Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte cluburi (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi.html)
-   -   Agressive Racing Team (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi/140227-agressive-racing-team.html)

Agressive 27-08-09 16:09

Agressive Racing Team

Agressive Racing Team

Buna Ziua,

Sunte o echipa infintata de 2 Saptamani din Localitatea Zalau Judetul Salaj
suntem la numar 20 de Masini tunate care mai decare cu felul lui special.
Dorim ca sa ne expunem in Romania sa demonstram ca avem si noi locul acolo alaturi de cei mai buni , in cursul acestei Saptamani vom afisa pe fiecare din Membru cu Poze si prezentarea lui.
In acest moment cautam Sponsor care sa ne Sponsorizeze mica echipa care este in crestere in numar mare de masini tunate si frumoase .

Power By Agressive Racing Team

87MTX 27-08-09 16:25

Re: Agressive Racing Team

felicitari si sa aveti numai succese si multe cupe la legale...bafta

Agressive 30-08-09 23:11

In exclusivitate am scos prima piesa dedicata Teamului nostru

Agressive Racing Team ( A . R . T )

Pentru a Downlodada aceasta piesa

Click Linkul http://www.mediafire.com/download.php?rnon3qmziqw

PS: In aceasta saptamana vom prezenta echipa si masinile noastre dorim sa ne facem cunoscuti si sa ne invite alte cluburi la curse legale si ilegale pentru a ne imprieteni

Agressive-Golf 3 30-08-09 23:49

Salutare! Sunt unul dintre cei care au luat hotararea dea infiinta acest club in Zalau, si abia asteptam sa facem schimb de idei si de pareri!!! SA ne cunoastem cat mai bine si sa ne vedem la evenimente!

Erros20 30-08-09 23:55

:) ... Eu sunt cel care il iubeste pe Agressive golf 3 :D ...hhh ..
Sa speram ca va iesi ceva ... Nfs Power !

Agressive-Golf 3 31-08-09 00:00

6 Attachment(s)
Speram sa tinem legatura cat mai multi!

Gabi 31-08-09 00:14

Stickerele cu Tweety, BBS, StreetGlow, sparco, NOS şi OZ reprezinztă
Quote:

Originally Posted by Agressive (Post 2590215)
[...] masini tunate care mai decare cu felul lui special. [...]

?

Doctoru' 31-08-09 09:46

Felicitari salajenilor mei ca au reusit sa realizeze un club tuning si la noi in Zalau. Bafta baieti si fete, daca sunt in team, la cat mai multe premii.

bobby_gsi2 31-08-09 09:58

Tweety face toti banii. Propun ca pe partea stanga sa pui sticker si cu motanelul. Bafta multa cu noul club.

Agressive 31-08-09 10:46

Multumim pentru incurajari si in cursul acestei saptamani veti vedea restul echipei si speram sa fie gata si tricourile Personalizate cu A.R.T ( Agressive Racing Team ) Ascultati piesa Juice - Agressive Racing Team

Doctoru' 31-08-09 11:03

E tare piesa

Agressive 31-08-09 11:08

In 19 Sept mergem la Cluj cu ocazia asta poate ne facem prieteni din alte cluburi
Cu ajutorul singurul Sponsor pana acuma agressive.ro ne vom dezvolta mai tare.

Power By Agressive Racing Team

Erros20 31-08-09 15:00

4 Attachment(s)
Nfs - Nenea feri salajeanu` !
4 toooobe , jenti oz , cip tuning ... usor modificat ... peste 90 cp ... :) si multe altele ... Restul live :D

silviu_gsi 31-08-09 16:01

eventul 2 tobe cu 2 iesiri fiecare ;)
bft baieti

Agressive 31-08-09 16:21

Va urma si alte poze din Agressive Racing Team

87MTX 31-08-09 19:25

f tare melodia

Agressive 03-09-09 20:24

Sambata la ora 12:00 se vor face pozele 87MTX
si pe Dumineca seara vor fi pozele afisate :) cu masinile noastre

Agressive 05-09-09 14:49

Din cauza liderului a celor de la Agressive Racing Team , poza de grup s-a amanat pana sapatama viitoare dar am inceput sa ne facem poze individuale . Chiar daca la uni nu sunt complete masina si ar mai vrea sa modifice ceva , pot sa inlocuiasca pozele dupa ce si-a completat masina.

