![]() |
King Of Europe - Drift Series - etapele precedente - Clasamente, foto & video
19 Attachment(s)
Etapa 1 - Kragujevac, Serbia - 9 & 10 Mai 2009
Prima etapa a editiei cu numarul cinci a Campionatului European de Drift “King of Europe” a luat startul in luna mai, pe pista din Kragujevac, Serbia, la numai cativa kilometri de Belgrad. Principalul favorit al etapei a fost Adam Kerenyi, cu al sau rosu M3 E36 Dotz, alaturi de alte cateva vedete locale, care au reusit sa faca furori pe pista. Printre acestia se numara si Bojan Kurbalija, care a reusit sa ridice publicul in picioare cu ajutorul unui E30 V8 de 4.4L. Editia din acest an a numarat nume proaspete pe lista participantilor - Todor Dunev si Matt Zaitsev, singurii doi piloti care au reusit sa isi faca loc in Top 16, declasandu-i pe Marino Piric si Dejan Susic. Din pacate, reusita lui Todor nu a fost de lunga durata, acesta facand cateva erori in batalia cu Kovacik pentru locul trei. Ramane, insa, de vazut care va fi evolutia lui Todor pe parcursul campionatului. O alta “surpriza” a etapei a reprezentat-o prestatia francezului Nicolas Heyer, care a reusit sa o incurce pe Nikolette Szanto. Batalia din semifinala a avut loc intre Bojan Kurbalija si Todor Dunev. A fost atat de stransa incat juriul s-a vazut nevoit sa ceara o remiza. In final, victoria a fost de partea sarbului Kurbalija. Din pacate, astrele nu au fost de partea lui. El a pierdut finala in fata adversarului sau, Adam Kerenyi. Prima etapa a campionatului european de drift a fost castigata, astfel, de ungurul Adam Kerenyi. Clasament Etapa 1 - Kragujevac, Serbia, 19/20.05.2009 1. Kerenyi Adam - BMW E36 3.8L – Ungaria 2. Bojan Kurbalija – BMW E30 V8 – Serbia 3. Norbert Kovacik – BMW E46 M3 – Slovacia <embed width="450" height="366" src="http://www.4tuning.tv/embedded/SCaxGzrzrTB" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash"></embed> |
Re: King Of Europe - Drift Series
19 Attachment(s)
Etapa 2 - Kakucs, Ungaria - 27/28.06.2009
Cea de-a doua etapa a campionatului King of Europe – Drift Series a avut loc in Ungaria, in cadrul pistei Kakucs, renumita nu pentru marimea sa, ci pentru calitatea serviciilor oferite. Una din surprizele editiei a reprezentat-o prestatia bulgarului Todor Dunev. Sau a fost a Nissan - ului S13 galben? La urma urmei, amandoi, impreuna, au ocupat prima pozitie in calificari. Tot la capitolul participanti de temut s-au inscris si Zoltan Lakatos cu al lui BMW M3 V8 Kompressor. Acesta s-a tinut destul de strans in aceasta etapa, avand in vedere ca a ratat startul competitiei din Serbia datorita unor probleme tehnice. Attachment 1049605 Campionul KOE din 2008 devine, asadar, un competitor de temut pentru Adam Kerenyi, chiar daca pentru inceput acesta s-a calificat pe ce-a de-a patra pozitie, la doar doua diferente de Adam. Printre surprizele etapei se numara abandonul unor piloti precum Norbert Kovacik, Niki Szanto, Carola Mecan si Nicolas Heyer, care au intampinat probleme pe traseu. Se anunta, in schimb, o revenire in forta a celor de mai sus pe parcursul celorlalte etape ale campionatului. Batalia semifinalei s-a dat intre Levota Sandor si Zoltan Lakatos, cel din urma ajungand in finala alaturi de ungurul Adam Kerenyi. Attachment 1049603 Castigatorul celei de-a doua etape a fost tot Kerenyi, acesta fiind urmat de Zoltan Laktos si Todor Dunev. Clasamentul final Top 3 a fost urmatorul: 1. Kerenyi Adam - BMW E36 3.8L 2. Zoltan Lakatos - BMW M3 V8 Komp 3. Meszaros Zsolt - BMW E30 <embed width="450" height="366" src="http://www.4tuning.tv/embedded/yxkul3S4pTe" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash"></embed> |
Re: King Of Europe - Drift Series
19 Attachment(s)
Etapa 3 - Alcaniz, Spania - 18/19.07.2009
