![]() |
IS - 05 - AGA
5 Attachment(s)
salz all ... uitati si dacia mea ..
astept pareri .. .. imprestii .. |
Re: IS - 05 - AGA
Quote:
|
2 Attachment(s)
pai deja am inceput modificarile .. la masina ... dar .. din cauza fondurilor .. merge greu ..
P.S.: akm nu mai e k a ta .. i'am facut up'date :) are bot cn3 |
mai pune poze sa vedem si noi cum a evoluat si cum evolueaza!:-)
|
4 Attachment(s)
pai ... poze nu prea am
|
Vopseste fusta fata neagra,nu o sa iti vina sa crezi cat de mult o sa o schimbe in bine.
|
2 Attachment(s)
pai c sa mai vopsesc ?... :)
|
interesante semanalele :D... bafta cu masina :P
|
2 Attachment(s)
poze mai vechi ...
cum se pune bordul CN ? aeroterma de pe CN se poate scoate d pe o alta masina fara sa dai bordul jos ? cat cost ionizarea geamurilor ? |
1 Attachment(s)
cum se parcheaza masinile mai nou :lol::lol::lol:
|
aia din dreapta este tare rau...a cui este? tot a ta?:D
|
nu .. masina aia nu se vinde .. pacat k nu o reconditioneaza ... o reface doar ... e prea tare .. o sa pun niste poze cu ea .. ;) e singurul model din iasi .. si ink functionabil
|
2 Attachment(s)
poze ...
|
Hai ca incet incet si poate rapid e gata:).
Fata de Cn3 aia cum e?zambetu lui nea nelu:)? |
3 Attachment(s)
nu .. fata d CN3 cam asa arata .. :D .... :-P:-P:-P
mai treb sa o antifonez .. bn .. dupa care incepe preg pt vopsit ... |
hai ca prinde forma!..ar merge bine un bad boy look finut si o grila fara semn:-) la ce spoiler te-ai gandit?cel original?
spor la munca:-) p.s.cum ai facut semnalele albe la cealalta"fata"? le-ai decolorat ?:-)ms |
2 Attachment(s)
deci .. capota fata .. 2 bucati : -una alba bad boy look pun si poza
-una neagra foliata semnalele asa le'am avut decolorate iar spoilerul e model 2000 uite si cev poze |
rog cunoscatorilor sa imi posteze o poza .. cu o flansa pt carburator dublu .. plz ..
|
salut! pt a monta bord cn trebuie sa demontezi tot bordul tau de pe masina si caloriferul de caldura,mergi la tinichigiu si iti sudeaza o tabla in locul caloriferului si iti astupa si gaura de la ventilatorul vechi si in locul unde ti-a sudat tabla la calorifer face 2 gauri pt aeroterma de cn.cand iti cumperi bord cn de la dezmembrari sa ii ceri toate ornamentele si clemele pt a le monta usor.
si mai ai o problema trebuie sa modifici pozitia motorasului de stresgatoare iar atunci cand iti pozitionezi aeroterma sa fii atent la tija din dreapta al ansamblului de stregatoare ca-ti loveste in aeroterma, asa am patit eu dupa ce a dat tinichigiul gaurile pt aeroterma. Quote:
Daca tot am in proiect de modificare sistemul de evacuare am zis sa scot tot ce ii in catalizator si sa vad atunci daca se remediaza problema!? Poate stie cineva ceva legat de acest subiect??? Bafta in toate si asfalt uscat!!! ;) |
ms pt. sfaturi .. sper k in max 2 sapt sa ma chinui cu bordul :evil:
|
5 Attachment(s)
colegul din service :D
:arrow::arrow::arrow: |
Quote:
Ii trebuia cel putin un service cu pereti:(... |
ce sa'i faci .. nu toata lumea isi permite service cu pereti :)
|
3 Attachment(s)
under construction
|
3 Attachment(s)
probleme cu bordul :| ...... Treb sa schimb toata instalatia pt a pune bord CN ... si e scumpa manopera c sa fac ? ....... bord CN sau d ala vechi ?
|
3 Attachment(s)
:yikes::yikes::yikes:
P.S. Ce ALB sa ii dau .. ? ALB 10 ; ALB 13 ; ALB Boreal ? |
dai un alb boreal alb 10 e scump albul boreal il gasesti la pretul de 80 ron cu tot cu intaritor nu te zgarci si cumpara-i si intaritorul ei ca sa nu ai probleme
|
hay ca iese..ushor ushor o sa fie ok masina:X
|
clar alb BOREAL!
|
Daca as fii fost in locul tau sincer as fii facut-o cn1 cum era ..au mai ramas putine dacii modelul ala si era super..
|
3 Attachment(s)
uite ce bine sta pe dacie alb boreal!!
|
interesant proiectul tau succes in continuare
|
1 Attachment(s)
initial vroiam sa pastrez botul original al masini .. dar mie imi treb semiaripile interioare .. iar cand am facut rost d ele .. mi'a dat botul complet cu tot cu ochelari , fusta ... asa a fost s fie .. eu cred k o sa iasa frumos si asa ... akuma am probleme cu semiaripile spate .. cu scoaterea in evidenta .. nu's c o sa fac k nu gasesc pasaje d golf si chiar daca as gasi nu dau 100 lei :| ... nu's ideea e k treb sa ma grabesc k a inceput fac si nu mai am timp d ea ....
si cu vopseaua .. crek alb boreal ramane mai am timp sa ma gandesc .. catev zile .. :D |
sa ai parte de masina si mult noroc si bine ar fiii sa cativa pretenari pe langa tine sa te mai ajute ,,,,,,ai sa vezi produsul final ce frumoasa o sa fie
|
noroc de EXCESS tuning ... le multumesc anticipat :peace:
|
Place aripa si janta cum le-ai facut:) .bafta;)
|
Quote:
|
frumos.bafta.
|
cauciucuri profil v pe 13 unde ai gasit?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:20. |
- Copyright 2026 4Tuning