Agressive 05-09-09 14:51

5 Attachment(s)
Acum imi voi prezenta si eu un GOLF 3 din 93 motor 1.6 Benzinar 75 Caii
Andrei
SJ 88 PDA

danielS777 05-09-09 14:53

Multumim!

Multa bafta si voua.

Ciao!

Agressive 05-09-09 15:31

3 Attachment(s)
O poza cu 2 membri ai Clublui cand am facut pozele individual ne-am facut si cateva poza impreune

DyZ 05-09-09 15:53

1 Attachment(s)
Cateva observatii ... sa nu o luati in nume de rau . succes in continuare

Agressive 05-09-09 15:55

Multumesc pentru Observati , eu sunt la inceput dar sunt colegi de ai mei care
au fara greseala eu am precizat ca nu completa masina o sa vezi cand este gata.
Multumesc pt sfat !

PS : exemplu ma-m uitat si la tine la golfu ala parca la grila ti se vede Rotundu de unde ti-a fost semnul :) si tu ai o greseala api cate mai ai nu stiu
, la mine nu e gata masina dar am zis ca pun pozele si precizez ca le inlocuiesc indata ce pun nou:)

milad 05-09-09 16:49

succes si voua in toate competitiile la care veti participa!
@agressive: btw sunt de acord cu ce a scris Dyz....ar trebui sa iei aminte pe viitor! mult noroc

Agressive 05-09-09 17:41

milad
Road Runners Member

Frumos site aveti de prezentare , si ce masini frumoase aveti in Club

CoBrA69 06-09-09 05:40

11 Attachment(s)
Salut baieti.8)dinilai ce sunteti ati crezut ca io nu mioi pune si eu ceva pe aci ? :D sunt membru al clubului agressive racing team dar problema mea e ca masina imi este putin sifonata :P oricum o sa pun niste poze cu masina mea in starea dinaintea sifonarii si niste poze cu ea modificate de mine care arata cam cum as vrea sa o fac.deja iam pus suspensii weitec green reglabile si urmeaza cand o repar faruri si capota neagra.pe parcurs o sa adaug poze noi :D multumesc! ;)

Doctoru' 06-09-09 10:52

Frate, cum ai reusit sa o sifonezi? Nu conteaza. Bafta la proiect, multi bani in buget si sper sa ne intalnim in trafic si sa ma lasi si pe mine sa fac o poza masinii dupa ce o termini. La modificarile virtuale, arata bine verde, portocaliu si albastru. PAREREA MEA! Nu tre sa tii cont de ea.

Agressing Racing Team 06-09-09 11:50

Re:YST

6 Attachment(s)
La semafoare nu ne provocati ca nu prea ne intereseaza legea ii lege pentru noi asta conteaza///

Doctoru' 06-09-09 12:01

Pe unde va ascundeti masinile? Ca de cate ori am fost prin Zalau nu v-am vazut? Arata bine masinile. Bafta in continuare si cat mai multi bani la buget ca sa le puteti modifica in continuare cum doriti.

NuMereLiftu 06-09-09 12:31

1 Attachment(s)
Pac pac si mascota... Acuma ma apuc de ea... trebuie sa-i pun bari si praguri, revopsire, jante si o sa arate bine... nu mai are porbagaju sus! :shock: Poze noi curand... :!:

Doctoru' 06-09-09 12:39

Fain, s-au apucat si saljenii mei de tunat, pacat ca eu am ramas doar cu planurile, nu le-am putut materializa. La anu. Bafta si faceti Salajul sa apara pe harta tuning show-urilor.

cryssl 06-09-09 13:43

sincer..sunteti penibili..si faza cu intratu la toate cluburile pe topic.. sa ii felicitati si sa ii invitati la legale..va face sa fiti si mai penibili..

sincer spun asta pentru ca mi sa luat ca sa vad o pasiune pe care multi o impartasim e patata de oameni simpatizanti "naic" fara gusturi si cunostinte in domeniu ..

