Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Ford C-MAX isi arata noua fata (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/141491-ford-max-arata.html)

Magos 04-09-09 13:15

Ford C-MAX isi arata noua fata

3 Attachment(s)
Ford C-MAX isi arata noua fata

Divizia europeana a companiei Ford este intr-o continua schimbare, asta ar fi si motivul pentru care aproape toate modelele au primit o noua fata, in stilul kinetic.

La fel s-a intamplat si cu reprezentatul clasei MPV, Ford C-MAX, care a suferit o schimbare drastica, in bine am putea spune.

Modelul pastreaza foarte multe elemente intalnite la conceptul Iosis MAX, lansat la inceputul acestui an, precum linia acoperisului si jantele uriase.

MPV-ul Ford C-MAX va fi echipat, printre altele, cu noul motor 1.6 EcoBoost si este de asteptat ca modelul sa beneficieze de motorizarile fratilor sai, Kuga si Focus.

Compania a anuntat ca MPV-ul C-MAX este primul care beneficiaza de noua platforma C-segment, platforma ce va fi utilizata in productia modelelor Ford ce vor urma.

C-MAX isi va face aparitia oficial in cadrul Frankfurt MotorShow, ce va avea loc in mai putin de doua saptamani.

Geo_DXG 04-09-09 13:47

Re: Ford C-MAX isi arata noua fata

nu prea sunt fan al unei astfel de masini, mai ales ca seamana izbitor cu Kuga, dar per ansamblu e o masina de familie care se vrea sportiva la exeterior

SV25MBN 04-09-09 13:52

Si reuseste chiar :)

pitic_wrc 05-09-09 07:58

o fatza frumoasa..

FloweRffs 05-09-09 14:09

interesanta!

DSG-u 06-09-09 11:59

f frumos, culoare putin trasa de par in rest excelent

UNLORD 07-09-09 13:24

Nu prea ma sparge designul, dar sigur isi face bine treaba...

22VIN 08-09-09 17:12

Design-ul nou al Ford-ului pica extrem de bine pe Fiesta si Ka, dar parca pe C-max, o masina maricica, nu da extraordinar; o face sa arate ca si cum ar vrea sa para mai mica, dar de fapt nu e. Parca m-as uita la un Fiesta umflat... Oricum, are aspect dinamic si placut, dar parca nu este design-ul potrivit pentru ea.

Alex_D12 10-09-09 14:42

seamana ft bine cu kuga :D..... da' e reusit. o masina de familie frumoasa

Magos 16-09-09 17:22

36 Attachment(s)
C-MAX a fost lansat la Frankfurt

Si veni si ziua show-ului de la Frankfurt: Ford C-MAX a fost lansat, oficial.

Candidatul clasei MPV din partea Ford imparte aceasi platforma cu modelul Focus de pe piata americana.

C-MAX va fi disponibil in doua variante - cu cinci si sapte locuri, si va fi pus spre vanzare incepand cu primul semestru al anului viitor.

Champion 16-09-09 18:35

Destul de frumos, mi se pare mie sau seamana putin cu seat leon ?Cred ca o sa fie o masina reusita...despre asta se zvonea ca o sa se produca la Craiova?

Alex_D12 16-09-09 22:27

frumos da' fatza aia mi se pare imprumutata de la fiesta :D .....

Marian20 16-09-09 23:45

in ultimele poze postate sunt 2 modele diferite de masini.... ford c-max(verde) si c-grand max(argintiu)... (ca si la seat altea si seat altea xl sau c4 si c4 picasso)... si numai al doilea se incadreaza in categoria mpv... oricum fata de vechiul c-max este o evolutie clara... pe asta chiar l-as conduce :)

vacaroz 17-09-09 00:27

arata foarte bine, mai ales interiorul

Tristann 17-09-09 09:43

interesant interior

UNLORD 17-09-09 11:49

E super in regula pt targetul ei ...

Limba14 23-09-09 11:10

interesanta masina.
din punctul meu de vedere, pacat ca modelele ford incep sa semene prea mult unele cu altele: fiesta, focus, mondeo, acum cmax. mi se pare mie sau kiar seamana?! partea frontala, ma refer..
arata prea "fiesta"

All times are GMT +2. The time now is 00:05.

- Copyright 2026 4Tuning