Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Noul Matiz sparge piata din septembrie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/139172-noul-matiz-sparge-piata-septembrie.html)

Magos 20-08-09 15:46

Noul Matiz sparge piata din septembrie

3 Attachment(s)
Noul Matiz sparge piata din septembrie

General Motors a facut publice imaginile noului Matiz. Revolutionar, acesta beneficiaza de tehnologii avansate, reprezentand un pas urias din punct de vedere tehnologic fata de generatia anterioara.

Design nou, interior adaptat nevoilor fiecaruia, produsul celor de la GM reprezinta un salt facut in categoria “mini” din care face parte. Ca si motorizare, va exista o singura varianta, 1.0 L 16V DOHC.

Aflat in gama Daewoo, acesta va fi pus in vanzare incepand de luna viitoare in Europa, Asia si America de Nord, cu preturi situate in jurul sumei de 8,000 $.

[IlluSioN] 20-08-09 16:00

Re: Noul Matiz sparge piata din septembrie

:D prea scump

oMs^13 20-08-09 16:11

Design dragut...dar aduce cu o alta masina:rolleyes2:?:

micut_zu 20-08-09 16:26

Frumos,dar copiat dupa alfa si seat(la manerele de la portiera spate)

FloweRffs 20-08-09 16:55

matiz ? o,O

Bong 20-08-09 17:39

Quote:

Originally Posted by micut_zu (Post 2572676)
Frumos,dar copiat dupa alfa si seat(la manerele de la portiera spate)

zici tu? ia uita-te atent la opel agila si la suzuki splash... si sa-mi zici si mie cu care seamana mai mult :D

SpiriduS 20-08-09 18:21

Un pas mare ptr GM/Daewoo. Pretul mie mi se pare maricel dar daca stam sa ne gandim ca alte modele de aceeasi clasa depasesc aceasta suma o sa zici ca e o afacere buna pt cei care cauta un astfel de autoturism.

e30_eVG3n 20-08-09 18:25

8,000 USD = 5,621 EUR Cam mult, si numai o singura motorizare! Si daca rugineste ca modelul vechi... (am vazut un Matiz, de fabricatie dupa '00, ruginit de m-am speriat, cine nu ma crede atasez poze, daca mai e masina unde stiu eu)

Bogyciu 20-08-09 20:04

Tot mai frumos era conceptul... pacat ca nu l-au scos pe ala...

player77 20-08-09 23:02

hehehehhe
am un suzuki splash si vreau sa zic ca noul matiz e copie perfecta....identica...
ce jeguri de coreeni....nu imi vine sa cred

JuST_GiuGiu 20-08-09 23:11

modelul e chear reusit faza de actualul care e dea dreptul hidos(chevrolet matiz)

the_one_and _only 21-08-09 02:24

Quote:

Originally Posted by player77 (Post 2573614)
hehehehhe
am un suzuki splash si vreau sa zic ca noul matiz e copie perfecta....identica...
ce jeguri de coreeni....nu imi vine sa cred

Suzuki Splash, Opel Agila, Daewoo Matiz, Chevrolet Spark sunt legate de un singur nume GM, care e actionar la Suzuki si imparte tehnologie si nu numai, iar relatile cu Opel si Daewoo sunt stiute, mai multe modele GM se vand sub aceste brand-uri. Asa ca ai dat un comment cel putin stupid, ca sa nu zic mai mult.

rider2009 21-08-09 07:20

mai bine dau 8000$ pe logan care e mai mare si motorizarea mai decenta

RD-Woo 21-08-09 07:25

Pentru masina urbana poate fi o alegere buna...
avand in vedere greutatea si consumul masinii...

uniquevl 21-08-09 07:31

e super uratt!!!! are farurile din fata pana sus in parbriz si mai e si cu 2 usi deci nici pe taxiu nu va putea fi bagat :|

Mustang 21-08-09 07:34

Quote:

Originally Posted by e30_eVG3n (Post 2572961)
8,000 USD = 5,621 EUR Cam mult, si numai o singura motorizare! Si daca rugineste ca modelul vechi... (am vazut un Matiz, de fabricatie dupa '00, ruginit de m-am speriat, cine nu ma crede atasez poze, daca mai e masina unde stiu eu)

Imda... era imposibil sa nu apara un "connaisseur"...
Din ce stii tu: cand Matizurile se vindeau de noi (unele in Leasing) - ce preturi aveau? Vrei sa iti zic ca ajungeau si la 6000 de euro cu ABS, Airbag, geamuri electrice si A/C?

Quote:

Originally Posted by rider2009 (Post 2573975)

In calitate de sofer... ar trebui sa stii. :) Nu de alta, dar la 16 ani esti expert in parcari cu Loganul prin orasul asta aglomerat. :)

Quote:

Originally Posted by uniquevl (Post 2573987)
e super uratt!!!! are farurile din fata pana sus in parbriz si mai e si cu 2 usi deci nici pe taxiu nu va putea fi bagat :|

E in 5 usi... fii mai atent la detalii... Alt cunoscator de 17 ani si se vede.

Din ce s-ar parea motorul va avea peste 70 de cai, avand in vedere ca se vehiculeaza (neoficial insa) ideea ca motorul de 1.0 8v va avea 66 de cai. Tot neoficial apar si zvonuri cu privire la motorizari - pentru carcotasii care considera mult pretul pentru un 1.0 16V DOHC:
- 0.8i 6V
- 1.0i 8V
- 1.0i 16V
De altfel, altceva nou: se trecele la DOHC, fata de SOHC cum era cunoscut Matizul.