LASA'NE LASA"NE

DOMNUL AANDI SECSY lamuriti';ne si pe noi muritori de rand care este experienta dumneavoastra in domeniu ? sau tot daia ca pasiunea aveti si voi..

domnul andy secsy 88

Doctoru' 06-09-09 14:45

cryssl nu vreau sa jignesc, nu vreau sa fac reprosuri, dar am o intrebare, daca masina nu iti e gata asa cum ai vrea sa o faci, sa arate bine, inseamna ca esti penibil, ca nu ai gust? Si mi se pare ca masina o faci ca sa iti placa tie, si cum iti place, nu sa placa altora, fiindca nu o sa-i multumesti niciodata pe toti. Si daca i-am felicitat e vreo problema, am gresit cu ceva? Apreciez spiritul critic, dar permiteti-mi sa spun ca ati exagerat putin.

NuMereLiftu 06-09-09 15:08

Uite domnu' CRYSSL... ne-am facut grup si nu cred ca-i vreo problema... forumu este public nu are cu ce sa te deranjeze pe tine unde ne postam noi sau alte faze... iar despre critica masinilor cum a zis si DOCTORU', fiecare si-o face cum vrea si cum ii place, nu toata lumea isi face masina sa placa la altii, in primu rand noua trebuie sa ne placa. Nu are rost sa critici pe altii ca nici tu nu esti mai breaz !!! Si faza cu penibili (de ce suntem penibili?), tot oameni suntem si tu nu cred c-ai iesit de la mami din burta cu lant de aur, masina tuningata si invatat... tat in ciucuru gol ai iesit fara nimic pe tine... nu esti cu nimic mai special ca ii critici pe altii !!! Nu cred ca ai vrea sa-ti critcam "pisicutza"... Si ce experienta trebe a ai daca noi ne facem masinile cum ne place si cum ne simtim noi bine!?!?!?! Asa ca liniste, nu esti obligat sa intri pe aceasta pagina depe forum... Peace! :rolleyes2

cryssl 06-09-09 15:41

cum ai zis tu e forum liber..deci pot sa imi dau cu parerea unde vreau si tu esti liber sa ma contrazici
asta 1
2. vorbim si noi de experienta..
3. sunteti liberi sa faceti ce vreti..dar uite ca asa cum exista rasisti..nici eu nu suport treburile astea pe care le faceti voi..si imi spun parerea..
ceva de genu ca aia care iubesc naicurile de pe luneta.. si eu nu ii suport pe aia ..ma intelegi ?

deaia e asa de mult bun simt in romania..ca toti sunt lasati in apele lor sa faca ce vor..ma rog :)) continuam la nesfarsit ..

nu cred ca as vrea sa imi critici pisicuta? ..hai fa'te rau .. uimeste'ma :))..si tu ma cunosti ma sau ? ne gasiram rude tovarasi cum? eu am vorbit strict din punctul de vedere al activitati voastre in subiectul cluburi auto ..

faza cu penibilu..asa picati voi in ochi mei..asta nu inseamna neaparat ca sunteti..imi pare rau .. dar cand vad ca intrati pe topicurile de la alte cluburi asta doar ca sa va faceti numele cunoscut..sa fim seriosi .. bafta si la revedere :rolleyes2

