![]() |
Hyundai inlocuieste Tucson cu ix35
4 Attachment(s)
Hyundai inlocuieste Tucson cu ix35
Hyundai a lansat recent cateva poze “teaser” ce fac referire la noul Tucson, mai special ix35, ce urmeaza a fi lansat oficial in cadrul Frankfurt Motor Show din septembrie. Totusi, oficialii nu fac publice date cu privire la noua imagine a produsului. Compania declara ca noul model detine cateva din elementele conceptului ix-onic, expus la salonul din Geneva de anul acesta. Coreenii de la Hyundai declara ca noul ix35 reprezinta un pas important facut de acestia in Europa, avand in vedere ca este conceput la sediul european al companiei, in Frankfurt, influentele fiind strict europene. Noul model se va alatura facelift-ului Santa Fe in toamna, in cadrul Frankfurt Motor Show. |
Re: Hyundai inlocuieste Tucson cu ix35
interesant :)
|
Acelasi articol dezbatut si aici :evil:
|
pare interesant... sa vedem cum va arata la final
|
Hyundai inlocuieste toata gama de produse cu " i " -urii ?
|
Sa vedem cat de interesanta poate fii aceasta masina ..
|
aceleasi banale coreene redesenate... nimic special care sa te emotioneze in vreun fel...
|
Quote:
|
sa vedem sa vedem
|
Quote:
|
Hyundai ix35 - dezvaluit cu doar cateva saptamani inainte de lansare
32 Attachment(s)
Hyundai ix35 - dezvaluit cu doar cateva saptamani inainte de lansare
Si iata ca primele poze pe larg ale modelului si-au facut aparitia, cu doar cateva saptamani inainte de lansarea oficiala din cadrul Frankfurt Motor Show. Desi nu s-au facut publice multe date tehnice, este de asteptat ca noul model sa fie produs la fabrica Kia din Zilina, Slovacia. Un alt punct destul de important il reprezinta faptul ca acest model va fi printre primele SUV-uri Hyundai cu emisii CO2 reduse, grila de modele urmand a se imbunatati de la an la an. Pentru inceput, noul ix35 va fi disponibil in doua variante de motorizare - un 2.0 L de 184 CP benzina cat si un turbo-diesel 2.0 L de 166 CP. Insa zvonurile anunta introducerea unei variante mai "light" pentru piata europeana si anume un motor de 1.6 Turbo, care va produce 170 CP. |
un SUV dragut...dar parca motorizarea un mic cam mica..parerea mea....sa vedem cand o sa avem mai multe date technice despre el...vom vedea mai exact daca este mica:D:P..
|
suna bine motorizarile...
|
frumos..dar un motor ceva mai mare..totusi e un SUV..catareste mult..iar pt niste accelerari..decente trb mai mult de atat
|
bravo lor:)
s-au indreptat mai mult spre ideea de dragut si simpatic decat agresiv sau tanc. e bun pt domnisoare.. |
Un ix35 mai scump decat Tucson va duce la mare suparare in randul manelistilor de la noi care nu isi vor putea permite unul :lol:
~Nautilus |
cred ca o sa arate mult mai bine!
|
frumusel
|
parerea mea e ca aduce putin a Ssang Yong Actyon..interiorul tipic Hyundai nu surprinde prea mult
|
Quote:
|
uhhhhhh, alta pocnitoare coreeana! :(
|
Quote:
|
Asta e ford kuga intreg:-P
|
Quote:
|
imi place bordul ala , de zici ca e desen 3d :D..( in graffiti,cunoscatorii stiu despre ce vb ..) ...nu stiu ce sa zic,mi se pare oke masina,ba chiar mai mult,o masina perfecta pentru fetele care iubesc suv-urile...asta nu e nici prea puternica..nici prea masculina...deci e ..perfecta pentru ele :D
|
Noi imagini ale SUV-ului ix35
8 Attachment(s)
Noi imagini ale SUV-ului ix35
Hyundai a facut publice cateva poze ce fac referire la noul ix35, model ce va inlocui actualul Tucson de pe piata. Noul SUV va fi disponibil in mai multe variante de motorizare, atat cu tractiune fata, cat si integrala. O alta noutate o constituie sistemele de asistenta in panta - “Hill start Assist Control” si “Downhill Brake Controll”. Tot la capitolul noutati enumeram si functia “ECO Shift Light”, ce atentioneaza luminos momentul propice pentru schimbarea vitezei in vederea economisirii de carburant. ix35 va fi disponibil pe piata incepand cu noiembrie 2010, varianta europeana beneficiind de o motorizare extra – un diesel 1.6 GDI ce va genera 140 CP si 197 Nm. |
Arata destul de bine,interiorul este f frumos.Per total o masina reusita zic eu.
|
urataaa!:):):)
|
Prieteni masina arata foarte bine si exterior si interior. Nu stiu de ce zic unii ca e urata. Iar daca e sa o si compari cu Tucson-ul nu mai am cuvinte.
|
Quote:
|
referitor la motorizare denumirea GDI a fost folosita de mitsubishi si insemna Gasoline Direct Injection si era folosita la motoarele pe benzina 1.8..ar fi un motor destul de reusit putere remarcabila cred ca ar fi cel mai puternic motor in segmentul sau dar cuplul mi se pare cam anemic doar 197 NM Ford Kia si Vw au 240NM iar Alfa 300 Nm la 1.6
|
n-o fi ea cea mai frumoasa...dar arata mai bine decat tucson...
|
urat rau!
|
parerea mea e ca la exterior este complet nereusita, ca sa nu spun hidoasa..seama cu ssangyong actyon..oare chiar nu puteau face o masina mai draguta?
|
Hyundai ix35 s-a lasat admirat la Frankfurt
18 Attachment(s)
Hyundai ix35 s-a lasat admirat la Frankfurt
Noul Hyundai ix35 Tucson a iesit din carapace sub lumina reflectoarelor de la Frankfurt MotorShow SUV-ul va fi oferit in doua variante de motorizare, de 166 CP si 184 CP si va beneficia de cateva imbunatatiri cu valente sportive, precum Downhill Brake Control si Hill-Start Assist Control. |
sters
|
pare mare...eu las fi pus in locul santa fe-ului....
|
Nu stiu de ce dar nu prea imi place:|
|
dragut interiorul
|
mai bine as alege santa fe
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:47. |
- Copyright 2026 4Tuning