![]() |
Cadillac Escalade vs Bmw X5 4.8is
8 Attachment(s)
Masinile comparate..Escalade vs X5.
La Escalade este versiune ESV adica cea cu spatele inchis. X5, modelul de varf 4.8is. BMW X5 4.8is: Tractiune: AWD Motor: V8 Capacitate: 4.8 litri CP: 355@6200 RPM Cuplu: 369 ft-lbs @ 3500 RPM Pret MSRP: 71 000$ US Cadillac Escalade ESV: Tractiune: AWD Motor: V8 Capacitate: 6.2 litri CP: 403 @ 5700 RPM Cuplu: 417 ft-lbs @ 4300 RPM Pret MSRP: 56 000$ US Thx! |
Re: Cadillac Escalade vs Bmw X5 4.8is
de departe X5-ul este o masina mult mai buna, din orice punct de vedere.
|
Am votat Escalade...
X5 parca vezi prea multe si nu mai este asa o raritate dar pe cand Escaladeul.. |
Am mers si cu X5 si cu Escalade. Sincer sa fiu nu prea poti compara x5 cu escalade din nici un punct de vedere. Daca tot iei varful de gama la x5 de ce nu faci acelasi lucru si cu escalade-ul. Te-ai oprit la motorizarea de 6.2 cand varful este 7.5 ce-i drept mai rar dar exista si pot spune ca exista cel putin 2 si in Romania. Escalade este net superior la toate capitolele confort, viteza si pot spune ca se descurca mai bine si pe teren accidentat. Singurul aspect la care BMW-ul are un atu este consumul mult mai mic si poate putin designul interior care la Cadillac lasa de dorit in unele aspecte. Un minus al Cadillacului este lipsa cutiei manuale dar totusi este masina americana . In concluzie votez pt Escalade
|
Am votat BMW X5. Escalade este o gluma. O gluma proasta. Prietenii stiu de ce ;)
|
ESCALADE clar pret mai bun :( asta doar cip pentru ca ddp este apropiat dar tot sub x5 designul exterior este peste x5 interior la fel la cel din poza ,escalade mai spatios + ca x5 este la final de cariera
ps daca ar fi sa aleg intre ele 2 clar escalade chiar daca consumul te indoaie + cred ca e mai sigur escalade |
Quote:
Prietene am si eu o intrebare. Ai avut ocazia sa mergi cu ambele masini de spui ca escalade este o gluma proasta???? Escalade-ul cu motor 7.5 nu stiu cum sa iti spun dar face la linie multe masini considerate ca fiind masini sport. Daca te referi la design....fiecare cu gusturile sale. Asa cum am mai spus votez pt escalade. |
Nu comparati o masina rafinata cu e x5 cu o garsoniera de lux cum e escalade.
Sunt curios cati din votanti le-au condus. |
Quote:
|
nu are sens aceasta comparatie....x5...e un SUV de lux...pe cand Esclade...e un ditamai camionu...Escalade se compara cu nissan patrol...pathfinder..alea lungi...hyundai terracan..etc...
|
Escalade-ul se incadreaza in clasa SUV-urilor, nu in cea off-road gen patrol, land cruiser,suburban, etc) adevarul insa este ca escalade-ul se situeaza undeva la granita dintre cele 2 clase
|
deci care e diferenta dintre lux si non lux ?
ce are X5-ul in plus care il face sa fie "de lux" ? |
La capitolul dotari ambele masini au aceleasi optiuni. V-as recomanda sa comentati doar aspectul masinii si sa nu va extindeti la detalii in necunostinta de cauza. Asa de curiozitate cate persoane au avut ocazia sa conduca sau macar sa calatoreasca in ambele masini???
|
Vladutzzz_sv nu te supara da cam te lauzi ca ai condus Escalade. eu am votat Escalade pt ca mie mi se pare mai frumos si e si mai puternic la un pret mai mic decat X5 desi consumu e mai ridicat, si nu sunt asa de multe in RO ca X5 care il vezi la fiecare colt de strada.
|
daca e sa ne uitam doar la aspectu masinii...tot X5 castiga...e luxury...si faina la exterior..desi a cam imbatranit modelu..acuma a aparut un face-lift la x5..
|
Aleg Esccalade pentru ca sunt in Romania...daca as fi in state as alege clar X5-ul...cam asa e treaba...Escalade-ul pentru noi este o masina exotica....lol-LINCON...in timp ce americanilor Esclade-ul li se pare ceva normal...iar X5-ul ceva prea tare...
Am mers cu X5,cu Escalade nu am mers...dar nu inteleg care ar fi fost faza daca as fi mers cu un Escalade...eu nu votez pentru ca ar avea vreun prieten de al meu sau din mai stiu eu ce cauza... In orice caz...Escalade-ul imi inspira mai mult lux...dar si mai multa taranie ca sa zic eu asa.. X5-ul imi inspira rafinament,tehnologie de prima clasa...dar este cam depasit cum mai zicea cineva... |
X5-ul depasit??? Cred ca glumitit, singurul lucru depasit la X5 e termenul pana la generatia viitoare.