Sa vedem acum ce si cum va fi.

player77 21-08-09 08:18

Quote:

Originally Posted by the_one_and _only (Post 2573883)
Suzuki Splash, Opel Agila, Daewoo Matiz, Chevrolet Spark sunt legate de un singur nume GM, care e actionar la Suzuki si imparte tehnologie si nu numai, iar relatile cu Opel si Daewoo sunt stiute, mai multe modele GM se vand sub aceste brand-uri. Asa ca ai dat un comment cel putin stupid, ca sa nu zic mai mult.

:D:D:D:D:D
inainte sa faci asfel de afirmatii te rog sa ai o clipa de ezitare...
ca idee..
cate branduri de masini au fost cumparate de firme mamut....f multe iti spun eu...lamborghinii,bentley..etc...audi..sti de cine apartin nu?
ce ar fi sa vedem un bentley cu linii de audi sau de vw....si daca chiar nu intelegi ce am vrut sa spun...iti mai spun una...se stie ideologia chinezesca de a copia orice..care da in kitch rau de tot...ca idee ...

anndi 21-08-09 08:40

Eu unul abia astept sa iasa pe piata. La 5000 si ceva de euro cu motorul de 1,0L 16V merita din plin daca este la fel de reusit ca ultimul matiz, nu spark.

gabrolio 21-08-09 09:38

Eu zic ca o sa inlocuiasca Spark-ul si daca o sa aiba un pret mai atractiv sigur se va vinde mai bine, mai ales ca are motor mai bun(numai pentru asta si tot e ok). Asteptam lansarea si preturile.

Sunt posesor de matiz si inafara faptului ca avea un pret(de nou) usor ridicat pentru ce ofera e o masinuta corecta.

e30_eVG3n 21-08-09 09:59

Quote:

Originally Posted by uniquevl (Post 2573987)

Mai uite-te odata la poze si dupa aia scrie comment-ul. Unde vezi tu 2 usi? Usile din spate se deschid ca cele de la Alfa 146 sau Seat Leon! Deci are 5 usi...

gabrolio 21-08-09 10:08

Alte poze: http://www.worldcarfans.com/10906292...s-daewoo-matiz

koozika 21-08-09 10:25

era mai fain sa semene mai mult cu vechiul...asa nu pare deloc matiz....

PepsY 21-08-09 11:50

Mie unu nu`mi place,dar e o masina potrivita pentru o fata...

jozsi555 21-08-09 14:32

din spate este acceptabil, discutabil totusi, mie unu imi place interiorul, este haios. dar fata nu prea, bara fata nu pusca nicicum cum grila masca sau grila radiator, iar farurile sunt imense zici ca vad sandero. iarna sigur va fi fun de condus cu anvelope adecvate, pt ca safety first. 1 litru 16 valve cu 70 de cai, daca o tin sub 900 de kile la greutate e chiar ok pt oras, numai cutia sa fie bine etajata.

Spark 21-08-09 16:05

sincer sa fiu, eu astept sa fie lansata pe piata. arata relativ ok pentru o masina low-cost. si stiu ca face parte din din categoria mica, dar e oky. si motorul de 1.0 70cai mi se pare chiar rezonabil pentru o asemenea masina. (seamana cu suzuki splash)

Bong 21-08-09 16:50

Quote:

Originally Posted by rider2009 (Post 2573975)

unde are desteptule motorizare mai decenta loganu la 8000 $ ? la banii astia primesti 1.4 8v 75 cp. astia au motorul de 1.0 16v cam la aceeasi putere. consumul mult mai mic. cum poti sa spui ca la logan e mai buna motorizarea? :|

StreetStyle22 22-08-09 02:26

Quote:

Originally Posted by Bong (Post 2575427)
unde are desteptule motorizare mai decenta loganu la 8000 $ ? la banii astia primesti 1.4 8v 75 cp. astia au motorul de 1.0 16v cam la aceeasi putere. consumul mult mai mic. cum poti sa spui ca la logan e mai buna motorizarea? :|

Pai depinde cat va cantarii si noul Matiz.Parerea mea ca matizu asta e mai frumos ca loganul. :)
Consumul nu se va stii,depinde si de cuplu produs de motorul de 1.0.
Probabil taxele vor fii foarte mici si asta e bine. :) O masina perfecta pentru oras.

C63 AMG 22-08-09 21:24

Sincer ? Mai degraba merg pe jos decat in asa ceva...:shock:

xMafiotuLx 22-08-09 23:03

Nu imi place. Cineva zicea ca ar alege mai bine un Logan. Sunt de aceeasi parere. Nu pentru motor, ca oricum nu ma descurc la astea. Dar nu e prea stralucit ca aspect. (Nici la interior, nici la exterior). Nu zic ca e rea, dar gusturile nu se discuta.

Cr0c0 F 25-08-09 18:52

vechiul aveo cu putin machiaj..:( trist..si la exterior si la pret..

Mustang 26-08-09 12:06

Quote:

Originally Posted by C63 AMG (Post 2578031)
Sincer ? Mai degraba merg pe jos decat in asa ceva...:shock:

:lol::lol::lol::lol:
Ok. Ar fi o idee. Unii sunt nascuti in Mercedesuri. :D

vatavu 26-08-09 12:36

Si eu care credeam ca noul Matiz a fost Chevrolet Spark...

YGD-sef 26-08-09 21:42

Prima generatie era cea mai frumoasa !:lol::lol::lol:

draculas 31-08-09 06:18

another POS lansat de Daewoo si GM ! fiabilitate 0 de la Daewoo si design de ca.cat de la GM , Europa o "masina" minuntata pentru tine!

All times are GMT +2. The time now is 13:24.

- Copyright 2026 4Tuning