![]() |
Viitoarea masina!(de serviciu) Va place?
1 Attachment(s)
Lamborghini Diablo VT
Aceasta masina va fi adusa in showroom prin luna octombrie(in ce showroom nu pot sa va spun pentru ca inca nu a fost facut). Este de vanzare la pretul de 115.000 euro.Se vor produce si pe comanda la diferite preturi in functie de cererea clientului.Doritorii pot sa ma contacteze. Stiu ca ceea ce am scris mai sus suna a reclama(si intr-un fel este) dar aceasta va fi masina pe care o voi conduce pentru cateva saptamani sau chiar mai mult.... Si acum pozele ca sa nu va mai tin pe jar..... |
3 Attachment(s)
alte poze
|
3 Attachment(s)
alte poze
|
2 Attachment(s)
in incheiere
|
s-a termenat cu smecheria... :) as vrea sa fiu primu` care-l pozeaza :) bv indianule bv bv bv nush ce sa zic
|
frate, esti un norocos, super masina
te bagi la o liniuta ? :lol: :lol: :lol: |
indianule... unde lucri?
|
vreau si eu serviciu ca al tau :) !!!!!
|
Auzi toate k toate... dar am si eu o intrebare pt tine.... ce draq ai mai pus intrebarea: dak ne place sau nu?? :lol: :lol: La misto nu :twisted: :twisted: ? :P :P
Aaaa... cand ma dai si pe mine o tura?? Hai ca am fost primul care te-am rugat :P ... asa ca ceilalti pot sa stea la coada interminabila care se va face dak o sa vrei sa ne plimbi nitel.... :D :D |
As cumpara si eu vreo 2 diablo-uri numai ca nu am bani :) . Accepti cumva o caruta de garoafe rosii si o Stella ? :)
Bafta cu ea si ai grija la gropi :) |
haha, e unu care moare de invidie si a votat nu :)
|
asta vroiam si eu sa intreb ma mancavash` ochii care pana mea a votat nu ? :) unu care isi baga unghia in gat acum :)
|
Asa e, m-ati prins. Mare smecherie. Cum sa-mi placa daca nu-mi permit nici macar sa visez la asa ceva.
+k intrebarea era RETORICA. Cel putin eu asa am inteles. Poate ma insel...niciodata :P |
indianule: ce mama dreacu sa mai zic............ NO COMMENT!!
|
...ma inscriu si eu la o tura ...si vreau si eu servici k al tau ..sa imi dea si mie macar un golf ceva!! :peace:
|
V-am spus:se va deschide un showroom lambo(la care voi fi coproprietar)....se vor vinde aceste masini la preturi de ~115.000 euro.....
Sa speram ca pana in octombrie va fi gata(deocamdata se lucreaza la contractul cu firma canadiana care va livra masinile).....din luna august se pot prelua comenzi!!! |
2 oameni norocosi ma frate... indianu` o sa conduca un lamborghini diablo vt :) , si zetemte care a fost plimbat de o slaba supra la doar 950 de cp :)... putem spune ca am intalnit si romani fericiti :) .. opaa....
de curiozitate ... cine e al doilea care a votat NU? :) sha a zis clar de ce a votat :) insa care-i al doilea... :P |
Indianule, o intrebare mai cu picioarele pe pamant: Diablo VT respecta euro3? Sunt inmatriculabile?
Firma Canadiana le aduce de peste ocean sau de unde? Si nu in ultimul rand, ce versiune de VT aduceti? Ca din 91 pana in 99 au fost 3 sau 4 serii limitate de Viscous Traction... Dupa pret as zice productie '95 sau mai vechi... |
Ehhh...Indianule, ce pot sa zic e ca o sa te doara direct in p**a de cate femei o sa ai...Deja tre' sa te pregatesti sa le dezlipesti cu ranga de masina. Iar daca vii cu ea la legale, s-a terminat cu jmecheria rau de tot. Muama, deci m-ai intaratat, sa vezi de nu trag tare acum si dupa licenta ma angajez la Maserati, am o cunostinta acolo, invat si italiana numa' pt asta...Eu zic sa incepi sa vinzi niste bilete, o sa fie ingramadeala pe masina ta. :wink: :D
|
indianule, cand vi pe la cluj cu mashina? :roll: :lol: sau poate vin yo pe 10 la bucale :wink:
|
evlSant0s : 3 oameni norocosi.............. si eu !!
