![]() |
Cursa Indemanare 12 Martie
Ne-am hotarat, cu sprijinul ACR Dolj , sa dam primul start oficial pe 2006 tot la Craiova si tot cu o proba de indemanare. DAR de data aceasta este o cursa dedicata in special fetelor si participantelor de sex feminin, dar asta nu inseamna ca baietii nu vor fi bine primiti !
Momentan cateva detalii si voi reveni pe parcurs cu altele : - Soferitele vor venii de acasa decat cu permisul in buzunar si cu indemanarea , noi punem la dispozitie masinile, cu ajutorul Scolii de soferi "Lucian" din Craiova si a firmei Prestagent. - Ocupantele locului 1 vor primii o scolarizare pentru categoria A gratuit tot din partea Scolii de soferi "Lucian" din Craiova. - Baietii vor venii cu masinile personale si vor achita o taxa de participare. - Traseul oficial va fi publicat cu cel putin 3 zile inainte de data cursei sau la inscrierea oricarui participant/a. - Startul oficial va fi la ora 12:00 iar intre orele 10:00 si 12:00 participanti vor putea face cate o mansa de antrenament. - Grupele de participare vor fi stabilite in functie de lungimea masinilor ca si la etapele anterioara organizate de Ghost Racing Team : masini cu lungimea sub 4 metri si masini cu lungimi mai mari de 4 metri. - Evenimentul va fi monitorizat Jandarmerie si de firma de paza "Civitas PSG", firma cu experienta de peste 10 ani in domeniu dar speram ca spectatorii sa nu ne creeze probleme si sa fie pusi in situatia neplacuta de a pleca cu amenda in buzunar acasa. - Inscrierile se vor face INAINTEA cursei(valabil si pentru cei din afara orasului), urmand ca in ziua cursei sa nu se mai faca NICI O INSCRIERE!! Taxa de participare: - pentru fete gratuit. - 15 Ron pentru baietzi indiferent daca sunt din Craiova sau nu. - 5 Ron intrarea pe aeroport. E-mail de contact(preinscriere): [email protected] Nr. Tel.: 0741081624 Al3xius 0720068832 BoSsuL3TZ - Dorin AM SCRIS AICI CA LA CURSE OFICIALE IMI TOT STERGE ALA TOPICUL. |
Re: Cursa Indemanare 12 Martie
|
era de asteptat sa se intample asa....adica EL sa reactioneze in felul asta....ma rog....multa bafta cu cursa si ne vedem acolo!
|
mah...nu mai vad eu bine sau nu scrie unde se tine?
|
Se oftica ca nu face el prima cursa si deaia face asa.
Cursa se va tine la aeroport. |
Multumim pt. sprijin !
Cursa se va tine pe aeroport ! Speram sa fie vremea buna ...sau macar zapada calumea :D |
Felicitari pt initziativa de a face prima cursa pe 2006 , si chiar aici, aks ...
O singura chestie zic eu ca ar fi de bun augur si nu ati facut-o pana acum, dak tot organizati ocupati-va de organizare, nu mi se pare corect ca membrii GHOST RACING TEAM sa participe la o proba de indemanare pe care tot ei o concep...nu e fair play fatza de ceilalti participanti !!! PAREREA MEA !!! CU RESPEKT !!! |
Quote:
- Startul oficial va fi la ora 12:00 iar intre orele 10:00 si 12:00 participanti vor putea face cate o mansa de antrenament. |
Caut masina MICA sa ma bag cu ea duminica :) Astept oferte .... sau .... poate cu fiaturile de la Lucian...poate facem vreo manarie :twisted: :twisted:
|
ningeeeee , :) inseamna ca o sa avem un spectacol pe cinste. sper sa puna dale de beton pe margine, totusi e o cursa dedicata femeilor. sper sa iasa misto
|
Quote:
|
Ba..serios acum..imi dai ticariciu`? :D
|
Quote:
|
ilegala?? ce e aia?:rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2
|
Quote:
|
Mult succes baieti! Sa speram ca vremea va tine cu voi si de data asta!
|
Quote:
|
Intrebare De Baraj : Ce Protectie Asigurati La Spectatori In Afara De "jandarmii De La Citivas" . Ca Dupa Ultimu Incident Si Mai Ales Ca Ninge Ar Trebui Sa Va Ganditi La Ceva Mai Solid Decat O Bariera De Scobitori Ruginite!!!!
|
Crede`ma ca am intampinat o gramada de obstacole datorita acelui incident si o multime de intrebari de acest gen! :) O sa punem si cauciucuri pe margine(sa vedem cate reusim sa strangem) si incercam sa punem spectatorii in asa fel incat sa nu fie probleme !
