![]() |
Nissan 200SX S14 - RLU Drift Team
4 Attachment(s)
Salutare tuturor. Imi face o deosebita placere sa fac publica achizitionarea unui Nissan 200SX, model S14, echipat cu binecunoscutul motor SR20DET, care va servi drept punct de plecare in construirea probabil a primei masini de drift in adevaratul sens al cuvantului din Moldova.
Masina va primi un upgrade pe parte de motor, obiectivul initial fixat fiind acela de aprox 280CP la roata - aici vom include evacuarea, admisia, turbo, alimentarea cu benzina, toate vor suferi modificari. Pe parte de tren de rulare, va fi instalata o suspensie reglabila si alte lucruri necesare mersului sideways. Partea estetica va fi tratata corespunzator, fiind vorba aici cel putin de o revopsire integrala. Interiorul va fi "dezbracat" fara inhibitii pentru a face loc unui rollcage, acesta fiind ultimul punct din proiect. Timpul alocat acestui proiect este de aprox 6 luni din momentul de fata, destinatia finala a masinii fiind participarea ca echipa in campionatul national de drift din anul viitor, sub numele de RLU Drift Team, denumire sugestiv intitulata dupa numele "coechipierului" pe care echipa il asteapta cu bratele deschise. Pentru inceput, cateva poze ale masinii in cauza, precum si primul upgrade din lista. Urati-ne succes pentru ca vom avea nevoie. Orice ajutor sau sfat este binevenit. Cu stima, Dragos |
Re: Nissan 200SX S14 - RLU Drift Team
te salut ! sa ai spor la treaba si sa iasa asa cum iti doresti ! o surpriza placuta de la tine. nu ma asteptam sa treci pe japoneze, si mai ales la sectiunea drift ! dar e bine sa mai schimbi domeniile cateodata.
|
Salut, Fani, si multumesc de incurajari. Din pacate lumea curselor de 402m mi-a lasat un gust amar, Kadettul Turbo devenise inutil, iar anumite probleme m-au fortat si mai mult si l-am vandut. Acum lucrurile intra pe un fagas normal sau cel putin asa mi se pare mie, asa ca ne reprofilam si mergem pe ideea driftului.
|
Super masina! sa o stapanesti sanatos si fara incidente! isteata achizitie :)
|
Sunt convins ca o sa uiti cu totul de 402 cand o sa fii in masina,in limitare,sideways,cu o groaza de fum iesind din cauciucuri. Succes la proiect,si multa bafta in campionat la anul. Keep us updated with lots of pics :D DORIFTO!
|
UUUUUUUUUUUUU ce masina ''NASPA'':p
|
frumoasa masina;)tot neagra o vei lasa?o inmatriculezi?
|
masina are RAR-ul facut, este euro2 in acte, se va inmatricula pana la finalizarea proiectului.
|
f tare dragos....dar nu te unfla in pene totusi, ca nu va fi singura masina drift-spec din moldova, cu atat mai putin singurul nissan....:-P...in alta ordine de idei, felicitari...si ne vedem in competitii...
|
Felicitari pentru achizitie.
E clar ce o sa iasa din ea daca-ti pui capul :))) Ne batem in Nissan-uri,din ce in ce mai multe :))) M-am pricopsit si eu cu un 300 zx la schimb cu s2-ul.. In schimb vad ca la toate e treaba multa :))) |
4 Attachment(s)
Si am inceput sa culegem piesele...am aruncat ceea ce nu a trebuit...am gasit si posibile roti de show and shine...am strans si vreo 11 roti pana acuma ( jante si anvelope ) cu care ne vom antrena...si ne-am apucat usor-usor de treaba...sub deviza "drumul nu-i lung da-i lat", va prezint primele poze din procesul in desfasurare...
|
ca o parere personala , rotile alea .. no me gusta :) fmic e exact ce ii trebuia! keep up the good work
|
Nu uita ca am ce iti trebuie pentru putere mai mare:D:D:D
Multa bafta in continuare!!! |
2 Attachment(s)
Hehe :D Uite cateva poze pt. inspiratie,in caz ca este nevoie ;) Succes in continuare! De fapt,poti sa dai o geana aici : http://www.jdmuniverse.com/forums/ni...pics-only.html
|
....mda ...deci fara aer conditionat...dar daca iti bagi cate un jet de nos din cand in cand in "cokpit";)) se racoreste situatia..ce frumos era in Berceni pe elvator cu chestia asta..hmm
...apropo cam murdar la dvs la pravalie...domnu sef:d |
Intercooler-ul este mult prea mare pentru setup-ul tau.....vei avea un lag foarte mare....
