![]() |
Masini de peste 1 mil euro prezentate de Midnight Racers!!
In data de 01 si 02 aprilie 2006, MR va invita la Salonul 4tuning, care se va tine in Complexul Prisma II. Din partea Midnight Racers vor fi expuse cele mai tunate masini, pentru ca putem si mergem pe principiul "Sa dam Cezarului ce-i al Cezarului!".
|
Re: Masini de peste 1 mil euro prezentate de Midnight Racers!!
MR va invita sa vedeti cele mai TARI masini din Romania....O FI BINE, O FI RAU?...
CU RESPEKT, MICUTZU |
abia astept , ne vedem acolo :D
|
Man nu e chiar asa mare chestie asta , nu????
Doar suntem cel mai tare club auto din tara! |
O sa fie un spectacol in toata regula si cred ca din salonul 4 tuning se va transforma in salonul minaaaaaa ressssaaaaaaa ;))
IMI PLACE CAND AVEM OCAZIA SA DEMONSTRAM CINE SUNTEM .... S-O FACEM !!! PS. SPER CA NU SE GANDESTE CINEVA SA LIPSEASCA !!!!!!!!!!!!!!! |
ahaaaa.... finaly.. sa inteleg k incepe lumea sa afle ca suntem cei mai buni "in the field".. deci ne vedem acolo sa inteleg... sper sa termin "geaka MR" pana atunci dar nu sunt sigur!!! anyways... MR is teh best...f*#K tha rest!
|
See you there...P mea...s-a terminat romana la mine..:))
|
Ne vedem acolo :) nu o sa lipsesc :D mai ales ca tre sa scoatem o galerie foto si ceva filme din evenimentul asta unde foarte probabil " we're gonna kick ass " :D
|
bine Micutzu... dar ca sa stim cat loc pastram, anunta aici cate masini vor veni de la MR. Lasa-l tu pe gratzian ca are el alte treburi decat sa tina minte ca voi veniti cu 8 masini. Asadar scrie aici sa avem o evidenta
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...691#post333691 ps: trebuie sa dai o bere !!!!! Nils stie de ce... ;) |
frumos numele topicului...de fapt...deh...este real...poate ca nu ar trebui sa spun..adr sunteti un club de milioane...;) ...
|
Quote:
|
bine Mr 8 masini si 2 motociclete:)) se vede valoarea noastra :)) :)) :))
|
pei restu au 2-4 masini :D iar noi 8 si 2 motoare :D
who rullz? us !?:D |
Quote:
8 masini si doua motociclete f preparate vor reprezenta Midnight Racers. |
:dance: o sa fie mai ceva ca la stupize stupize :dribble: :blink:
|
nu vreau sa supar pe nimeni dar cum scoateti voi peste un milion de dolari di 8 masini??? inafara de gallardo-ul lui ono care intr-adevar e o bijuterie de masina si costa destul de mult....ce altceva mai expuneti la peste 100000 euro???
|
Pai asteapta si o sa vezi!!!! Eu zic ca o sa fie un mare soc ce o sa se vada acolo!
|
Quote:
Ai rabdare fiule :D Le vei vedea la salon. |
Acum mor si eu de curiozitate :) oricum daca Ono zice ca trece de 1 mil stie el ce stie :)
|
o medie de cel putin 125 000 E pe masina ....:ballbounc :peace:
|
off..micutule....calculele alea:)) ce zici de ele:)) esti presedinte bun ma..te pupa tata...esti piesa:)) stii tu mai bine:))
|
hai sa va fac si mai curiosi ..... peste 5.000 de cai putereeeeeee ....nu este gresit ... cincimii de cai putere !!!!
hehehe... dragii mosului.... c surprize pregateste el presidente micutzu' .... ar tebuisi el sprijinit mai mult de toti membrii clubului !!! nu credeti ? Din ce se aude....nu sunteti mandrii ca sunteti in MINAAAAAA RESSSSAAAA ??? ;) |
Eh nu ?:D ... nu cred ca este vreunul pe aici care sa nu fie mandru ca este membru MR ... eu unul abia astept sa pozez cei 5000 de caluti :D
|
bai... da' d c sa ne laudam atat inca de pe acum!? nu ar fi mai bine sa lasam lumea sa vada... in fine... fiekre cu gandirile lui...
si sincer, kiar credeti ca o sa vina cineva din afara, de la vreun alt club sa zica aici... "wow... bravo baieti... ce tari sunteti?". cam suna a lauda de sine... si nu uitati, ca sunt de aceiasi parte doar ca incerc sa fiu impartsial... :no: |
Quote:
Pai nimeni nu cred ca s-a laudat , poate ca topicul este cam pompos dar in rest se raspunde la intrebarile outsider-ilor ! |
Quote:
ma daca nu vorbim despre ce va fi acolo astfel incat lumea sa fie curioasa si sa vina sa vada ca c vorbim aia se intampla .... plm nu cred ca am avea alt motiv sa mai mergem acolo...dc sa mergem si sa tacem din gura ??? ps nu cred ca postul asta trebuia pus aici, era mai bine daca era pm !!! dar cum ai zis si u "fiekre cu gandirile lui" !! poate gresesc ! pup ya |
pacat ca acest club "no1" este invins de independenti.
este intr-adevar mare ! nu ? |
acum sa nu spuneti ca e vina mea ca va laudati.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Va uram felicitari si va asteptam pe locul doi!:lol: :lol: :lol:
Primii tot noi! |
sa mor eu..daca inteleg atacurile astea subtile...indreptate fara sens de la unii la altii..:)) mai potoliti-va...o sa fie..frumos...o sa castige cine o sa fie mai bun...o sa fie masini tari...poate cele mai tari...dar asta se va decide atunci..pana atunci nu isi au sensu polemicile astea..care duc inevitabil la certuri..:)) bravo MR...si eu sunt curios ce masini o sa vad acolo la standu MR...
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...........poatea ca nu lai vazut . CU RESPEKT MIKUTZU!!! |
Sebastian .. doar atat spun... Locul doi nu inseamna "I"... de cate ori sa iti explic... dar dak nu vrei sa intelegi k tu incurci "I" cu "II"... atunci bine.. ne vedem pe locul "II"... adik "I".. adica... vei intelege tu atunci:)) .. pana atunci... see yaaa... wouldn't want to be yaaa...:))
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=13947 Asta trebuia sa scrie mai sus micutzu doar ca nu a dat un " " intre link si ".............." |
Quote:
|
Quote:
Merge si cum a scris micutzu :P |
Quote:
Sigur ca era o gluma si de fapt vroiam sa va felicit, dar asa mai reusesti sa scoti la lumina caracterul unora. Nu ca nu as cunoaste marfa.:lol: Sigur ce m-a deranjat putin este chestia cu valoarea peste un milion, nu contest or fi si 3 milioane de euro insa pentru uni valoarea sentimentala a masinilor nu cred ca este usor de estimat in cifre reci. Oricum cred ca nu s-a pus la calcul si Ritmoul rosu al presedintelui vostru.;) |
Quote:
...oricum ...stii tu cine cedeaza primii ...asa k ...... don't panic, be peaceful ! ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:02. |
- Copyright 2026 4Tuning