![]() |
Foto spion - Noul Ford Mondeo
4 Attachment(s)
Primele fotografii spion ale noului Ford Mondeo, si o fotografie realizata pe computer.
|
Woauiiii!!!
Du-te ma...asta-i Ford?du-te ma...prea klumea...mare tare de tot diferenta fata de Mondeo-ul actual...da' tot parca e prea hot pt un Mondeo...parca are totusi oleac' de Lexus in el...
|
Re: Woauiiii!!!
Quote:
io as paria ca e ford pe orice. daca te-ai uita atent inainte sa vorbesti... |
Re: Woauiiii!!!
Quote:
|
Re: Foto spion - Noul Ford Mondeo
Din Poza Asta...nu Prea imi dau seama Cam Cum O Sa Arate In Final Noul Mondeo! si Asa..o Sa Mai Sufere Schimbari! Sigur!
Poti Sa Zici Ca Are 4 Rotzi... |
Seama mult cu conceptul Ford Iosis.S-a vb in presa si la tv ca Ford Iosis prefidureaza viitorul Ford Mondeo.Vad ca nu s-au inselat
|
daca va iesi cum e in ultima poza...as ramane fara cuvinte... belea rau.... dar sa-l vedem lansat ca sa ne putem exprima
|
e diferenta mare intre vechiul mondeo si asta.e mai frumos k un passat.sa speram ca varianta finala nu va fi prea diferita...
|
Prea smecher nene....
|
adevaru' e k nu prea seamana cu actualul mondeo, putzine asemanari. acum depinde d pretz, dak nu sare d 25k o sa aiba succes mare
|
Maaaa...eu nu ziceam ca nu-i Ford...doar ziceam ca e mult diferit de actualul Mondeo...
|
Wow.....arata super de tot...!!!
Era cam dus vechiul Mondeo...asta e o super masina.. :D |
oare cat o costa?:D
|
date tehnice ... cost ceva ...a aflat cineva !?
|
Superba masinutza,dak o vor scoate asa sigur va avea succes.Diferentza e foarte mare de modelul precedent si sigur va avea succes.Imi placea si vechiul model,in fiecare zi vad unul argintiu,cromat peste tot kre arata superb dar nu se compara cu ce va iesi pe piata.
|
cand intrebati de pret trebuie sa va dati seama ca este un predecesor al vechiului model ...deci rezulta ca ....pretul va fi in mare ...la fel aproximativ ...deci cam cat este si acuma un ford mondeo nou ....
motorul de ford lasa de dorit ...din cauza asta nu prea se omoara lumea dupa ele ... |
hmm ... din imagini spion nu prea iti poti da seama exact de cum v-a arata modelul de serie ... s-a mai intamplat sa gresim si sa zicem ca nu va arata bine .. si sa ne inselam ..
oricum ... mie in general imi plac fordurile ... si zis ca va arata bine .. |
WOW !! asta da mondeo ... astept sa vad ce o sa vina in materie de motoare :)
|
Frumos!....avand in vedere ca majoritatea masinilor incep sa aibe lini ale caroseriei, faruri, stopuri asemanatoare....vine si fordul cu un model nou, care tinde spre viitor!!!....cu un aspect atragator...ramane de vazut motorul:)
|
Vor face furori cu noul Mondeo, baietii de la Ford. Au dat lovitura. Vreau si eu unul... acum depinde de pret. daca e sub passat (1-2000 euro mai eftin decat Passat cu acelasi echipament) cu siguranta aleg Ford.
|
Si actualul Mondeo este mai frumos decat Passatul (penultimul model) , iar despre motoarele de Ford , sil cred ca te inseli , ai mei au avut numai Ford si nu au avut nici o problema
|
asta e OZN , abia astept sa l vad lansat !!! nota 10 ;)
|
Intradevar arata altfel decat celelalte ford-uri mondeo dar parca acum copiaza prea mult din alte masini!
