :|
|
Nah? a fost ceva?
|
frumos.. n-am ce sa spun. Incepand cu clasa mica a fost frumos, dar cand au intrat aia mari :D... Cel putin cei care erau si in frunte, au facut spectacol.
|
a facut turcu ceva sau ?
|
Quote:
|
genti de piele? de voiaj? sau posete?
sau Jenti? |
A fost ceva mini-intrunire pe 2 mai a clubului racing syndicate in fata la Kensu? Am vazut cativa oameni imbracati cu niste tricouri misto cu inscriptia racing syndicate si o tanti care facea o droaie de poze, un Tigra, un Ford si una veche, rosie(nu mi-am dat seama ce marca e-sorry) da' cu o toba infernala!!!
|
Tasmania_1112
Incearca te rog sa scrii mai compact sau vrei sa-ti faci nr de posturi? Vad ca esti nou pe forum si ai doar 14 ani si de cum ai intrat o dai in offtopic,ia legatura cu Andr3y el e mai tanar dar cu experienta deja pe forum si iti poate explica cam cum merg lucrurile pe aici ;) |
Quote:
Prin eveniment auto inteleg ceva organizat cu public (vezi curse,expozitii etc) last edit: PS-aici sunt pozele facute de tanti aia :lol: https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=19842 |
Am ajuns si eu mai spre seara acolo... m-am asezat frumos in TT, am scos-o din viteza for fun... dupa care mi-am zis ca trebe sa fac un test drive cu Q7-le. Ma duc la baietzi, ii intreb politicos daca se poate, la care ei: "Va trebui sa vorbesti cu noii ei posesori, tocmai a fost vanduta :)"
:-| |
cine a mai fost pe strand la evenimentul cu monster trucks?eu am fost si mi-a placut mult.am si ceva poze dar cam slaba calitatea(facute cu telu).cine stie pana cand mai sunt aia acolo?ca m-as mai duce odata.
|
cica pana in 15 aprilie o sa mai fie :) de la 15 sau de la ora 18. Am mai fost cativa si ne-a placut.
|
Re: AMALGAM
10 Attachment(s)
ca sa nu mi se mute postul.
raliul hunedoarei, au fost multe de vazut !! :) |
Re: AMALGAM
1 Attachment(s)
campionatul national, un sunet de renault care ma inebunit
|
Re: Evenimente auto-moto in ARAD sau din alte zone
Canny tu mai erai cu un baiat cu o dacie rosie?
|
si cu el da
|
de fapt cu 2 cu ele rosii, de ce ?
|
care stie cand e etapa de sbk si ss balcanic pe aeroport????????? (si restu de 250 si 125...)
|
Quote:
|
imi aduc aminte faza, imi cer eu scuze pt el !! :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:11. |
- Copyright 2026 4Tuning