Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Fiat 500 Abarth by Karl Schnorr Kraftfahrzeuge - Pana la 200 CP (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/139885-fiat-500-abarth-by-karl-schnorr-kraftfahrzeuge-pana-200-cp.html)

boy_wonder 25-08-09 13:58

Fiat 500 Abarth by Karl Schnorr Kraftfahrzeuge - Pana la 200 CP

11 Attachment(s)
Fiat 500 Abarth by Karl Schnorr Kraftfahrzeuge - Pana la 200 CP

Noul Fiat 500 Abarth este momentan versiunea de top a gamei 500. Insa cei care vor mai mult decat cel mai puternic 500 de serie, pot apela acum la Karl Schnorr Kraftfahrzeuge. Atat aspectul, cat si performantele au avut de suferit de pe urma tunerului german...

Cele mai importante modificari au avut loc bineinteles sub capota, acolo unde germanii ofera doua nivelui de putere. In cazul Power Level I, motorul de 1.4 litri dezvolta 163 CP si 251 Nm. Adica pentru 950 euro primesti 28 CP si 45 Nm in plus. Cei care vor mai mult de atat au la dispoizitie si un Power Level II, ce crestea puterea maxima pana la 200 CP. Lista cu modificari include un ECU upgradat, o noua evacuare si un turbo mai mare. Pretul? Doar 5.050 euro..

In plus, 500-le Abarth a primit o suspensie mai joasa si sta acum pe jante OZ de 17 inci.

d4nu17 25-08-09 14:04

Re: Fiat 500 Abarth by Karl Schnorr Kraftfahrzeuge - Pana la 200 CP

foarte tari jantele...se potrivesc de minune.

crazyfornova 25-08-09 14:16

doar 5.050 COCO ????? akm ma duc la fiat si imi comand unul :X:X e super !!

Andrei Suzuki 25-08-09 14:18

Atat costa modificarea,nu masina cu totu.

country boy 25-08-09 14:42

cam multa putere pentru ceva asa de mic dar merita tot respectul cu toate ca a cam luat multi steroizi

http://www.fordvehicles.com/the2010m...erview/No68828

a3ds 25-08-09 15:21

Mi se pare o mizerie inutila la pretu' la care te ajunge dar sunt convins ca sunt oameni suficient de naivi sa dea bani pe toate tampeniile.

Ma bucur ca in Craiova nu am vazut nici un Abarth pana acum, e unul din putinele chestii pe care le apreciez la orasul meu.

SV25MBN 25-08-09 16:03

O putere mare pt o masina asa mica, dar depinde cat va rezista motorul cu noul turbo la acea putere.

micut_zu 25-08-09 16:13

200 de cai pe o masinuta asa mica , pff , torpila pe roti

Alex_D12 25-08-09 16:42

super puternica pt o buburuza asa mica..... foarte frumos realizat :):P

crazyfornova 25-08-09 16:52

aaa...numai gata....nu ma mai tenteaza :))))

Snowy 25-08-09 17:43

foarte tare masina am vazut una la hill climb si era dementiala

Marius_mym89 25-08-09 17:43

Quote:

Originally Posted by micut_zu (Post 2584768)

subscriu :evil::evil:

UNLORD 25-08-09 18:00

Quote:

Originally Posted by micut_zu (Post 2584768)

O torpila in roti! La puterea asta, fara un LSD macar, nu prea ai ce face cu 200 de hp, decat sa ii irosesti in torquesteer! Pretul mi se pare maricel pt a doua modificare! Masina e aratoasa la design cat de cat.

e30_eVG3n 25-08-09 18:07

200hp... WOW... Jantele si capacele oglinzilor pe rosu arata genial pe albul exteriorului;)

david_makaidj 25-08-09 20:02

frumoasa puternica...dar nu-s fan de sapuniere

pitic_wrc 25-08-09 20:11

o puterinca:))

DSG-u 25-08-09 22:02

Asta-i pa sufletu meu mini rachet, dar parca e prea mica tot Fiesta ST ramane flebetzea mea. Pana cand... vedem. :)

FloweRffs 25-08-09 22:03

ce haios e!

andreicln 26-08-09 00:29

Mircea Solcanu , te asteapta o noua masina sa o testezi :))))

shu.lee 26-08-09 01:06

absolut superba masinuta, extrem de frumos bodykitul de la abarth, si acum, 200 de cai !?
imi plac oz-urile da' mai frumoase si mai nimerite erau jantele celor de la abarth

pwr_bz 26-08-09 06:47

F.frumoasa masina si tot odata si puternica!

ROSSI 46 26-08-09 19:09

Quote:

Originally Posted by a3ds (Post 2584608)
Mi se pare o mizerie inutila la pretu' la care te ajunge dar sunt convins ca sunt oameni suficient de naivi sa dea bani pe toate tampeniile.

Ma bucur ca in Craiova nu am vazut nici un Abarth pana acum, e unul din putinele chestii pe care le apreciez la orasul meu.

De ce consideri ca este o miezerie? Argumenteaza cu ceva pertinent demn de varsta pe care o ai.Cine vrea sa dea banii pe masina asta nu are decat, asta nu insemna ca sunt naivi; verifica semnificatia acestui cuvant;).
As fi foarte multumit daca ai putea enumera 5 masini cu personalitate disponibile acum la aceasta ora pe piata, mie unul imi este greu sa gasesc masini care sa aiba shi personalitate.
Iar faza cu mandria vis-a-vis de orasul tau cum ca nu ai fi vazut nici un exeplar de 500 abarth , hai ca e prea de tot...acuma poate esti mandru de toti gusatii si burtosii cu bmw'uri inmatriculate in bulgaria...poate din cauza asta nu ai vazut un abarth ca unui taran ii sade bine intrun bmw de 1000 euro inmatriculat la bulgari nicidecum intrun abarth care din pacate nu este disponibil inca pentru piata din romania.
Hai Craiova!!!

a3ds 26-08-09 20:14

Personalitatea masinii, istoria masinii , astea mi se par cuvinte de samsar/dealer auto care incearca sa iti vanda o masina care nu puncteaza pe alte aspecte gen pret/performanta, practicalitate, fiabilitate si ii da inainte cu iordanu' : conduci istorie, coae, masina are personalitate, iti da satut social, o sa fii unic, bla bla bla bla.