In ceea ce priveste comparatia, aceasta e fortata la extrem, BMW X5 are ca rival principal din oferta americanilor pe Cadillac SRX, adica un SAV de lux comparabil ca dimensiuni, echipari si chiar performante. Escalade e un vapor de lux, in viziune americana, pe cand X5-ul e o masina sport cu abilitati de 4x4. Repet, cautati SRX-ul, e o masina foarte tare, cu motoare Northstar. |
X5 nu e masina sport,e o dovada cum poti sa iei o masina excelenta (Seria 5) si sa-ti bati joc de ea in mod grosolan.A nu se intelege ca am votat Cadillac-ul,care e la fel de penal,doar e SUV.
|
Race ai fi uimit ce grav fuge.
|
Pai cu monstrul ala sub capota,cred si eu.Plus ca pleaca de la o platforma tehnica foare buna.Dar care a fost facuta pentru un sedan sport,nu un camion.
|
Sasiul lui X5 nu pleaca de la seria 5, tin minte sigur asta.
|
Cand scriu acest post, lupta este stransa. 50%-50% voturi pentru fiecare masina.
Vladutzzz, din pacate nu am apucat sa intru nici in X5, nici in Escalade, dar am vazut cum se comporta Esclade pe sosea. In curbe se inclina de parca-i rollercoaster (deh, ce sa-i faci, suspensia e confortabila, dar tinuta de drum....). Orice depaseste 300 cai putere pentru mine momentan este prea suficient, deci nu ma incanta puterea mai mare al Escalade-ului. Mai vine si consumul in discutie. Masinile americane habar n-au ce-i aia economie sau eficienta, deci inca o bila neagra pentru Cady. Last but not least, designul. Recunosc - nu-mi plac masinile mari, consider ca sunt asemenea unor frigidere pe roti (mai ales Hummer), dar mie designul BMW mi-a placut mereu, iar masinile americane sunt proiectate fara gust (parerea mea, nu-mi sariti in cap va rog). Designul interior al Escalade lasa de dorit: este luxos, admitem asta, dar nu e deloc stilat. Ar mai fi si o problema cu fiabilitatea masinilor de peste ocean... dar ma lungesc prea mult. Concluzia: imi place mai mult X5, pentru ca mi se pare o masina mai bine echilibrata. |
Aici trebuie sa iti dau dreptate. Cele 2 masini sunt diferite cum am spus si la inceput, adresandu-se astfel unor persoane total diferite.
|
faza e ca americanii fac masini mai mari si mai late decat europenii pt ca ei nu au auzit de strazi inguste....
|
Deci ajungem la SRX vs X5 sau nu?
|
cum am mai scris intr un post anterior si cum am votat in opinia mea escalade e in avataj,am postat din nou pentru ca am stat in ambele masini le am turat bine x5 sigur era 4.8 is escalade nu mai stiu sigur si motorul suna mai mult decat bestial a si fiind voorba de confor nu se compara scaunele din x5 cu cele din escalade care sunt extrem de comfortabile ca niste fotoli de acasa pe cand cele din x5 sunt mai mici si cu sustinere laterala mai buna :) m am cam fatzait prin masinile alea dar nu am avut ocazia sa merg cu una sau ambele
|
Aleg X5, chiar daca nu prea poate ea fi numita masina de teren...:)
|
As alege x5-ul.
Sincer escalade-ul cum a zis si sebastian este o garsoniera de lux ... nu o masina eleganta ... ai de toate in ea ... e luxoasa ... dar ceea ce inteleg americanii prin rafinament lasa de dorit ... si SRX-ul, sincer imi place mai mult decat esacalade-ul la interior ... e mai rafinat. Si la comportament rutier imi prezinta mai mare incredere x5-ul ... nu am mers cu escalade ... dar x5-ul m-a impresionat. ce are in plus escalade-ul ... exotismul ... dar totusi ... cand ai masina in garaj in fiecare zi ... nu mai este exotica, devine obisnuita, si atunci conteaza doar cum te simti in ea.:rolleyes2 |
Am votat X5 pentru ca am vazut-o pe strada si am fost :love: ... Escalade-ul imi produce un :weirdface ... recunosc ca sunt foarte subiectiv, dar asta e ...
|
escale 100% :))insa x5 la interior iii da clasa
|
II da clasa la orice X5, mai putin la spatiu. Revin, comparam o masina sport cu una comfortabila.
|
sincer as fi incercat o alta abrordare al versusului mai repede X5 vs ML vs Tuareg (si/sau alte masini din clasa) si Escaladeul cu Navigator, Excursion, H2 sau unul din clasa respectiva ..... personal nu votez, si mai repede as inclina catre o alta comparatie a masinilor din clasele lor pentru ca asa mi se pare un pic dezechilibrata comparatzia.
|
Quote:
|
nu inteleg comparatia .. pe ce se bazeaza pe pret pe performatze pe consum .. pe LUX ?! ...
|
Comparatie fara sens. Nu potzi sa gasesti un argument pentru una inpotriva celeilalte
|
una mai frumoasa decat cealalta:lol:
|
Escalade e mult deasupra (parera mea:) e un suv care nu inseamna numai putere , ci si clasa si stil...si bineinteles faptu ca e mai robust ii creeaza o imagine superioara x5-ului...mi se pare masina ideala..
|
Acuma serios. Ce are Escaladeu mai bun ca si X5?
Styling - nu Motor - nu Interior - nu Consum - nu Fiabilitate - nu Calitate - nu Daca gasiti ceva sa ma anuntati si pe mine. |
Spatiu. Imi dai o bere GABIBYTE? Glumesc man.
|
Comparatie fara sens.....Nu votez
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:02. |
- Copyright 2026 4Tuning