P.S. Mersi Toto dar eu sunt tare pesimist in privinta vremii :( :) Later Edit : Din cauza vremii sigur nu vor fi foarte multi spectatori ca data trecuta deci sansele sa spectatorii sa intre pe pista, sa se catzere pe garduri sau sa se imbulzeasca la start scad. Oricum baietii de la CIVITAS e posibil sa vina cu blindata si cine nu e cuminte intra "in sedinta" :)) :)) :P |
Despre Citivas Nu Am Decat Cuvinte De Lauda Dar Sincer Sper Sa Iasa Super M Mai Ales Ca E Iarna Vreau Sa Iasa Un Spectacol Pe Cinste. Vreau Sa Pot Face Pozele Necesare Pt Concursul De Fotografie De A.a.f.r. Sincer Toata Speranta Mea E Ca Sa Va Iasa Un Show Cat Mai Misto Si Sincer Sper Sa Vina Cat Mai Multi La Prima Cursa A Craiovei Din Acest An (legala)
|
Quote:
|
Quote:
Nu crezi ca e cam putin fatza de cei din GHOST care concep traseul, il pot aranja si il pot face fiecare de 10 ori ??? Cum ziceam , mi se pare o chestie de fair play, nu e acelasi lucru ca la "liniutze". CU RESPEKT !!! |
Anunt Oficial Ghost!
Ne cerem scuze, dar datorita starii vremii suntem obligatzi sa amanam aceasta etapa cu o saptamana mai tarziu.. Asadar in loc de 12 martie, cursa se va tzine pe 19 martie 2006!
Iar in legatura cu ce a spus danny, cei din GHOST, chiar dak vor participa nu vor intra in clasament.. se vor da, doar de placere! ;) De maine vom imparti fluturasi, vom pune alte afise peste tot, vom face si un spot pe kiss ca sa afle toti ca s-a schimbat data! Din pacate ne-a incurcat foarte mult vremea, dar speram sa ne iasa bine si sa nu existe probleme.. Sa speram ca duminica nu ne va injura nimeni care nu a aflat si a facut un drum degeaba pana pe aeroport! :P |
Baaaa nu o mai amanati ma ca pana duminica se duce zapada!!
|
:(
jtiu.. dar sunt prea multe necunoscute.. sau mai bine zis erau.. sa speram ca vom avea multa caldura.. ;) si asfalt curat.. uscat!
|
Re: :(
Quote:
|
era mai marfa pe zapada!Parerea mea!
|
:)
da, asta dak era traseu pe zapada, cursa special gandita pt. asta.. sunt doua firme care-si pun masinile la bataie..si-tzi dai seama ca nu prea sunt de acord sa se intaple ceva.. dak vine o tipa shi nu prea jtie?.. ce facem dak intra in spectatori.. ?plus k este un frig afar de zile mari..
|
Duminica o sa fie super cald! dar... vremea e imprevizibila!
|
:D va fi buna ;) see u there!
|
dar de ce nu deschideti un thread la Curse Oficiale? sau a fost sters de un anume individ??
|
Au fost mai multe dar s-au sters,asta e.
|
cu cine tre sa vorbesc ca sa inscriu pe cineva la cursa???? o fata!!!
|
:)
2 Attachment(s)
persoane de contact:
bossul3tz id-ul de mess al3xius id-ul de mess dak este din craiova trebuie sa mearga la acr sa se inscrie.. pana sambata 18.03 la ora 13:00, iar dak este din afara orashului avetzi doua atachamente .. unul este pentru a-l completa fisa de inscriere si cel de-al doilea este regulamentul pe care va trebui sa-l cititzi ca sa nu avem discutzii inutile.. |
ce ne facem cu vremea asta nu vrea ea sa tina cu noi delok. sunt ceva persoane inscrise pana akum. dupa mansele de indemanare vor fi drifuri??
|
O sa fie vreme buna la cursa! Drifturi nu se vor face :(
|
new details
sa va facetzi copie dupa BULETIN SI PERMIS cand venitzi la inscriere.. INSCRIEREA SE FACE DOAR LA ACR, PANA PE DATA DE 18 martie ora 13:00.. dupa aceasta ora nu se mai fac deoarece se va face o sedintza cu totzi concurentzii pentru ultimele detalii finale.. nelamuriri..
dak tot mai avetzi nelamuriri sunatzi la 0720068832/0765490667 Dorin sau la 0741081624 Alex |
Atasez mai jos schitza cu traseul promisa de ceva timp si sper sa intelegeti ce e pe-acolo !
https://img462.imageshack.us/img462/8...nate8gx.th.jpg Sper astfel sa dispara discutiile ca cei de la Ghost au stiut traseul si bla bla....traseul a fost facut de 2 ori , odata cu un jeep si odata cu o masina mica la viteze mici pentru a se putea nota dimensiunile si pt. a ne da seama cam cum ne incadram ! Spor la treaba si nu uitati ca inscrierile se fac doar pana sambata! |
Traseul mai poate suferi mici modificari dar vor fi anuntate !
|
s-a facut o mica confuzie pe care abia acum am descoperit-o...
taxa de participare este 15 ron fara asigurarea individuala , deci 15 ron + 5 ron asigurarea => 20 ron taxa de participare pt baieti ! Ne cerem mii de scuze dar stresul, oboseala si neatentia cumulate isi fac efectul :) |
| All times are GMT +2. The time now is 20:04. |
- Copyright 2026 4Tuning