Cea de-a treia etapa a Campionatului European de Drift “King of Europe” s-a desfasurat pe plaiurile insorite ale Spanie, pe o pista nou-nouta: Alcaniz. In ceea ce priveste calificarile, surpiza etapei a constituit-o o rasturnare de situatie inedita - unguroaica Nikolett Szanto s-a calificat in `pole position` cu BMW E30 3.2 -ul din dotare. Attachment 1049659 Norbert Kocvacic revine in forta, dupa esecul din Ungaria, calificandu-se pe cea de-a patra pozitie, dupa spaniolii Luis Lopez si Alberto Canado. Acesti ultimi doi au reusit sa dobandeasca, insa, pozitii importante in cadrul calificarilor. Campionul KOE din 2006, francezul Nicolas Heyer, revine in circuitul competitiei. Marcheaza pozitia cu numarul sapte din calificari, dar abandoneaza din cauza unor erori evidente de pilotaj. Matt Zaitsev s-a clasat destul de frumusel in top cu ajutorul “coechipierului” sau - un Nissan R34 GTR S13 - reusind declasarea lui Benjamin Boulbi. Mai apoi, insa, acesta pierde teren in fata spaniolului Alberto Canedo. Canedo ajunge in semifinale si se bate cu conationalul sau, Luis Lopez, cel din urma castigand finala avuta alaturi de Dan Adams. Acesta este primul titlu castigat de Lopez, iar in urma prestatiilor avute, putem afirma cu tarie ca nu va fi niciodata cel din urma. Attachment 1049661 Clasamentul Top 3 este: 1. Luis Lopez Mora - Nissan S13 2. Dan Adams - BMW M3 E36 3. Nikolett Szanto - BMW E30 3.2 <embed width="450" height="366" src="http://www.4tuning.tv/embedded/IHp0sLQmMwT" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash"></embed> |
Re: King Of Europe - Drift Series - etapele precedente - Clasamente, foto & video
deci o sa fie superbbbbbbb,deabia astept.
|
Re: King Of Europe - Drift Series - etapele precedente - Clasamente, foto & video
cel mai tare eveniement din transilvania!!!!! se fac rezervari pe undeva pe acoperis la polus?:)) felicitari pt cine contribuie la organizarea etapei in cluj! ! ! respect.
|
Super tare ... ceva rezervari ? sau bilete ? :) de unde se procura ?
|
Superb...pacat sa ratezi asa ceva...
|
sa fim ontopic:
urmariti cu atentie etapa a 2-a, filmul si fotografiile... sa imi spuneti daca observati ceva interesant. primul care observa, castiga un tichet de taxi-drift. |
Apare masina lui Tengu :)
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...9&d=1250605382 |
e vorba de tengu si ale lui "bijuterii" ?
pacat ca nu s-a calificat mai departe florin... |
raspuns incomplet
|
Quote:
|
2 jumatati de raspuns...
cum ar suna raspunsul complet? pentru asa premiu, astept cel mai bun raspuns |
4Tuning il sustine pe Tengu si reciproc.
Tengu ne reprezinta (4t) peste tot unde participa, si reciproc :)) Deja suna a glumele cu Chuck Norris =)) |
o iau in detaliu atunci...poate nimeresc
-la inceput...00:06 cand este luat cadrul cu scrisul de pe tricou...apare pe fundal masina lui tengu in actiune -la 00:28 se vede clar ca tengu si-a reparat bara spate:lol: -la 00:35 apare un alt cadru cu masina lui tengu -la 01:41 apare ... mini KOE -la 01.49 unu o cam ia pe aratura -la 01:58 niste flacari ies pe teava de esapament -la 02:17 revine tengu -la 02:41 cred ca este un cadru dupa plafonul masinii lui tengu dragut omuletu verde:D 4TuningDrifters participa la King of Europe |
Oprea ce faci ma, rezumatul? :))))
|
""4TuningDrifters participa la King of Europe ""
raspuns corect ai tichetul vom face maine un topic cu poze si filme de la acea etapa tengu a picat in mansa a doua cu ccastigatorul etapei, care e si campion KOE vom arata cum nesansa a facut sa piarda, desi adversarul lui a gresit major, trebuind in mod normal sa fie descalificat nu e o parere subiectiva, veti vedea filmele |
Vreau si eu jumatate de tichet :D
|
ai intrare gratuita
|
Danke :D Sa vorbesc cu Claudiu sa vad cum ma ia pana la Cj :))
|
Stie careva cum se numeste melodia din filmuletul de prezentarea al etapei a doua ? :D
|
din pacate masina de Drift nu este inca gata se lucreaza la ea, insa la Cluj voi fi trup si suflet, Gratian if u need me call me
|
Quote:
|
a fost mult de munca, mutli bani bagati. mai sunt de bagat insa deja acum ma apropii , masina merge, o voi socate in weekend pe strada, de acum nu mai e mult
|
Mate pe starda cu S13"le......ha ha ha abia astept sa vad cum se misca....go go go.
