![]() |
Donații!
10 Attachment(s)
dau cuiva care are nevoie ..2 carburatoare oltcit...nu stiu specificatile ..le am din garajul pe care l-am inchiriat ..erau puse la pastrat de ceva ani ..cica de prin 2000..sunt in CERNAVODA capat autostrada bucuresti -mare:)
<Moderator edit> Reguli: 1.Aici postează doar cei ce doresc a DONA, nu cei cărora le-ar prinde bine o donație.Aceștia din urmă,vor aștepta să vadă cānd și dacă apare ceea ce le este necesar și nu-și permit a cumpăra. 2.Beneficiarului donației,īn mod uzual ii revine obligația de a se deplasa la donator ,sau a plăti taxele de expediere,după caz. 3.Cei ce donează sunt rugați să posteze poze și detalii. |
re: Donații!
Nu le expediezi?...platesc yo transportul.
|
Re: Donații!
le expediez cum sa nu ..numa sa nu le arunc si nici sa ma incurci nu as vrea.deci ..adresa nume ...
|
Ai Mp cu adresa mea.
|
Ai PM si de la mine...
|
Donez un haion complet culoare alba un pic cu urme de rugina si bara fata de metal cu bandoul pe ea + flapsurile.
Bara si flapsurile sunt aproape noi Astept pe cine are nevoie o sa pun si poze |
S-au dat carburile ?
|
Quote:
|
Nici eu!
|
Daca mai apar...poate le impartim :)
|
Va rog sa aveti amabilitatea macar sa raspundeti la Mp daca le mai aveti sau daca nu si daca se trimit prin posta?!
|
am un ceas de plafon romanesc cu suport gri,care il donez cuiva care nu are
|
Quote:
|
lasa ca tu ai ceas de plafon :P
|
Mai ai ceasul?
|
pe ala nu,mai am unu in carcasa maro dar e putin sparta unde se prind suruburile ei...o sa-i fac poza maine,dar trebuie intai sa il probez
|
Astept sa imi dai un raspuns :), mersi.
|
Donez urmatoarele piese:
- Suport in care vine prinsa centura de siguranta - Becuri 2 tip R2 si 1 H4 - Doua placute de becuri de la stopuri - Filtru de benzina nou - Lampa numar ( are o urechiusa rupta) - Trei repartitoare de ulei - Sigla Oltena noua - Semnalizare din aripa cu margine nichelata completa + inca un geam galben pentru ea - Placute de frana fata, spate, frana de mana (am o multime unele chiar noi) - Colturi cromate de la ornamentul de pe hayon Din pacate timpul nu imi permite sa alerg pe la posta asa ca le dau personal in Bucuresti! Daca mai gasesc ceva o sa scriu aici! |
Doneaza coneva un ochelar de far ?
|
1 Attachment(s)
Donez spoiler fata spate fibra de sticla, stopuri, faruri cu semnalizare alba, placa portbagaj originala, din astea cred ca am 2. oglinda originala reglabila din interior(doar dreapta am). Mai am rulmenti roata noi, ma rog au cativa ani buni, dar n-au fost montati niciodata, un Y nou negru inca ambalat si ar mai fii maruntisuri, plasticuri etc. Le dau daca cumva doreste sa vina cineva dupa ele, prin curier nu ma bag ca nu prea am timp liber doar duminica si eu in seprembrie plec definitiv in Canada, ar fii pacat sa ajunga la gunoi daca folosesc la cineva. Eu la dau cu cea mai mare placere, daca cumva poate venii cineva dupa ele. Spoilerele ar fii cele din poza de jos, poza la cel din spate nu am dar cunoscatorii stiu de care e;) eu le-am luat la set.
|
vreau eu spoilerele!!! daca reusesti cumva sa le pui pe curieri ar fi super!!! astept un raspuns cu un numar sa discutam. Merci!
|
beleua e aceiasi .. curieratul ... daca reusesti ceva as vrea rulmentii ...nu conteaza fata sau spate..desi mai rau m-ar roade cei de fata chiar as avea nevoie de ei ..daca e lasa un nr de telefon in pm si vorbim ..poate te scap de mai multe ...
|
La sfarsitul lunii te scap eu de ele;).
|
Pana la urma piesele s-au dat, au ramas doar bara fata si bara spate(cele de fibra de sticla, din poza de mai sus). Daca le vrea cineva, le trimit bucuros prin curier, sau sa vina dupa ele, cu posta nu vreau sa aud ca-s niste nemernici cei ce luceaza acolo, cel putin aici in SM.
|
Quote:
vreau sa le fac o adaptare pt tico ms |
Ai de munca nu gluma,daca vrei sa pui spoilerul asa cat este de inalt,cred ca trebuie sa mai pui un rand de arcuri la tico...altfel mergi cu el taras :lol:
|
Quote:
|
Mi-e mila de tine cat o sa ai de frecat :D
|
Quote:
|
Piesele ce erau donate de catre Ovi..puteti sa va luati gandul de la ele.
Este plecat din tara deci...cucu piese. |
Quote:
|
donez urmatoarele piese:
-elice motor cu tot cu fulie -satelit dreapta,culoare neagra...original frantuzesc...Nou daca aveti nevoie de ele...si drum prin Dristor-Vitan da-ti un telefon 0760.991.910 si sunt ale voastre....e pacat sa le arunc |
As vrea elice motor cu fulie .
|
Quote:
|
Quote:
O sa vorbesc cu el zilele viitoare sa va contacteze sa ia fulia&elicea. Multumesc. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Donații!
donez un geam fata stanga...
|