![]() |
daewoo leganza
4 Attachment(s)
ce parere aveti despre asta?
|
Re: daewoo leganza
Ce nebuni ! :))
|
e BETOOOOOON :D
|
mdea, frumos
da lasati masina la o parte si uitativa numa ce la fix is puse dalele pe trotuar, ce mai parca-i impecabil totul daca nu chiar este masina m-o terminat la fel si aia de aseara ce poti merge si cu fata si cu spatele cu viteza mare |
tare masina
|
Hohoooooo...ce-i asta frate :P.....super belea....da nu va ganditzi ca rezista mult pe mainile la maniacii ala de arabitzoi.....stitzi filmuletzele :D...nu mai am ce comenta.
|
4 Attachment(s)
mai ia cateva..nu la fel de spectaculoase....da merge cred eu :)
|
asta e lanos toata ziua nu e leganza
|
1 Attachment(s)
doua legantza..
|
moama super tari ... nu credeam ca poate sa arate asa de bine ... am ramas cu gura cascata ...
|
la prima parca ar mai merge nijte preaguri si spolere..si ar fi cu adevarat mortala..iar a doua are nijte jante beeeton! nota 10!
|
Super tari !!! Nu stiam ca poate iesi asa o minunatzie din leganza !
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
sper sa nu jignesc pe nimeni dar mie mi se par cele mai nepotrivite masini pt un om normal..o familie... ea intra la clasa LIMUZINE chiar daca unii nu cred dar acolo intra... intretinere scumpa pot spune si nici nu te uimeste cu ceva... stiu ce spun;) de aceea nu vezi asa masina aranjata la noi..mai mult de jenti si geamuri eu n-am fazut nik special
|
da, ai dreptate, Leganza e clar o limuzina..insa una care arata al dracu de bine tunata!:twisted:
|
bestial era sa pic de pe scaun cand le-am vazut astea 2 din garaju mare
super-extra-bestial |
frumoasa prima masina dar nu cred ca ar face cineva de la noi din tara asa ceva :P..... si cele din garaj sunt sooper facute...:)
|
daewoo leganza
34 Attachment(s)
Alte fotografii cu Leganza tunate.:-P
|
rahat o distru tanmpitu leganza punand-o pe gaz
pacat ca arata bine ps: care areleganmza sa-mi zica...si paote facem o comanda la firma aia ruseasca de tuning cu piese angeluri lexusuri si restu |
Eu am Leganza...Pe ce site pot sa vad si eu piesele astea de tuning?
|
Stie cineva unde pot gasi pleoape pentru leganza sau unde se pot face?
|
misto rau leganza aia alba si aia albastra:D
|
Super tari primele masini de pe prima pagina... Abia astept sa se scoata taxa de prima inmatriculare (am pus ochii pe niste Leganza din Germania)...
|
si eu pe un cielo impecabil la 250 euro din 96 :d doar pt piese l=as lua sau sa-l rup la coasta
|
Eu am un Cielo Executive GPL din 2005, insa parca as vrea o Leganza...
|
;) salutare all.daca vrei o leganza si nu o ragalie de 5-6000 de euro pe gaz....cauta ma si vom vb.cred ca mai am una prin parcul auto;) leganza streamline grey-1999 cdx full options ghid service la zi.nu are nici o problema tehnica.:-) nu o vand de pomana.mai bine prinde radacini in parcare:twisted:
|
mai am in parcul auto doua hyunday,un accent si o elantra.o alfa 156 ts pe care am folosit la senzatii tari si leganza care a fost my family car.amanta mea de concediu.acum nu mai timp sa ma fatai in weekend cu masini tari si la munca cu alta...asa incat mi-am luat un accord nou nout-mancala-r tata.o bestie.ma despart greu de leganza.....mai am un matiz,dar nu a fost nici pe departe acelasi lucru
|
imi plac pozele voastre...aia din iasi e ciudatenie vazuta live.cand s-a tranzactionat am avut clienti nedoriti care mi-au facut viata amara si m-au fugarit sa le vand masina.dar atunci nu era de vanzare:-) din pacate acum da...hotararea e dura si dificila...dar cine sa ma mai mearga cu ea?:rolleyes2
|
e chiar faina masina.....da un singur lucru nu-mi place......cum a/au vopsit motoru...adik parti de la motor....aia nu-mi place ..in rest faina....
|
cine poate sa-mi dea urmatoarele sfaturi sau informatii:
am nevoie de : proiectoare (2 buc.) radio-cd+cass (model fabrica sau mp3), chederele de la usile din fata, husa piele culoare gri scaun sofer, pot fi noi sau second vreau sa-mi pun incalzire scaune: unde gasesc si daca se poate, cat costa? caut un pasionat de tunat leganza, care sa aiba atelier (garaj) eu ma pricep, am si scule, caut un fan posesor leganza, sa le tunam ce modificari (minore) se pot face la motor pentru a castiga ceva putere si demaraj? pana in 500 RON? |
de unde iau kit-uri tuning leganza? motor, caroserie? dati-mi niste adrese de site cu leganza tunate
|
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: O M F G ! ! !
|
Re: daewoo nubira 2
cum pun si eu poze aici?
|
5 Attachment(s)
va place nubira mea
|
auuuu.......
|