De ce o consider o mizerie?Pentru ca spre deosebire de tine,si toti fanii ahtiati dupa o marca sau mai multe,realizez ca masina e o gramada de metal,plastic si cauciuc,produsa din ratiuni economice.
Ceea ce inseamna ca nu ma simt cu **** mare ca "frate am Abarth,sunt cunoscator" cand de fapt producatorul respectiv isi bate joc de cumparator cerand atatia bani pe nimic.

Ce avem bottom line ? O masina clasa mini cu 200 de cai supti dintr-un motor italienesc de 1.4 cu tractiune fata, fara lsd, cu o stabilitate de invidiat(realizezi sper ca pe curbe cutia aia de chibrituri cu ampatament si ecartamente de macheta Burago nu are nici o sansa), cu portbagaj inutilizabil,cu bord care pare desenat de un copil de 5 ani si schimbator urcat pe bord ca la dube de marfa/microbuze,motor inghesuit si cu centru de greutate inalt,forma de monovolum in stil C1,eu zic ca merita din plin 22 000 de euro sau cat costa respectiva varianta.

La partea cu frumoasa,asta tine de gusturi,ce ti se pare tie urat mie mi se poate parea frumos si invers,nu are sens se dezbatem, personal mi se pare masina de femei si de poponari Fiat 500 daca tot ai mentionat personalitatea respectivului cotet extraordinar de urat imho.

Despre ultima parte cu "mandria", cred ca nu ai remarcat autoironia dar deh, nu e asa usor pentru unii.

ROSSI 46 26-08-09 20:45

Quote:

Originally Posted by a3ds (Post 2588111)
Personalitatea masinii, istoria masinii , astea mi se par cuvinte de samsar/dealer auto care incearca sa iti vanda o masina care nu puncteaza pe alte aspecte gen pret/performanta, practicalitate, fiabilitate si ii da inainte cu iordanu' : conduci istorie, coae, masina are personalitate, iti da satut social, o sa fii unic, bla bla bla bla.

De ce o consider o mizerie?Pentru ca spre deosebire de tine,si toti fanii ahtiati dupa o marca sau mai multe,realizez ca masina e o gramada de metal,plastic si cauciuc,produsa din ratiuni economice.
Ceea ce inseamna ca nu ma simt cu **** mare ca "frate am Abarth,sunt cunoscator" cand de fapt producatorul respectiv isi bate joc de cumparator cerand atatia bani pe nimic.

Ce avem bottom line ? O masina clasa mini cu 200 de cai supti dintr-un motor italienesc de 1.4 cu tractiune fata, fara lsd, cu o stabilitate de invidiat(realizezi sper ca pe curbe cutia aia de chibrituri cu ampatament si ecartamente de macheta Burago nu are nici o sansa), cu portbagaj inutilizabil,cu bord care pare desenat de un copil de 5 ani si schimbator urcat pe bord ca la dube de marfa/microbuze,motor inghesuit si cu centru de greutate inalt,forma de monovolum in stil C1,eu zic ca merita din plin 22 000 de euro sau cat costa respectiva varianta.

La partea cu frumoasa,asta tine de gusturi,ce ti se pare tie urat mie mi se poate parea frumos si invers,nu are sens se dezbatem, personal mi se pare masina de femei si de poponari Fiat 500 daca tot ai mentionat personalitatea respectivului cotet extraordinar de urat imho.

Despre ultima parte cu "mandria", cred ca nu ai remarcat autoironia dar deh, nu e asa usor pentru unii.

ok! frumos...DAR! dincolo de gramada de fiare si tot tacamu , vrei nu vrei masina chiar este o extensie a personalitatii pe care o avem sau nu...si sincer sa fiu am o asa mare admiratie fata de mercedes shi bmw & audi incat am ajuns aproape sa le urasc vazandu-le la toti parvenitii si neavenitii care le au din varii motive, nicidecum din motiv de ingiderie samd, ci doar ptr. ca am cu ce mhaaa sau mort copt tot am facut pe dracu in patru shi mi-am luat ; e el de la bulgari shi are 20 de ani dar am bmw'u? am! cum dracu...ideea era ca intradevar e mare pretul de 22.000, bani cu care ti-ai putea achizitiona masini mult mai tari la second hand dar cu care ma indoiesc ca ai atrage atatea priviri.Dpdv practic as opta absolut ptr o masina de clasa mult mai mare dar masinuta asta fiat 500 are un target bine definit, este comica ,haioasa, tinereasca, te face fericit si cum ami vrei tu...iar toate astea vin cu un pret... ma indoiesc ca intrun gti ai vreo stare emotionala din gama asta tinereasca de sentimente daca imi permiti comparatia.
Sunt o gramada de posesori de M,AMG,S...si asta nu-i face cunoscatori, daca detii nu inseamna ca si stii.
la noi e prost inteles fenomenul cu : spune-mi ce masina ai ca sa-ti zic cine esti , si intradevar gusturile nu se discuta dar se cultiva

All times are GMT +2. The time now is 21:25.

- Copyright 2026 4Tuning