![]() |
Cursa Martisorului 19 martie 2006 =GRT=
POZE
https://www.4tuning.ro/gal/thumbnails.php?album=417 Ne-am hotarat, cu sprijinul ACR Dolj , sa dam primul start oficial pe 2006 tot la Craiova si tot cu o proba de indemanare. DAR de data aceasta este o cursa dedicata in special fetelor si participantelor de sex feminin, dar asta nu inseamna ca baietii nu vor fi bine primiti ! Momentan cateva detalii si voi reveni pe parcurs cu altele : - Soferitele vor venii de acasa decat cu permisul in buzunar si cu indemanarea , noi punem la dispozitie masinile, cu ajutorul Scolii de soferi "Lucian" din Craiova si a firmei Prestagent. - Ocupantele locului 1 vor primii o scolarizare pentru categoria A gratuit tot din partea Scolii de soferi "Lucian" din Craiova. - Baietii vor venii cu masinile personale si vor achita o taxa de participare. - Traseul oficial va fi publicat cu cel putin 3 zile inainte de data cursei sau la inscrierea oricarui participant/a. - Startul oficial va fi la ora 12:00 iar intre orele 10:00 si 12:00 participanti vor putea face cate o mansa de antrenament. - Grupele de participare vor fi stabilite in functie de lungimea masinilor ca si la etapele anterioara organizate de Ghost Racing Team : masini cu lungimea sub 4 metri si masini cu lungimi mai mari de 4 metri. - Evenimentul va fi monitorizat Jandarmerie si de firma de paza "Civitas PSG", firma cu experienta de peste 10 ani in domeniu dar speram ca spectatorii sa nu ne creeze probleme si sa fie pusi in situatia neplacuta de a pleca cu amenda in buzunar acasa. - Inscrierile se vor face INAINTEA cursei(valabil si pentru cei din afara orasului), urmand ca in ziua cursei sa nu se mai faca NICI O INSCRIERE!! Taxa de participare: - pentru fete gratuit. - 15 Ron pentru baietzi indiferent daca sunt din Craiova sau nu. - 5 Ron intrarea pe aeroport. 0720068832 BoSsuL3TZ - Dorin |
2 Attachment(s)
datele necesare!
|
Re: Cursa Martisorului 19 martie 2006 =GRT=
poate o sa aveti o surpriza
|
Quote:
|
vii la cursa ? :)
cirozel te rog sa nu mai postezi!Ce rost are sa punem paie pe foc?
p.s. dak ink te mai deranjeaza acest topic potzi sa-l mai stergi.. numai insist degeaba, oricum aceasta cursa se va tine!si scopul va fi implinit.. |
Nu incercati sa suferiti de paranoia, nu e cazul.
Ce treaba am eu cu tinutul sau netinutul acestei etape? Nu e nici o amenintare era doar o constatare legata de posibila evolutie a faptelor, oricum ma intreb de ce nu tneti cursa martisorului de 23 August.:lol: Ar fi bine sa nu mai credeti ca atunci cand se face gramada la rugbi cineva va barfeste. ;) |
Eu va urez succes!
|
hip hip huray!!
Multumesc de aprecieri, dar cel mai bine este sa ne uitam la noi in ograda si apoi sa vedem ce vom face cu a vecinului.. ;) in fine se pare ca te deranjez oricum ash face.. personal incerc sa te intzeleg si sincer nu ma mai intereseaza sa tot fie topic aici..
Iar in legatura cu acest nume al cursei.. nu trebuie sa-tzi dam TZIE explicatzii..si cu atat mai mult nu ma intereseaza parerea ta.. sunt multzumit cu ceea ce vom face! |
sper sa se tina si in constanta ceva....nu stie nimeni, nimik ? :(
|
la cta ? pe ce data vrei sa zici ?
daca pe 1 mai ..nu e sigur..LR nu prea poate...nu ramane decat X-team sa faca ceav dac pot.sau vor.. |
bafta la participanti,sa iasa ceva frumos!
|
Poate ajung si eu pe acolo,nuj dak e urat afara nu vin:(
|
[IMG]http://www.*******/banners/craiova/ghost.gif[/IMG]GO GO GO GO 4TUNING
|
greu mai trece timpul.....numai vine odata 1-2 aprilie sa petrecem k 4tuning avanseaza!
|
O tot amanati...ba din cauza zapezii(nu stiu unde a'ti vazut voi zapada pe 12) ...ba din nu stiu ce cauza...oricum bafta
|
Quote:
|
e voie cu copilot?
|
ma si daca ploua si duminica o amanati iar? dumica poate fi mai rau!
|
asha ca va asteptam duminca pe 19 martie pe aeroportul din craiova... ;)
|
?
