![]() |
Modificare/Schimbare bord?
Salut inca odata pentru toti fani de oltcit-uri .
Am si eu o intrebare bine sarputea mai multe :) peste 2 luni imy voi lua si eu un oltcit ... Si mar interesa si pe mine ce borduri se pot monta pe oltcit? si dak are cineva un oltcit pana in 13-15 mil de vnz sa posteze aici Va multumesc Si bafta |
Re: Sal baieti am si eu o intreabare sunt nou pe aicy
singurul dezavantaj care-l vad la bordul de oltcit sau cel putin la comenzile acestuia este pozitia extrem de incomoda a volanului - inclinat prea mult
|
Am auzit k ar mere un bord de xsara picasso dar nu am incercat
|
Quote:
no offence... dar... yok sansa |
Cristi, volanul e gandit ff bine la fel si comenzile pe sateliti de comanda. Daca vei conduce un Oltcit vei vedea ca e foarte placut. Singurul lucru neplacut la masina asta e ca nu se mai fabrica...iar bordul de matiz e de r#$%t, cel de pe Xara Picasso ar merge pus pe TIR poate. In plus variantele frantuzesti ale masinii, au instrumentele de bord Veglia, marca la care unii inca viseaza.
|
aXelstorm, te contrazic. Eu am un Club 11 RL din 89` shi cand am dat bordul jos am ramas uimit, ca mai avea sigiliile la ceasuri, care sunt Veglia, inclusiv litrometrul.
|
Cristivw,AM SPUS ca nu am incercat dar asa am auzit,oricum parerea mea B_12_JOY este ca APROAPE orice element de la alta masina este o carpeala adica:daca nu il prinzi cum trebuie ai sanse fff mari sa te trezesti cu bordul peste tine,so......
|
B_12_JOY stiu eu niste oltcituri...ti-am dat pm cu un link. bafta!
|
vezi k e un baiat din ctza care vinde un oltcit cu 3 milioane ..
|
GEKO, se poate, dar dupa 89 sunt foarte rare instrumentele de bord Veglia, per cand varianta Club si varianta Special au toate asa ceva.
|
5 Attachment(s)
da de ce vrei neaparat sa ti-l schimbi? mai bine il retapitezi si arata beton!
|
Mdap. Cel din stanga sus e al lui Sasha, urmatoarele imagini(spre dreapta) e al lui Dani(PMD) iar ala de jos cred ca e XXS-ul(cred).
|
ai "ghicit". sunt adevarate capodopere..si ar mai fi cateva exemple.. ;)
|
dak se zice ca se potriveste ..
nu are nimeni niste poze cu bord de matiz pus in oltcit ? |
la 15 mil sigur ati ei o caruta fara 25 unu bun nu gasesti
|
gasesti si pe la 15mil in stare foarte buna, dar trebuie sa cauti si daca e sa cauti sa-l iei de la un tataie, care sa-l fi tinut in garaj. Ideea e sa ai timp sa cauti... :)
|
incearca pe oltcitclub paote au baietii de acolo de vanzare. Oricum este un loc bun sa te informezi.
|
tocmai tre sa imi iau si eu un oltcit,destul de bun zic eu, la numai 10 mil, dar il iau din cunostiinte, nu din anunturi. Parerea mea e ca pe net nu gasesti masini bune, cine le da pe net nu are o varsta prea avansata...adica in mare parte pushtani...care nu cred ca au prea multa grija de masini...adica le forjeaza la maxim (nu zic ca nu fac parte din categoria aia :D) si daca vrei o masina la mana a doua si sa mai fie si de peste 10 ani...atunci cel mai bine e sa cauti prin cunostiinte sau ziare masini de la bosorogi....
|
Mare atentie ce cumperi!!! Poti sa iei una buna si sa devi Oltcitist inrait, sau sa iei o teapa de proportii si s-o blestemi de ce nasol va merge.
|
am o intrebare de ce e la moda sa scoti usa de la torpedou?
nu mai fi offtopic... by bodyspeed |
Quote:
dar se strica/rupe incuietoarea, sau picioarele culisante...si atunci e mai practic sa o scoti, decat sa o tot inchizi la 2minute, sa iti iasa jumatate afara, sau sa te chinui sa o deschizi pentru ca s-a blocat. |
va multumesc de sfaturi baieti :)
|
Vorbind de borduri... ce volan merge pus pe oltcit?... ca nu vreau sa dau banii degeaba pe unu care nu e bun ca e si scump al dq... :P
|
pai nu prea merge nici unu...tre sa ii pui eventual un ax de dacie, il sudezi de asta al oltcitului ca ala de dacie are un sistem de prindere mai universal :D
|
Si presupunca totzi care shi-au pus volan au facut asha... o sa fie de munca... dar sper sa reushesc sa-l schimb... desi acu repar caroseria si motoru... si sper sa-l fak mai unique. ms pt sfat. :D
|
da il legatura cu capu de la schimbator... care merg puse... sau trebuie sa schib tot manerul...??? :???:
|
Nuca se poate schimba foarte usor cu alta si cred ca merge aproape de la orice marca de masina.E cu un filet destul de lung,pe care il desfaci dupa un sfert de ora:D
|
hai frate ... eu am baragladinã de nucã cumparata din targ pe 50 de mii ... si era larga .. am pus banda izolier si am fortat`o .. nu se mai misca neam :D
|
eu am gasit din piele la 500 si nu shtiu daca sa o cumpar...
|
se poate inchide / sterge . . . .va multumesc frumos :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:50. |
- Copyright 2026 4Tuning