![]() |
Noul Audi S5 Sportback vine la Frankfurt
9 Attachment(s)
Noul Audi S5 Sportback vine la Frankfurt
Era destul de clar ca si noul Audi A5 Sportback va avea (cel putin) o versiune S, insa aceasta a sosit parca mai repede decat ne-am fi asteptat. Mai exact, va sosi in septembrie la Frankfurt Motor Show. Din fericire sau din pacate, depinde din ce parte privesti, noul Audi S5 Sportback va prelua V6-le supraalimentat de pe S5 Cabriolet, si nu V8-ul aspirat de pe S5 Coupe. Motorul de 3.0 litri va dezvolta 333 cai putere si 440 Nm intre 2.900 si 5.300 rpm. Ca date provizorii, Audi indica o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 5.4 secunde si un consum de 9.7 l/100 km. Viteza maxima va fi, bineinteles, limitata la 250 km/h. Alte detalii includ transmisie S Tronic cu dublu ambreiaj si sapte trepte, tractiune integrala quattro, jante pe 18 inci cu pneuri 245/40 si scaune sport S in piele Silk Nappa. Noul Audi S5 Sportback va ajunge pe piata in primavara anului 2010 si va avea un pret de baza de 57.900 euro. |
Re: Noul Audi S5 Sportback vine la Frankfurt
Din fericire, cilindree mai mica = taxe mai mici, potential de tuning mai mare cu bani putini (+100CP din remapare) etc.
|
dublu ambreiaj:-?...niciodata nu am stiut ce inseamna, va rog..sariti:P si spune-ti-mi
|
Frumos!
|
superb... s5 coupe e extraordinar.... daca are acelasi performante si posibilitati e probabil cel mai reusit "sedan" de la audi
|
arata bine
|
[QUOTE=boy_wonder;2592630]Noul Audi S5 Sportback vine la Frankfurt
"jante pe 18 inci cu pneuri 245/40" parca nu-mi vine sa cred ca jantele din imagini sunt de 18 as zice ca sunt 19 - cel putin modelul asta de janta nici nu cred ca exista sub 19 |
Quote:
|
frumoasa rau masina ... dar parca decat sa dai bani p asta mai bn alegi coupeu`8)
|
Quote:
|
Quote:
ma intreb la ce au mai facut si S5 sportback?care e avantajul fata de un S4?cei 10l in minus la portbagaj?mai bine punea motorul asta pe A5 coupe si gata era un plus de imagine .. |
Quote:
|
cam aiurea audi asta. S5 se vrea model sportiv. sa ii pui 4 usi nu prea se pupa. parerea mea.
|
De cand sportul nu se pupa cu 4 usi ? RS4 ? M3 ? RS6 ? M5 ? C 63 AMG ? E 63 AMG ? CLS 63 AMG ? Parca ar fi prima data cand cand se fac versiuni sport la sedan-uri / masini in 4 usi.
|
pai vorba aia , daca au A4 la ce le mai trebuie si coupe in 4 usi?
|
Doar ei iti pot raspunde la intrebarea asta, dar din moment ce MB are si C Klasse, E Klasse, E Klasse coupe (?) si CLS nu vad de ce nu ar avea si Audi A4/A5/A5 sportback :).
|
ce scump este...nu ar fii o problema, daca i-ar merita, dar cu siguranta nu primesti cat platesti.
|
14 Attachment(s)
Update Foto: Noul Audi S5 Sportback
Era destul de clar ca si noul Audi A5 Sportback va avea (cel putin) o versiune S, insa aceasta a sosit parca mai repede decat ne-am fi asteptat. A sosit la Frankfurt Motor Show. |
exteriorul e superb, interiorul ar fi mers negru fara portocaliu..
|
E superba insa asa ma m plictisit de jantele astea "s" de la audi...toate lumea le are...si fakuri sunt la modelul asta cu miile.
|
Quote:
SIncer, nu sunt cele mai reusite dar nici nu poti spune ca arata rau pe masina. |
Quote:
|
foarte elegant!
|
elegant si in acelasi timp puternic...... bravo audi :D
|
Quote:
|
ahce interior:X:X:X
nici exteriorul nu e rau:P |
Mie, nu-mi place! :oops:
De obicei tac atunci cand nu plac un model... Insa de data asta, trebuie sa ma exprim! A5-ul este una dintre cele mai frumoase masini din lume, cel mai frumos Audi. E foarte pacat sa-l strici in halul asta, mi se pare absurd design-ul Sportback-ului... La cat mai putine farse din astea. :( |
Daca il faceau Sedan/berlina cum se numeste in termnii lor auto sigur arata mult mai bine de atat, au stricat S5 asta parerea mea cu spatele ala alungit asa. Si doar din fata mi se pare diferit de A4/S4 ca in rest tripele de pe spate si interioru e la fel.
|
Dupa mine e cel mai frumos Audi dupa R8 :)
|
nu prea sunt fan al sportback-urilor...il prefer berlina, mai ales S5
|
au inghesuit subtil inca 2 usi si le-a iesit foarte bine.
|
Poza cu motorul spune multe, oare puteau sa-l duca putin mai in fata lonjeroanelor?
|
Dragut motor :X
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:17. |
- Copyright 2026 4Tuning