Eu cu un intercooler similar turbina stock facea boost pe la 4000 rpm....... Eu mi-am schimbat intercooler-ul cu unul mai mic..... |
Nu ma intereseaza lagul, pentru ca oricum o sa stau mai tot timpul in plafonare...ma intereseaza sa se raceasca aerul cand o sa driftuiesc incet,incet...:)
|
eu zic ca e ok ic-u acelasi il am si io si mergeam cu t25 si facea 1 bar sub 4000 este normal sa ai un pic de lag fata de cel stock dar la drift conteaza foarte mult racirea .......
|
Felicitari pentru achizitie , vad ca se ridica si Moldova :) incet , incet! te astept la training la Piatra Neamt ;) BAKAL stie ( valabil si pt el si pentru doritori)
Spor la modificari! Asteptam sa o vedem in actiune si la competitii ! |
E frumos sa vezi cum apar japonezele in tara...e si mai frumos sa vezi cum se ridica Moldova, cum apar proiecte noi, interesante! Succes!!!
|
Bai nene se mai munceste la masina asta..sau nu..pai mai uit zilnic asa aiurea..
...de daca nu e Kadett:P haha |
se munceste asiduu...dar asteptam pieseleeeeee
am cam terminat cu munca de jos: curatat, spalat, antifonat...trecem la lucruri serioase de saptamana viitoare... azi e ziua mea...va rog macar azi sa-mi ziceti Tengoku...:))))))))) |
Hai La multi Ani !!! Sa iti mearga masina ceas :)) dar nu cu cuc
|
LA MULTI ANI !
|
Quote:
Aha...atunci e bine...sa sti ca pozele pe site sunt gratis:)...ca doar nu vrei sa bag benzina pana la Bacau ca sa vad ce faci acolo:)) ..La multi ani..santate si....implinire sufleteasca...sti tu..ce vreau sa zic ESTI NASCUT IN ACEIASI ZI CU TATA!!!!!!!!!!!Vorbesc serios!! UGA |
Multumesc sef de urari...
La inceputuri, cand abia cochetam cu ideea driftului, vorbeam pe internet cu un posesor de Nissan SIL80, de 670CP, si il intrebam, in virtutea vechii mele pasiuni, cea de 402m : " Is a good drift car able to race in a drag race? ". Stiti ce mi-a zis: " No." Si l-am intrebat de ce. Raspunsul lui a fost pe cat se poate de simpatic: " Because good cars don't go straight forward, they go sideways ". Hai ca ne apropiem de realitate. Saptamana viitoare vine suspensia Cusco reglabila si fata de S14a. Cumpar bara de S14a stock (din care sa tai ) sau ceva care sa se potriveasca cu intercoolerul meu actual. |
Quote:
2*1,75/...vin si eu cu jumate din suma:)) UGA |
bafta ;)
|
Quote:
|
prima poza sucks si nu se potrivesc deloc cu masina ... vezi zice si alta lume :P
|
Quote:
UGA |
are acum stage 3 jupan ... dar la stage 4 cand sa ii scriu eprom-ul... are un bug dracul si nu ma lasa....
|
3 Attachment(s)
In loc sa fiu la Cluj, uite ce fac...
Imi pare rau ca m-am apucat prea tarziu de treaba asta...ca si multe altele...dar recuperez eu, cel putin asa sper... Peste 1 sapt eu vreau sa merg pe strada, cu masina asta, chiar daca nu o sa fie 100% de drift...nu o sa aiba bodykit si rollcage, si puterea va fi limitata deocamdata...softul e pe drum... Masina este inmatriculata...si nu, pe prietena mea nu o cheama Lili, asa a venit la rand... |
Quote:
desi in litere romane L=50....deci 101:) ma plictiseam acum...sunt obosit,d'astea...oricum abia astept sa o vad in carne si oase... |
Felicitari domn sef Tendoku ! Frumoasa foc Lily asta a dvs ! Sa o stapaniti sanatos sideways !
|
2 Attachment(s)
Cam asta-i...multe lucruri nu se mai leaga in ultima vreme, greu cu piesele, greu cu seriozitatea oamenilor...o poza din salonul de infrumusetare, in asteptarea coilovers-urilor, pe o suspensie de tip Koni welded-shock absorber...:)...
Am terminat aseara galeria de evacuare, creatie proprie in versuri pe 76mm... Mai e putin. Imaginea 1: Vopsitor la orizontala. Imaginea 2: Nissan Silvia Off-road edition |
2 Attachment(s)
Si inca un pas spre final...offf
|
salutare ! pe usile fata va avea aceeasi inscriptionare ca cea albastra ? ;) te-ai miscat bine cu lucrarea. spor la treaba in continuare !
|
masina va avea logoul echipei inscriptionat pe laterale, cat si numele unor firme din sfera apropiata, cum ar fi cea la care lucrez, cea a parintilor mei, etc...surpriza va fi inscriptionarea portbagajului cu cea mai tare adresa de web, in sprijinul relatiei bune cu legea...dar toate la momentul lor.
|
Da shii cu tevili astia mai ......ouf doamni cried ca sant di la soba lu mamaitza......iar sta iarna asta far di caldura!!!!!
Super tare Dragos ma bucur sa vad ca evoluezi intr-un ritm foarte alert!!!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 23:13. |
- Copyright 2026 4Tuning