o sa fie si eu actionar la show-roomul ala Lambo....... asta e , shit happends!! inca ceva: cine sunt aia 3 care au votat pt nu, in afara de SHA pe care l-am inteles perfect. |
PAi poate ceilalti 3 au aceleasi motive ca SHA...
|
Sau poate avem cativa maniaci Ferrari pe forum si avand in vedere rivalitatea dintre Maranello si Sant'Agata... s-au gandit sa compenseze cu niste voturi negative faptu' ca un fabricant de tractoare ii cam bate la cwr ;)
|
Re:
Quote:
Normal ca sunt inmatriculabile.Sa speram ca pana in octombrie va fi gata ca sa pot sa va invit la showroom. |
si la un drive test ar fi frumos daca ne-ai invita ... nu cred ca s-ar supara nimeni :) :D
|
VREM SI NOI SERVICI CA AL TAU! ca bani de masina din aia ... poate dc gasim vre-un milionar pe strada cu servieta plina de bani sa ii dam in cap ca altfel dreeeam, dream, dream, dream!!!
|
Re:
Quote:
trust me!! un elicopter dinala privat, cu 3 locuri, e mai ieftin dacat masina aia care o sa o aduca indianu........... ala e cam 80.000-90.000 euro nou, cu full options.......... lolzaaaaaaaaaaaaaaaaaa :twisted: :twisted: :twisted: |
Unde naiba leasingul asta pe 20 de ani? Arata-mi si mie un site ceva, chiar sunt curios...Totusi la masini nu cred sa se poata asa ceva. Pai asa ma bag si eu la un Skyline, e totusi 80.000$ si nu-mi permit altfel.
|
bogdane.......... era o gluma!!
trebuiea sa te prinzi inainte sa postezi............. :) oricum, cred k daca s-ar face un asemenea sistem ai fi primul pe lista lolza :) oricum, faza cu elicopterul e pe bune!! |
hmmm yo tot la ACE lucru... fucked up! amcat fac mishto de shefi :lol:
|
Salutare nenicilor, de mult nu am mai fost pe aici si acum din intamplare am vazut ce o sa aduca indianu pe la noi. Tot ce pot sa zic este bravo nene, macar sa le vedem si noi la showroom daca nu le conducem.
|
Bravo Indianule, esti un om destept care stie ce sa aduca, macar stiu ca sunt unii care asteapta sa le cumpere si unii care asteapta sa le vada.
|
Ehh, ca masina de serviciu pt orash tot mai bun e un Tico :P :P :lol: :lol: :lol:
|
Parerea mea
Un pic ca \"spatiala\" masina dar interiorul si motorul sunt de nota 10
|
Re:
Scuze de intrebare..dar cred ca nu am inteles bine...aia e masina ta?? :shock: sau o sa fie masina ta?SUper masina...no comment e putin spus...Fain... :( vreau si eu...
|
Eu am o vorba:
Daca as avea bani pentru un Ferrari NOU ... CU SIGURANTA imi voi cumpara un Lamborghini la SH! |
Re:
Quote:
|
presupun ca lamborghini-ul e doar asa ... sa inveti gropile din bucuresti... urmeaza sa-ti vina un avion care sa decoleze de la tine de pe balcon sa te duca la \"serviciul tau minune\" :D :D :D
Multa bafta ... daca n-ai 10 paznici pe langa el degeaba :D la cum e bucurestiul asta ... dupa ce l-ai parcat la nici doua minute gasesti alarma pe jos si un biletel pe care scrie: \"nu avem nevoie de alarma la ea, dar iti multumim ca te-ai gandit la siguranta noastra\" :D :D :D |
Asta imi aduce aminte de o povestioara...cica se facea ca niste cretini de-a dreptul prosti au furat acum ceva timp masina lu' Nicu Gheara, parca un mertzan...dupa ce a vazut Gheara ca i-a disparut masina, a dat sfoara in lumea interlopa si dupa putin timp si-a gasit mashina frumos exact unde a lasat-o, cu plinul facut, cuminte in parcare...Nush daca e reala, mi-a spus-o cineva...asa ca Indianule, fa-te Nicu Gheara daca nu vrei sa ti-o salte astia... :P :P :lol: :lol:
|
e adevarata :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:24. |
- Copyright 2026 4Tuning