1 Attachment(s)
Va rugam sa nu mai postatzi fara rost!Doar ce este nevoie si ce este legat de aceasta cursa!
mihaiitza ai vazut si tu ce vreme a fost duminica..plus vorba lu alex.. a fost amanata doar odata!.. noi speram, sa fie bine... numele v-am mai spus nu se mai poate modifica deoarece s-au facut anumite investitzii pentru mediatizare (afise, fluturashi) si nu putem sa dam cu piciroul la tot..sa o luam la capat.. |
ce premi se dau?
|
Premi nu avem deloc. La capitolul PREMII stam binisor zic eu. Dar de ce intrebi ??? Esti genul de om care concureaza pentru premii si nu din placere??
|
nu inteleg de unde atata ura .
inchideti topicul decat sa va certati aiurea . apropo de premii ,era o intrebare foarte buna |
Care ura frate ? de asta sunt forumurile o metoda foarte proasta de "dezbatere" a unor probleme .. nu exista tonalitate, nu exista acele indicii subtile despre sentimentele omului cu care stai de vorba fatza de tine. Eu unu nu am sesizat nici o ura.
Vrei sa stii ce premii vor fi ? te asteptam pe aeroport pe data de 19 si fii atent cand va fi festivitatea de premiere. Sau intreaba-ti prietenii care vor fi acolo. Sau asteapta pana dupa cursa si vei afla sigur. `Till then ... iti urez sa ai o saptamana placuta. |
Hei-hei.... nu imi place deloc atitudinea voastra!Liviule... nu cred ca ai dreptul sa ii vorbesti lui de sus! E o intrebare care poate pe unii ii intereseaza si cred ca nu ar trebui ca PREMIILE sa fie un secret!
|
Quote:
Premii cu sigurantza vor fii, si tot noi va vom spune ce se va da, doar dupa ce va vetzi inscrie!Nu este secret, dar nu vad de ce se ajunge mereu la cat este lozu, cand pana acu' se spunea sus si tare ca totzi se dau de placere.. in fine, acum fiecare cu parerea lui:) |
Eu va urez bafta si mult succes in realizarea cursei organizatorilor si celor implicati !
Sa iasa cat mai bine si cat mai frumos defapt, deoarece este o cursa dedicata femeilor in fond si la urma urmelor ... Astept poze si filmulete ! Sper ca se va gasi vre-o d-shoara pe acolo care sa va dea un pic de clasa baietilor .. si daca nu castiga marele premiu sau stiu eu ce aveti acolo dar macar sa va demonstreze ca exista si pasionate Multa bafta si succes ! atat organizatorilor cat si participantilor |
:)
va fi un clasament separat la baietzi si fete... Multumim!
|
Luca ... MA REPET!!!!!!! Atitudinea mea fata de toti userii acestui forum este una neutra(sau cel putin asa incerc sa o mentin). Nu vorbesc cu nimeni de sus. Pur si simplu incerc sa explic sau sa ma lamuresc despre ce e vorba.
Din punctul meu de vedere ... mie nu imi place goana dupa premii si prefer ca ideea sa ramana ceva de genul: Uite ma baietii astia mi-au dat prilejul sa ma simt bine la volan inca un weekend si colac peste pupaza mi-au mai dat si un premiu. - si asta vazut din unghiul concurentului. Parerea mea, si asta nu inseamna neaparat ca asa va fi. Omul a pus o intrebare, eu am raspuns. Raspunsul meu ... fara ura si fara vorbit de sus .. cred ca ma stii mai bine de atat. Poate va(veti) afla care sunt premiile de la altcineva .. desi mai sunt doar 2 zile pana la cursa. |
una bucata logan din bucuresti...deocamdata, poate ne mai inmultim pana acolo! Venim mai putini ca restu de masini se pregatesc pentru 1. :D Bafta!
|
Quote:
Iar la faza vu vorbitul de sus ma refeream la: Quote:
|
E VOIE CU CINEVA IN DREAPTA SAU NU? faceti pe voi dar la o intrebare de care depinde participarea unui jiji din buc nu raspundeti
|
Quote:
bafta |
1 Attachment(s)
Diagrama traseului:
|
Eu zic k asta e 8) https://img206.imageshack.us/img206/1...e0dm0zy.th.jpg
|
Re: vii la cursa ? :)
Bsouletuzle , mai culcate o tura frate ,ca poate ai sarit calu si nuti dai seama/........ce niaba.......
|
BOSSUl3TZZE , mai culcate frate ,mai odihnestete, ca esti prea obsit sincer .......p ebune .......liistestete...... ce ai ??@?@?@? B 57 Pri
|
bai, sa mor eu dca pot sai dau mesaj lu ala.....
ce naiba..... vad ca numai in rubica lui nu potsa postez..... PLM ast e |
???
DA! Avetzi voie cu cineva in dreapta..!
Mihai incearca sa fii mai explicit.. care e problema ?!..chill ca n-are rost sa sari in sus ;)!Dak vrei sa te inscrii citeste topicul de la inceput si ai sa intzelegi.. |
Un traseu fara inspiratie!
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:29. |
- Copyright 2026 4Tuning