|
Quote:
domnu gratian...acel topic inca nu a aparut :???: chiar eram curios sa vad ce s-a intamplat legat de tichet...pot veni in orice zi?este valabil doar la cluj?cine va fi taxiul:lol:? eventual imi puteti raspunde prin pm...ca sa nu stricam thread-ul.... |
9 Attachment(s)
Etapa 4 Mariapocs:)
felicitari pentru hai kns calin si traian hai si traian sau calificat in primi 32 iar kns si calin in primi 16:peace::woowoo: multa bafta in continuare la anu o sa fie mai bine:2gun::lol: |
Felicitari pentru aceste performante...este foarte bine pentru inceput, ne vedem la CLUJ :) ...HAI-ul are masina noua??? Ceva detalii, multumesc.
|
Quote:
|
salutari tuturor.
cu greu imi gasesc cuvintele sa descriu cum a fost si prin ce am trecut(in sensul bun). impreuna cu marius - kns visam demult sa debutam in koe, uite ca s-a intamplat dupa multa munk,antrenamente prin parcari,pe strazi stiti si voi mai bine,nemaipunand la socoteala efortul financiar. ce sa zic... sincer a fost greu,dar si frumos(greu pt ca am debutat langa "grei" ai driftului european dar si frumos ca am fost langa ei si cu ei acolo) performate mari nu am obtinut,dar eu unul personal sunt multumit ca am debutat,am cunoscut oameni minunati,pt care driftul e un mod de viata si am legat prietenii cu majoritatea. de ras zic eu ca nu ne-am facut(marturie stau filmulete care vor aparea) vreau sa va spun ca m-am simtiti mandru ca sunt roman cat despre masina ce sa zic.... asa este am construit o alta masina de la a la z tot un e30 cu un motr v8 de 4000cmc si e ideal pt drift. lucrez la ea de 5-6 luni oricum mai e de munk f. mult la masina pana ca ea sa fie asa cum vreau eu alaturi de noi au mai debutat si prietenii nostrii traian si calin care s-au dat f. bine cu ale lor bmw e30 v8 |
multumim foarte mult tuturor romanilor care au fost acolo alaturi de noi
ne-au incurajat si ne-au aplaudat multumim inca o data f. mult |
Bravo baieti! Asteptam cu mult interes evolutiile voastre de la Cluj. Multa bafta ;)
|
Bravo...felicitari pentru efortul depus, atat financiar cat si psihic si fizic, mai ales ca antrenamentele nu aveti unde sa le faceti decat pe strazi/parcari ca na...suntem in Romania. Felicitari pentru masina noua, noul V8, abia astept sa va vad la Cluj. Ai spus tu mai sus "de rusine nu ne-am facut" , evident ca nu v-ati facut, orice s-ar fi intamplat nu va faceati de rusine, in conditia in care este prima participare a voastra la un eveniment de un mare calibru, in care antrenamentul este totul iar noi nu prea avem conditii de niste antrenamente decente, ca sa nu mai vorbim de starea financiara. Multa bafta in continuare si suntem alaturi de voi.
|
multumim pt aprecieri vwluci
|
O curiozitate Sorin, cati cai si ce cuplu are noua jucarie :D ?
|
286 de cai 400 n/m motorul e stoc si cred ca asa va ramane e suficient
|
Cadou pentru pretenari de la bucuresti cu mesajul LA CLUJ SPERAM SA PUTEM SA NE LUPTAM DE LA EGAL LA EGAL CU EI (NU MAI AU AVANTAJUL TRASEULUI CUNOSCUT) :)
https://www.youtube.com/watch?v=69OkRGuPagk |
SI FILMULETUL IN CARE SUNT SI EU CU VOI CU SKY-UL NEGRU
IN FILMULET BMW-UL MOV E CONDUS DE O FEMEIE(PENTRU CEI CARCOTASI CARE SPUN CA FEMEILE NU STIU SA CONDUCA ARUNCATI O PRIVIRE AICI)CARE A IESIT LOCUL 3 IN ALCANIZ SPANIA https://www.youtube.com/watch?v=FyUqtP2kQd8 |
FELICITARI https://www.youtube.com/watch?v=69OkRGuPagk
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:16. |
- Copyright 2026 4Tuning