![]() |
Sierra portocalie
2 Attachment(s)
Dupa cum puteti vedea am castigat un concurs sponsorizat de Klar http://www.klar.ro/proaspat_vopsit?page=10 :D
Sunt nehotarat in privinta culorii.As vrea sa vad daca-i sta bine Sarei in portocaliul de la Focus ST:D. Sunt deschis si pentru alte culori dar aceasta ar fi preferata mea(si albul perlat cum este acum masina). La portocaliu jantele sa fie albe. Va multumesc |
Re: Sierra portocalie
Sfat: In primul rand ELIMINA pleopele si chestia aceea de sub faruri...
|
Pleoapele sunt scoase.Nu se baga nimeni sa o coloreze in portocaliu?
|
1 Attachment(s)
uite-ti si portocala :) :D
|
1 Attachment(s)
Urata cu spume:sad:
Nu incearca nimeni portocaliul de la focus ST?(adica asta,maine plec la Bucuresti sa duc masina la vopsit si inca nu stiu ce culoarea sa o fac:cry:) |
1 Attachment(s)
Incearca cineva un alb polar de la S klasse????:D
|
verde Bacardi Breezer :)
|
ce culoare ai vopsito ?
|
Masina este la vopsit,am lasat vopsitorul sa faca ce vrea ca el oricum stie mai bine ca mine ce se portiveste masinii.
|
si cum a iesit .. ? poze ceva ?:D ..ne-ai facut curiosi :P
|
Saptamana viitoare iese de la vopsit ,voi pune si poze.
|
a venit si saptamana viitoare :D:D:D ..
st mai curios de fel ma scuzi :P:mrhappy: |
nu te supara dar masina e urata..kitul ala arata ca dracu pe ea,puteai incerca macar sa o faci sa arate ca un cossie...acum e un kitch!orice culoare ar avea masinii tot urat va arata..
|
Quote:
Maine ma duc dupa masina ca a stat destul la vopsit.Saptamana viitoare voi pune niste poze. |
vrem sa vedem si noi msina daca se poate ?
|
6 Attachment(s)
Va rog sa ma scuzati am uitat de topicul acesta.
|
Urata cu spume ... ai reusit sa transformi o masina urata in una si mai urata ....
|
Imi pare rau dar atat am putut face.
|
Jantele o strica... Mai bine spus culoarea lor.. Daca ar fi un gri inchis, antracit, ar arata mult mai ok.
|
felicitari pt culoare ,arata bine, dar totul depinde acum de cum o vei intretine....
|
2 Attachment(s)
Quote:
Pentru a va da seama de culoare trebuie vazuta masina live cu jantele acestea. |
Quote:
Culoarea jantelor, separat e superba, ar merge cu un negru perfect, dar cu rosul asta ( China red daca nu ma insel ) nu prea da bine.. |
1 Attachment(s)
cum spune wlady ai da mai bn asa uite si un mic vt
|
Masina are perla aurie in componenta.
Incearca te rog cu un negru mai inchis decat gri antracit(un negru inchis ca folia dar sa nu fie mat) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:32. |
- Copyright 2026 4Tuning