![]() |
Mitsubishi Colt
posesori de colt pe-aici ?
|
Re: Mitsubishi Colt
:)de colt nu dar de proton da:P e copie dupa colt 92-96
al tau de care e? |
Colt 1.5 DI-D Instyle
tocmai iesit din rodaj :) |
De Carisma da ,da de Colt nu !!!!!
|
eu cu colt :) vezi threadul de pe masina mea mitsubishi.
|
Si eu am tot Colt 1.5 DI-D InStyle. :D
|
inca un posesor de colt...cz3 1.5 109 CP :lol:
|
colt, benzinar 1,5 ....de fapt ca in semnatura ;)
|
|
Cine are niste poze sau un link ceva pt un tuning la o Carisma din 98 ?
|
2 Attachment(s)
Salut
Si eu cu coltul meu ma bag in seama pe aici:D 1600 cmc 16valve an 1994 |
Stiti careva de unde pot achizitiona plasma pentru ceasuri pentru masinuta mea?
|
la reprezentanta din timisoara nu ai intrebat?...poate cine stie
|
Am fost si la reprezentanta ,am fost fost si la firmele de profil din Timisoara si nimic.Nimeni nu aduce nimic de genul acesta pentru masinuta mea. :sad:
Am cautat si elemente de tuning pentru ea si nimic.Pentru alte masini gasesti cu gramada dar pentru ea pauza .Parca este prototip.Nici macar producatori de renume cum ar fii Zender sau Rieger nu au in oferta lor elemente de tuning pentru modelul acesta.Poate stiti voi ceva site-uri unde as putea gasi elemente de tuning. |
ID-ul meu de mes este petreals....da-mi add poate te ajut cu niste siteuri de afara...bafta
|
Merci mult
|
Nou posesor de colt ..CZT ;)
|
Quote:
|
trebe s-o scot din service ca am avut parbrizul si bara spate crapate si vorbim ;)
|
Am shi yo un colt de 1,3 100cp. stie cineva de unde poit gasi shi yo elemente de tuning la motor pt el?
|
nu ai ce sa schimbi la motor, poti sa ii pui UNICHiP cu o crestere de 10%-15%. se va simti mai ales la cuplu, va fi mai de jos in ture.
|
Quote:
|
Motor Colt 1.3 M/T
Tip MPI (injectie electronica multipunct) MIVEC Numar cilindri 4 in linie Numar supape 16V Capacitate cilindrica cmc 1332 Putere maxima KW (CP) 70 (95) / 6000 rot/min Cuplu maxim 125 Nm / 4000 rot/min |
am si eu un colt 1.3 95cp! ciptuning face cineva la modelu asta? ca la 1.5d am gasit dar pt 1.3 pauza...........cine ma poate ajuta ?
|
sal , am si eu o intrebare :) am un SFI dupa o vectra A 2.0 16v , acum si intrebarea oare o intra sub capota la un colt din 93? ca ma tot @#$% o prietena la cap ca vrea mai multi cai pe buburuza ei :)) thx si astept pareri :)
|
am vazut ca sunt baieti pe aici care militeaza pt soft la 1.3 si 1.5...eu am un colt 1.3 16v.
masina e preparata de mine umblat la ea...si sunt foarte multumit de "ala micu" cum trage... nu vad rostu banilor aruncati pe soft la 1.3, sunt alte metode mult mai bune. nu am soft pe masina, si cu destula munca am ajuns la performanta de a bate cam orice pana la 1.6 16v inclusiv Swift Sport si ultima supriza un C2 VTS...in continuare astept doritori:) PS: as umbla la soft numa pentru a anula lagul la pedala...atat. |
Colt 1.5 did samsafety 95 cp
|
si io un "mic" proprietar de colt 1.3 MIVEC, Blue Atlantis.
|
posesor de vreo 2 ani de colt z30 1,3 95 cp
|
foarte bine bafta si aveti grija de el super masini super motoare...cred ca io am ajuns la maxim cu motoru ramanand aspirat...
|
:Dsi io paicisea posesor de colt 1.1 75cp... foarte multumit de ea...:twisted:
o am de o zii si merge de rupe... inainte aveam o octavia 2 1.6 102cp benzina aspirat si acum am jigania asta 1.1 75cp... sincer e cu mul coltul peste octavia in comparatie la aceste 2 motoare 8) |
Tu sau tati ?
|
mamaia...
posesor pot sa fiu si eu sau poate sa fie si tata ca nu am carnet asta e alta problema |
Ce colt este acela de 1.5 ? Ce an de fabricatie are ? Cat va consuma ? Eu am un colt 4 din 1993 motor 1.3 12 v 75 cp :D
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
am si eu un colt din 96,1,6l.16v un pic modificat
|
3 Attachment(s)
Salut,si eu sunt un posesor de Colt 4,doar ca al meu are motor de 1.3,12V,dar destul de indraznet
Imi doresc unul de 1.6 sa rad de fiecare BMW:D |
salut am si eu aceeiasi problema cu gasirea pieselor dar sunt scumpe si mno incerc sa modific stocul masinii
|
Salutare
Am si eu o intrebare pt posesorii de colt mai vechi, de prin anii 92-2000 : Stie cineva ce suspensie merge pusa pe colt pt a o lasa mai jos ? Am un cj0 si as vrea sa ii pun o suspensie sport, dar alea de pe net sunt reglabile la 1000 de euro....Eu as vrea putin mai ieftina, o fixa. Am auzit ca ar merge de golf 3, dar am incercat si bratul telescopului de pe spate e mai lung... Multumesc mult :D |
| All times are GMT +2. The time now is 00:47. |
- Copyright 2026 4Tuning