![]() |
Lamborgini negru mat si cu PORTBAGAJ deasupra !
7 Attachment(s)
|
Re: Lamborgini negru mat si cu PORTBAGAJ deasupra !
portbagaju` e pus in mod sigur sa iasa in evidentza masina... ce`i mai trebuie , oare nu iese destul in evidentza?:))))
|
E la fel de urāt ca Nicolas Sarkozy īmbrăcat īntr-o rochie de-a Carlei Bruni, dar dacă omul are bagaje ce putea face?... :p
~Nautilus |
ar merge si un carlig !
|
Multe comentarii inutile...bine ca voi cei fara masini veniti de la magazin cu sacosa in mana! Aahhh si de la Kaufland cu taxiu! Poate avea omu nevoie de spatiu de carat bagaje! Mai pleaca si el intr-un concediu iar o femeie (care sigur o are in dreapta) are nevoie nu gluma!
|
bv Crys ... si eu zic cam la fel ... ideea masini zic ca e foarte tare ... voi caratzi plasele cu mana... si vb de masina asta =))
|
E a lu` Jon Olsson care e nebun dupa masini
|
E oribil. E un supercar, for God's sake, nu poti sa-i montezi tampenia aia pe plafon si sa dormi linistit noaptea. Nu-mi vine sa cred ca cineva chiar a facut asta:shock:
|
Daca pleci in o vacanta undeva nu iti ei haine?? unde le pui? daca nu in portbagaj ca doar nu o sa ei remorca cu tine, nu ca nu ar fi haios tare, lasati omu sa faca ce vrea cu masina lui!
|
Quote:
|
Prima oara am zis ca e pentru schiuri chestia aia...si vad ca olson ala e schior profesionist deci..
|
|
ciudat dar si util in acelasi timp...
|
Arata ciudat tare....ii mai trebuie un NIKE pe capota si gata:lol:
|
daca vrei masina sport... o tii pentru performante, nu pentru carat cartofi. la banii de care dispune proprietarul cred ca putea sa cumpere o masina luxoasa si spatioasa pentru drumuri lungi. Stiti foarte bine asta, sunt o gramada de masini care s-ar preta la aceasta activitate.
cat de confortabila este la drum lung? |
Bun, am si un Maybach pt spatiu si confort la deplasari dar daca totusi imi face placere mai mare sa imi conduc masina sport decat limuzina [ aluzie la ciobani :)) ] , tin sa precizez ca e o solutie nici buna , nici rea. Iar daca se si demonteaza inclin sa cred ca e una buna.
Gusturile nu se discuta in general, clar vor fi si pro si contra Drum bun |
intradevar masini nui sta chiar bine asa, da pana la urma fiecare face ce vrea cu masina lui.o fi vreut omu masina tare ,bagaje,vacanta,asta ca sa ne oftice pe noi,stim noi care.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:17. |
- Copyright 2026 4Tuning