![]() |
Maşina mea: Opel Corsa C GSi
7 Attachment(s)
va place?
|
Re: Opel Corsa C GSi
Smecherie jucaria. 1.8 16volti 125cp?
|
dap + cip inca 8 cai
|
Quote:
|
Foarte vigilent ai fost la faza asta...
|
Pai asa si trebuie Sonny :D
alexu_bad_boy Frumusica corsa ta. Spune-ne cate ceva de ea, asa ai luat-o? Ce modificari ai mai pus? Ce planuri ai cu ea? |
frumoasa corsa ta, felicitari;)
zi'mi te rog ce firma e grila, si de unde ai luat'o merci |
|
5 Attachment(s)
Deci este un Opel Corsa Gsi 1.8 16v 125cp+chip(8cp)
Kitt exterior si interior de la Steinmetz (Exterior:spoilere fata-spate,praguri,eleron. Interior pedale sport,nuca schimbator,frana de mana,cotiera,si stikere de cauciuc cu Steinmetz) Optiuni:an 2004,climatronic,pilot automat,geamuri electrice,incalzire in scaune,telefon incorporat,magazie 4 cd-uri+caseta,xenon,proiectoare ceata,comenzi pe volan,trapa,si geamuri ionizate,etc Muzica : Cd-ul stok (asteapta sa fie schimbat cu un dvd 2din) boxele stok (schimbate dupa ce vine dvd-ul) statie Blaupunckt GTA cu 4 iesiri,tub bass Magnat,Boxe ovale InPhase,condensator Juice. Altele:benzi cu leduri undercar albastre,leduri interior picioare fata-spate si portbagaj. Planuri:bani sa am ca planuri am o gramada... cateva poze mai recente |
10 Attachment(s)
poze mai recente
|
sal ptiuuuuuuuuuu frumoasa mai e masina aia a ta...sa o stapanesti sanatos..:D
ia zi-mi si mie te rog cat ai dat pe kitul ala?pe mine ma int grila cat te-a costat ms P.S.:frumos mai arata noaptea cu neoanele :D |
sal ms de aprecieri.....sa fiu sincer nu stiu cat costa kitul dar poti intra pe site la Steinmetz si vezi acolo toate preturile....
Sa vezi faza tare cu politia seara knd ii vad (deja mi-a intrat in reflex) ce rpd le sting;)) |
frumoasa masina...mai ales body kitul:X
|
2 Attachment(s)
de azi un update la bass........
|
wow ii sare tabla de pe ea..ai si un ampli calumea?
P.S:NU am gasit grila acolo nu are pret nimic.... |
amplificatorul este langa woofer poti sa o vezi.....eu sunt multumit de ea.....oricum intotdeauna e loc de mai bine.....si de grila nu stiu unde sa te mai uiti.....poti sa intri pe clubcorsa.ro si sa intrebi pe acolo daca e
|
asa am sa fac dar astia nu imi dau acceptul la cont...daca e sa ii repui softul initial cam cat te costa?masina e superba oricum ar fi ;)
|
meseriasa masinuta.
|
11 Attachment(s)
ms ms YEED........si tunerinprogres nu stiu cat costa habar nu am.....
de ieri a primit si un cd player Sony Xplod GT230.....maine sper sa fac poze cateva poze mai noi......sper sa va placa |
pai bine bine arata adevarat,te tot lauzi cu "subere,playere,woofere,aplificatoare" da baga man un link de pe youtube sa auzim si noi discoteca cum face :D
marfa se mai vad neoanele alea...ofofof nu o dai si cu imprumut?:D |
Ce fain se potriveste 0 de 80 langa PEL :)))8-0PEL
|
@tunerinprogres......man nu stiu cu ce sa filmez si nu am nici cont pe youtube....dak stai in bucuresti cred k odata tot ne putem intalnii sa vezi live cum se aude k in filmulete nu simti vibratiile...intra pe alexu_bad_boy si mai vb acolo.
@YEED ms frumos mi-a venit ideea cand stateam pe tron.....si am avut noroc, ca 80 era ultimul.....salut |
Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
bai unde la unirea?poate trec dacă e ....sa vedem.
si de ce tie nu-ti vin idei când te relaxezi?? |
Quote:
|
4 Attachment(s)
ok scuze
Am facut azi niste poze la masina in zapada....(arata ca pestele pe uscat) I-am schimbat jantele dar cu cauciucuri tot de vara, sa vedeti ce ating cu ea unde sunt urme de la masini eu mai batatoresc putin zapada cu ea....neaparat sa gasesc un spoiler de fata orice culoare ar fi el.... |
macar ai plug si nu ramai blocat cu ea ;);) ma refer la bara
|
si eu ziceam ca ma angajez la primarie ca plug;))
apropo stie cineva ce fir trebuie sa scot de la mufele din Cd.....ca mi se reseteaza incontinuu setarile la cd cand scot cheile din contact urmeaza dupa sarbatori sa dau jantele la vopsit......vreau sa le fac negre dar nu stiu daca negre simple sau cu banda cu o alta culoare.... |
Quote:
|
2 sfaturi care ar schimba complet aspectul din fata:)
Trage naibii capota aia peste faruri,sa para si ea mai suparata Inegreste interiorul farului |
Quote:
|
mersi adi de sfaturi.....am si vorbit deja pentru bad boy look si farurile nu le-as desface ma gandeam sa incerc cu folie de la colortuning sa vad macar cum arata......
|
Quote:
|
am tot rugat dar nu prea au facut ce am vrut......pana mea
|
Quote:
|
Depinde ce vrei sa ii faci...cred ca te pot ajuta eu cu un VT
|
o'neal---Mersi mult si tie la fel
doryn---poti sa intri pe alexu_bad_boy si vorbim acolo daca e....ms |
uite buburuza unde era :D:D:D
man, 2-3 sfaturi de la mine, pune folie pe faruri si stopuri, umbla putin la evacuare, bad boy look trebuie neaparat si inca ceva pe la motor te salut! daffy |
Quote:
Eu zic că nu se merită să-i pui folie pe faruri şi pe stopuri decât dacă o ţii numai în garaj!.... Cu bad-boy-ul sunt de acord... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:31. |
- Copyright 2026 4Tuning