![]() |
Noul Ford Focus RS "chipuit" de GGR
1 Attachment(s)
Noul Ford Focus RS "chipuit" de GGR
O fi avand noul Ford Focus RS "doar" 300 cai putere si 440 Nm, insa este doar o chestiune de timp pana ce va avea si mai mult. De fapt era, caci prima modificare a si sosit. De acest lucru sunt responsabili cei de la Graham Goode Racing (GGR). Prin simpla reprogramare a ECU, britanicii au reusit sa stoarca inca 40 Cai putere si 98 Nm. Rezultatul? Motorul 2.5 Turbo in cinci cilindri dezvolta acum 340 cai putere si 538 Nm! Pretul modificarii este de 435 lire sterline si vine cu o garantie de 12 luni / 30.000 mile. |
Re: Noul Ford Focus RS "chipuit" de GGR
splendide date...interesant daca gestioneaza complet noua putere (respectiv cuplu).
|
Impresionanta puterea ..:>...dar,tuning doar la motor ? ma asteptam sa vad si poze cu masina
|
Am spus eu ca britanicii stiu cate ceva despre masini mai ales cand vine vorba de ford, modelele speciale.
|
Focus RS e un hot-hatch superb, nu ai multe de imbunatatit vizual, mai multa agresivitate poate strica.Eventual, daca as avea unul l-as apropia ca aspect de modelul WRC, ceva gen model a la Miko Hirvonen.
Interesant ar fi iarasi ce plus de performanta se estimeaza. |
oricum si un Focus RS standard e deajuns si din punct de vedere al performantelor si estetic (o masina de WRC transformata in una de strada) cam mult cuplu doar pe puntea fata ...
|
da cam mult.. il intrece si pe cel a tatei, o Toyota Hilux :|
|
mie imi place exact asa cum arata el ..nu cred ca as mai pune ceva la exterior...oricum sa revenim la modificarile aduse....impresionant cuplul dezvoltat
|
cam mult cuplu si caluti pentru un FWD :-P
|
Bun pretul pt cei 40 de caluti si aproape 100Nm
|
Daca Fordul ST si RS sunt pe gustul meu ... acesta dc nu ar fi ?? :D
|
Quote:
|
mai tare ca TT RS-ul :P
|
va puneti problema daca are autoblocant pe fata? :)
|
mare pacat ca nu are tractiune integrala !!!
|
cam mult cuplu pe fata !masina asta nu mai ia sigur curbe!:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:39. |
- Copyright 2026 4Tuning