|
LOL asa ziceti oare despre tot ce e reusit ? Copiaza ceva...normal ca se inspira doar Ford Motor Company si inca vreo 3-4 firme detin tot ce inseamna productie auto ... ce dracu...
|
Quote:
Inteleg ca iti place ford-ul ca firma , da hai sa lasam lumea sa zica ce crede! |
Frumusel Fordul.Daca o sa arate asa in varianta finala atunci este incontestabil mai frumos decat Vw Passat.Cum s-a mai discutat,daca va fi si mai ieftin atunci o sa fie un succes garantat.Vom trai si vom vedea.
|
Am un Mondeo si sant foarte multumit de el,dotarile standart la care iasa pe poarta fabrici sant net superioare la passat de exemplu,8 air-bag,clima,geamuri electrice,inchidere la telecomanda ,jante pe 16,....toate sant minimul de echipare la varianta cea mai ieftena, si apropo .....un prieten are passat si a trebuit sa-i schimbe cureaua de distributie la 110000 mi km si a costat in jur de 900 de euro in germania(stam in germania)la ford cureaua de transmisie e pe lant,a trebuit sa schimb etrierul pe spate si a costat 120 euro,cat e unul de passat sant convins ca mult mai mult. Am avut multe masini pana acum si nu urmaresc decat sa ma deplasez repede , comod ,ieften ceea ce face si Mondeo ,chiar am devenit fan mondeo
|
Sefii, eu am passat din 2004 si nu ma plang. Costurile sunt pe daracu 900 euro. Poate in Germanai, dar noi locuim in Ro. Asha ca, compari mashina Nemtzeasca cu una Americana? Ce ai alege? Mondeo Sau Passat? Care este mai de kalitate? Care e mai nervos? Am avut Galaxy si Vw Sharan. Sunt aceleasi motoare, dar suspensii diferite. Sharanul pot sa spun ca e mai rigid, eu zic k Galaxy e singura mashina Ford care intrece Vw!
|
Si Mondeo tot in Germania se fabrica, deci mare diferenta intre calitatea asamblarii nu prea exista...
|
ce mortala ii poza realizata pe computer.daca asa o sa arate ii super
|
da ma e noul MONDEO ! l-au aratat la TOPGEAR si are o gramada de "jucarii" pe el ( oglinzi cu camera video incorporata etc.)
|
1 Attachment(s)
forma finala
|
foarte misto: linii sportive, masiva... raman fan ford!
|
Arata bine. Problema este ca multi producatori de masini neglijeaza dinamica masinii. Fac masina mai mare, mai frumoasa, mai spatioasa dar merge aproape la fel cum mergea si modelul precedent chiar daca este o diferenta de minim 3-4 ani intre ele. Ford nu este o firma oarecare si consider ca trebuiau sa vina cu inovatii la partea tehnica.
|
mie in forma asta finala sincer sa fiu nu prea imi plac farurule spare ...
dau prea mult a peugeot |
ce bine ca s-a renuntat la forma aceea greoaie ce o are acum mondeo,in sfarsit unul mai dinamic
|
f misto.. imi plcae...dar are si ceva ciudat la el nush..poate e prea mare si rotile mici nush..e ceva ce nu e la locul lui dar in mare e misto
|
In sfarsit s-au gandit sa-i confere putina personalitate Mondeo-ului.
Arata foarte bine din toate unghiurile. Daca ar fi sa gasim nod in papura, farurile seamana si cu Peugeot, si cu Saab... dar designul masinilor s-a plafonat de ceva vreme, si sa fim seriosi, e vorba de stopuri, ce D-zeu... |
E frumos , aduce putin cu S-MAX linia spatelui si un pic la stopuri .
|
imi place masinuta..incerc sa afu si niste date tehnice
[IMG]http://www.******************/articole/ford_mondeo_2007/images/ford_mondeo2007_5.jpg[/IMG] http://members.lycos.nl/pliske/plaat...deo%202007.jpg |
| All times are GMT +2. The time now is 14:30. |
- Copyright 2026 4Tuning