OpReA 06-09-09 15:44

cred ca vroia sa se refere ca atunci cand iti faci un club auto,grup trebuie sa ai ceva cunostinte despre celelalte cluburi...despre tuning...cu ce se mananca etc
nu stiu daca a facut referire la acel golf 3...dar daca a facut...hmm...ce pot sa zic,omu putea sa isi faca faca masina...cel putin sa isi da elementele kitchoase jos...care nu ar trebui sa apara intr-o comunitate de cluburi auto si de pasionati ai tuning-ului frumos
putina atentie la detalii si ar fi iesit interesant...
am vazut ca a-ti deschis un thread la evenimente prin care atrageti atentia adminilor...defapt...nu atentia adminilor va trebuie voua,ci atentia administratorului acestui forum...ca defapt el hotaraste daca va pune pe pagina principala sau nu,si din cate stiu eu(din propria experienta) trebuie sa ai ceva vechime si o anumita activitate pe thread-ul actual pentru a ajunge pe prima pagina.
sper sa nu o luati in nume de rau,sunt doar cateva sfaturi

CoBrA69 06-09-09 16:34

bai cryssl ! nu stiu cum sa iti spun dar pe noi chiar nu cred ca ne intereseaza posturile tale pline de jigniri intelegi? apreciez ca tiai dat cu parerea dar se vede ca esti lipsit de bun simt. tu nu ai in primul rand dreptul sa te consideri un pasionat al tuningului frumos ci mai degraba un pasionat de figuri si impresii in cap.pur si simplu daca tu ai nush ce masina bengoasa si tunata in care probabil ai bagat o gramada de bani sau ai cumparato cu multi bani ai impresia proasta ca toti cei care nu se ridica la valoarea ta sunt mai prejos decat tine.in loc sa ne apreciezi faptul ca incercam si noi sa ne integram in aceasta lume a tuningului si sa respectam pe altii care au mai mult cu ce sa se laude chiar si decat tine. oricum pe tine indiferent de ce masina ai avea nu pot sa te laud pt ca din cate vad nu detii acea masina din placere sau pasiune pt ea ci pt simplul fapt ca arata fain si se uita lumea dupa ea atat.NU CATALOGA oamenii dupa aparente!!! sar putea ca membrii acestui club proaspat infiintat sa merite mai mult respect decat o sa meriti tu vreodata.daca aveai si tu un golf 3 sau un opel astra din 93 nu cred ca ai fi facut aceste remarci.asa ca invata sa apreciezi ambitia noastra si poate nu o sa mai fi un gainar in fata mea si poate si a altora. Succes!

NuMereLiftu 06-09-09 17:36

Nu are rost sa ne batem capu' cu oameni ca si CRYSSL... Suntem un grup, ne afisam unde ne simtim bine si ii voie! Cat despre intrarea ta "meseriasa" cu primul comentariu se vede ca esti din Slatina... Putea fi formulat si altcumva... Pe pagina 2 si DyZ si-a dat cu parerea frumos cat despre tine zici ca amu ai venit din Spania si t-ai luat masina cu "clima bizonica"... Cat despre masina nu-i cu nimic mai speciala , is doar pozele care scot in evidenta anumite chestii, in rest ii ca orice alta pisicuta. Am incheiat discutiile... intri,te uiti, iti dai cu parerea frumos si altfel o sa fie... Mare grija la vocabularu sudist de cocalar, nu suntem ca tine sa ne intereseze doar ""Money,Cars,Girls !"". AM INCHEIAT DISCUTIILE PE TEMA ASTA !!!

cryssl 06-09-09 17:44

ok ok :Evil: cum ziceti voi..
hai ..sper ca nu v'ati suparat ? :evil:
mai bine te opraei la postul de mai sus..ca erea formata o parere mai ok :evil:
luati'o ca pe o invatare de minte si multa atentie pe viitor.. ;) daca ma intelegi..
eu nu spun cu rautate ce spun.. ca nu cred ca imi aduce nimica bun ..usor cu afirmatile si sa ramanem la subiect .. succes agresivilor :*

NuMereLiftu 06-09-09 18:01

No... Altfel suna! Nu-i mai ok asa? Salutare!

All times are GMT +2. The time now is 08:23.

- Copyright 2026 4Tuning